Iskreno, crk'o bih od radosti da Srbija na BILO KOJI nachin udje u F1, ako nishta drugo a ono u inat svima...

Sto se mene tice ja sam rekao "znao sam" davnih dana, tako ako si na mene mislio da sam "pametni general posle bitke" - nisam. O Stefanovicu znam mnogo ranije jer se uvek bavio nekim fantomskim, bombasticnim hepeninzima godinama unazad i naravno uvek sa neuspehom. Bilo je mnogo boljih prevaranata od njega, on je treceligas kome se ukazala sansa da bude marioneta u Bernijevim rukama, ali nije upalilo. Cela ta kombinacija je bila isilovana zbog Slavice, a na kraju krajeva Bernie ima dovoljno svojih marionetskih timova preko kojih ce da pere kintu sa Cosworthovim motorima, McLrenovom elektronikom i gomilom drugih "obaveznih" delova koje je Bernie "uglavio". Medjutim, posto je Stefanovic treceligas nije uspeo jer nema nikakav kredibilitet. Kada si "prvoligas manipulator" onda si Ross Brawn i uradis to sto je on uradio prosle godine, a ne tamo neki Stefanovic.speedfreak968 napisao:Ma lako sad reci "e znao sam..." I chekaj, shto je on vishe "obrukao" Srbiju, nego US F1 SAD? Nemojmo ljudi da preterujemo... OK, sve je bilo pomalo chudno i sumnjivo od samog starta, ma josh od pre par godina... Nigde nishta opipljivo, te ima ono, te ima ono a nigde ni jedne slichice a kamoli neshto drugo... Pa onda ga podrzava matori (Bernie) pa kupuje (!) Toyotu F1, otkud kinte, i da li ju je uopshte kupio on, ili je i to trebalo da bude fantomski tim Bernia, jbm li ga... Ako je "obichan" prevarant, onda postaje sve bolji u tome, i kao takav trebao bi da bude ponos i dika ove drzave, koja je svetski lider u prodaji (i oporezivanju) magle vec decenijama... I izgleda da se toga bash niko ne stidi...
Iskreno, crk'o bih od radosti da Srbija na BILO KOJI nachin udje u F1, ako nishta drugo a ono u inat svima...
Ljudi ostavite se tih propalica koje samo stete ugledu ovog viteskog sporta...Njima nista nije sveto,ni vjera,ni zemlja,nista-samo novac...kovalski napisao:vest je od 02. marta
Ne mogu dockati nedelju!!!!!!!!!!!!!!!!SCHUMACHER napisao:Pocelo je![]()
Forza Ferrari