Ovo je jedina Alfa za koju bi zamenio moju postojeću ...vnov napisao:Mislim da ovo do sad nije bilo kod nashttp://www.nsautomobili.com/detalji_pol ... p?id=18459
iako ova sa kapuljačom nije selespeed

Ovo je jedina Alfa za koju bi zamenio moju postojeću ...vnov napisao:Mislim da ovo do sad nije bilo kod nashttp://www.nsautomobili.com/detalji_pol ... p?id=18459
ako je neko mozda zaboravio, evo je:
deki,sad procitah ovo cudo,svega ima....dekideki napisao:ako je neko mozda zaboravio, evo je:
viewtopic.php?f=6&t=41081
*tadasnji vlasnik je napravio jos na CBC dva naloga sa istog kompjutera, i naizmenicno kacio slike i - hvalio svoja sopstvena kola. brzo je provaljen i trajno banovan...
posle ovoga je otisla u pancevo i najzad prevedena sa Mikice na nekog drugog. nekoliko meseci kasnije se desio incident na CBC sa banovanjem. evo je sad opet...ovo je ona najcuvenija...
Mikica Vesnic je prvi vlasnik (uvezao je novu), posle toga jedan Alfista sa foruma (Q), a posle toga je promenila koliko ja znam bar 5 vlasnika. svi se "prime", divljaju sa njom a posle kad vide koliko treba za odrzavanje - stave joj vecu cenu za koju su je kupili... i za divno cudo do sad je uvek neko naletao i davao te pare. cene su bile od 3.500 do 5.600 koliko je i bila prethodna cena do pre nekoliko dana. sad je malo otisla dole, *hebiga trziste radi svoje...
taj je nikad nece prodati onome ko zna kakva je jer vise od 3000 ne vredi ni u snu. njemu treba klinac lozana koji ce se primiti na boju snagu i koncept i koji je nece voziti na proveru kod proverenog majstora.
celi branici, sajtne sa strane, taj dodatak na prednjem braniku (uzasan je, nizak po sredini, sa njim nema sanse da se popnes ni na jedan trotoar, cak je i onaj "DTM front lip" koji sam ja nasledio od Lakija bio sa izdignutim srednjim delom...), sve ide u prilog da je i auto "osvezen" kad je vec radjeno sve nabrojano.OMP napisao:po cemu deki zakljucujes da je cela farbanaja primecujem samo branike, nego jel ovo nesto nadogradjen prednji spojler, kao da ima mali dodatak
![]()
a mogao je bar da je opere pre nego je stavi u oglas tj slika
SCHUMACHER napisao:Ova je ako se ne varam bila na poslednjem skupu u KG,i ima je na slici koja je izasla u "Kuriru"...Sto se lakiranja tice-provjeri da nije udarana,a ako nije onda imas srece.Nije rijedak slucaj da "Italijane" lakiraju u kompletu zbog loseg laka koji se vremenom ljusti pa auto izgleda kao sugav...