Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020 Škoda Kodiaq Peugeot speedfight 3
Sto se tice sajtni radovi su u toku, napravljene su prve sa produzetkom, isprobane kod mene na Alfi, treba jos malo da se dorade, samo mogu da kazem da niko nece primetiti razliku izmedju Giskinih i originalnih.
Naravno i one bez produzetaka ce biti ekstra, da samo dodam taj produzetak se skoro i ne primecuje ali zato sajtna neuporedivo cvrsce stoji, cekam da mi Giska posalje slike pa postavljam ovde.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Evo i slika, kao sto vidite ovo su probne nisu jos gotove, bice ekstra kad se zavrse.
Enzo Ferrari
To su probne sajtne...po njima pravim novi kalup i tek onda će da budu dobre...kad se postave i ofarbaju!Trenutno imam kalup koji je pravljen po originalnim dimenzijama,tako da ako nekog i to bude zanimalo da zna da ima...
A za 147-icu...ako bude trebalo mislim da neće biti problem...
Ko kaze da te mi hvalimo, samo iznosimo cinjenice da zasad radis ok, dalje ce da vidimo, nemoj da nam se uobrazis.
Enzo Ferrari
Nisam od pocetka bodrio Gisku, ali se nadam da ni sada nije kasno da dam podrsku za njegov projekat
Svidja mi se kako je to sve zamisljeno i moracu i ja da se prijavim za par spojlera za sajtne...
Produžeci su u završnoj fazi,sutra idem kod Vipera da proverimo poslednje promene dužine,pošto ima dosta prepravke...Ako sve bude OK.(a nadam se da hoće) kalup pravim u sredu i za vikend bi mogao da izađe prvi par novih sajtni sa produžecima...Ide polako ali šta da radim kad nemam u dvorištu jednu 156-icu pa da mogu po njoj da uzimam mere,nego ovako svaki put moram do Kaća...