Sa ovakvim problemom se susretalo jos mnogo ljudi,samo sto je resen na ovaj ili onaj nacin.
Mene muci to da na benzinu teze pali, mora malo gasa, kada upali nekad mu obrtaji padnu na 500, tada radi kao ne na 3 klipa nego na 2,ne prima gas, prpori, trese, kada i prihvati gas nije to taj ostar gas, kao da na silu radi. Na plinu varira ler od 500 do 1500 obrtaja, prima gas ali ima malih seckanja u voznji a drugo jedva ga je majstor nastelovao i kaze ne moze bolje.
Stavio sam nove kablove(lika sistem),kape(beru), ruke(eps), svecice(ngk), nove dizne za plin i mislim da se zovu releji(ono sto na diznama stoji) sa manjim otporom da bi propratili sto bolje vreme ubrizgavanja plin. Sekvent bardolini je u pitanju.
Kada smo stelovali plin na kompu se vidi i vreme ubrizgavanja benzina koje padne na ispod 1 pa digne na 2,5 ne znam cega kroz koliko da ne , kaze da to zzzz stvar! Nekad se smiri radi extra ali kratko.
Mislio sam da odem kod nekog ko ima delove pa da menjam jedan po jedan deo ali mi kaze da proverim da ne vuce fals vazduh ispod usisne grane na nekoliko mesta, i da proverim regulator pritiska goriva koji nemam pojma gde je.
Sta mi je ciniti i kojim redom da idem, moze i neka slicica (Tihomirce) da se lakse snadjem,pomagajte