danas sam nasao u Rikambiju u Zemunu set za remont servo letve,na cromi je pocela za curi i zapinje dok je hladna,posle popusti
celodnevna zaje.ancija za 2200din + litar ulja oko 300din
ako nekom treba a remont kosta u proseku oko 150e,zavisno od ostecenja
set za remont hidraulike alfa 164
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
- Darkoni
- Garaža: Alfa Romeo 164 ts ex,
Alfa Romeo 166 busso - Lokacija: Rio de Borca
To je podnosljivo, ima pitanjce za ljubu:
Imam skinutu sa kojom je prvo od jednom pocela da zuji cudno servo pumpa, (bilo je toplo), i posle 20min rada ona procure, odmah sam ugasio i skidaj, ova na autu na njoj ne curi ulje samo nateze u levo kad je hladno i posle ok, koju da radim?
Imam skinutu sa kojom je prvo od jednom pocela da zuji cudno servo pumpa, (bilo je toplo), i posle 20min rada ona procure, odmah sam ugasio i skidaj, ova na autu na njoj ne curi ulje samo nateze u levo kad je hladno i posle ok, koju da radim?
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
ne znam sta da ti kazem,s obzirom da set nije skup probaj skinutu pa ako ne valja onda drugu
orbitrol a to je ono sto viri iz letve i ima sitne nutove i kaci se kardan od volana,obavezno izduvaj jer se u njemu skupi svo trunje,i tu ventil koji kad lagano cimas volan levo-desno otvara i zatvara
orbitrol a to je ono sto viri iz letve i ima sitne nutove i kaci se kardan od volana,obavezno izduvaj jer se u njemu skupi svo trunje,i tu ventil koji kad lagano cimas volan levo-desno otvara i zatvara
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- Darkoni
- Garaža: Alfa Romeo 164 ts ex,
Alfa Romeo 166 busso - Lokacija: Rio de Borca
Taj ventil je sumnja za ovu sto nateze, koja je na autu? Da li to moze da se sredi bez skidanja cele letve jer je i sam znas s..x veliki?
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
verovatno je zapusen od raspalih gumica
problem je i na stolu da se prepakiva a ne ispod kola, ili ces jednostavniju varijantu,kod Bate u Mladenovac,oteras auto i kad bude gotovo preuzmes,meni je trazio oko 150e,ali ne zna napamet dok je ne vidi i to je cena bez skidanja
ja sam to sebi radio i da izvines usro celu radionicu sa uljem,kane par kapi,prsne,curi iz manzetni,ma strasno,a ruke kao da sam iz ciganke decu vadio,ne mogu da operem a na sve to sam i menjao homokineticki do mkenjaca i manzetnu na spoljnom da jos malo umazem ruke
problem je i na stolu da se prepakiva a ne ispod kola, ili ces jednostavniju varijantu,kod Bate u Mladenovac,oteras auto i kad bude gotovo preuzmes,meni je trazio oko 150e,ali ne zna napamet dok je ne vidi i to je cena bez skidanja
ja sam to sebi radio i da izvines usro celu radionicu sa uljem,kane par kapi,prsne,curi iz manzetni,ma strasno,a ruke kao da sam iz ciganke decu vadio,ne mogu da operem a na sve to sam i menjao homokineticki do mkenjaca i manzetnu na spoljnom da jos malo umazem ruke
ko na nas krene iz mesta je naje&o