a mi mislimo ko je
 a mi mislimo ko je   

Tihomirce napisao:Ili se preseli kod mene u AR

ovde kad vide dobar auto i male tablice beže sa ulice

Kad sam kupio 164-ku bile tablice BG 39-58 bežali od mene ko đavo od krsta

sve dok nisam stavio AR table , posle je bilo A ti to voziša mi mislimo ko je

Provincija je čudo

Hijacker NS napisao:Tihomirce napisao:Ili se preseli kod mene u AR

ovde kad vide dobar auto i male tablice beže sa ulice

Kad sam kupio 164-ku bile tablice BG 39-58 bežali od mene ko đavo od krsta

sve dok nisam stavio AR table , posle je bilo A ti to voziša mi mislimo ko je

Provincija je čudo

svasta!
  svasta!

. Pazite se zutih traka, kamere prepoznaju tablice i ako niste u listi (grad. prevoz ili taxi) ocekujte razglednicu. Gledao sam na Tv-u kako funkcionise 2/3 je slika,a 1/3 lista vozila (njihove tablice) koji su prosli zutom trakom. Ako vec idete zutom trakom, pazite neke kamere slikaju od napred neke od pozadi. Kako sam procitao, kamere jos nisu u funkciji, tj. rade ali imaju neke sitne probleme koje ce ubrzo resiti, dokaz za to je da na kraju Brankovog mosta (ka gradu) miicija i dan danas zaustavlja vozila koja se krecu zutom trakom, a nisu taksisti i GSP ?!
 . Pazite se zutih traka, kamere prepoznaju tablice i ako niste u listi (grad. prevoz ili taxi) ocekujte razglednicu. Gledao sam na Tv-u kako funkcionise 2/3 je slika,a 1/3 lista vozila (njihove tablice) koji su prosli zutom trakom. Ako vec idete zutom trakom, pazite neke kamere slikaju od napred neke od pozadi. Kako sam procitao, kamere jos nisu u funkciji, tj. rade ali imaju neke sitne probleme koje ce ubrzo resiti, dokaz za to je da na kraju Brankovog mosta (ka gradu) miicija i dan danas zaustavlja vozila koja se krecu zutom trakom, a nisu taksisti i GSP ?!Veruj mi......ne želiš da znašPresretach napisao:Secam se prosle godine da je lik bukvalno otkinuo tocak na nekoj rupi u Beogradu, pozvao novinare i na tome se i zavrsilo. Ako imas fizicko ostecenje nastalo pri prolasku ili upadanjem u istu, treba da se pozove policija i da se napravi zapisnik i sa tim u osiguranje. Jedini razlog sto sa 15" ne prelazim na 17" su nasi putevi, ja se samo pitam kako li je sa 17", kad ja sa 15" predjem preko kratera/rupe pa se sav najezim od udarca.

Kad sam pisao ovo za 17", bas sam pomislio na tebedexxxter napisao:Opravdanja.........

), tema broja je inache VIVA ITALIA (svaka im se dala) i u chlanku nazvanom "50 razloga zashto volimo Italiju", pod brojem 21 pishe, izmedju ostalog:
 ), tema broja je inache VIVA ITALIA (svaka im se dala) i u chlanku nazvanom "50 razloga zashto volimo Italiju", pod brojem 21 pishe, izmedju ostalog: )
 )