evo stavljam skenirane i malo doradjene satove, pa ko oce neka si uredi (ja sam u photoshopu radio, podjele nisam dirao ali brojeve sam mijenjao) isprintaj na fotopapiru i evo novog sportskog looka.
Sve je ovo extra odradio sam kako treba,ali laze cajger sada.ufff,tesko je potrefiti ove brojeve .Eh kada bih neko imao skicu(slike) instrument table bele pozadine sa velikim brojevima,to bih me spasilo....
ajde za one koji nisu razmislali pre rasklapanja...
prvo se izvadi mali granicnik koji drzi kazaljku i pusti se da igla padne gde ona hoce... onda se to mesto obelezi na ivici sata i posle skidanja igle se vrati sve na isto mesto... i granicnik na kraju... tako da satovi ne bi lagali...
meni laze malo vise,pokazuje manje nego sto idem jer sat je od 1.6 a diferencial od TS-a i gde tebi pise 140 meni je 120 i kad idem 140,drugar iza mene u povratku iz KG-a ide oko 170 i on je konstantno isao tolko a ja mu odlazim
Koliko se secam, ranije je SuperFly postovao crtez sa cajgerom za TS-a, a ubedjenm sam da je samo potrebno da se taj stavi preko tog tvog 1.6 i da ce pokazivati kako treba.
Satovi su extra mada vise preferiram kolace. Ako nije suvise komplikacija mozda da se vidi kako na sve to ide crveno osvetljenje koje je isto tako vrlo karakteristicno za bmw.