alfaholic napisao:Slican je GT mora da se prizna, but please... Doope i krofna, ovaj concept je neuporedivo jednostavniji i bez suvisnih linija i da se tu zaustavim, bice dovoljno... Ljudi vide ono sto zele da vide, tako da tu nema rasprave, ako trazis slicnost mozda je i nadjes, Starche sumnjam da ti kod automobila prvo primetis da li je necemu slican...
Sto se tice Amera, pa ima li vecih kompleksasa, bar kad je automobilska industrija u pitanju, vecih gubitnika za koje vazi misljenje da prave dobre automobile, a istina je nesto sasvim drugo?!
Farovi izuvaju, ali slazem se da nece verovatno ostati ovakvi...
Pa upravo buljavi farovi su bili znak raspoznavanja duetta. Mislim da bi bilo odlicno da se ovaj koncept jos malo priblizi osnovnim crtama starog dobrog spidera. Meni su odvratni ovi Pointiac usisi...alfaholic napisao:Ne znam sta vam smeta kod farova, agresivni su i neocekivani, a opet mali i ne previse napadni. Ovi buljavi podsecaju na Ferrari i dosadni su, a i vec su toliko puta iskorisceni, ne samo kod Alfe...
Slicnost sa Opel GT postoji, ali poenta je upravo u tome sto izgleda kao da je nacrtana iz jednog poteza, sto se za malo sta moze reci...
GTV ima dva mala kruzica i to su farovi, nema potrebe da budu predimenzionisani kao sto je to slucaj danas kod vecine.OMP napisao:ne moraju farovi kao kod djuliete ali neki normalniji dok bi ovi trenutni mogli da sluze kao maglenke, pozicija, migavci i sl.oni jesu agresivni ali nerealni tj ne deluju mi funkcionalno da mogu lepo da osvetljavaju, vise su za poziranje tj adekvatni su jednom konceptu, za serijsku primenu cisto sumnjam da bi zadovoljili odredjene standarde i sta je vec potrebno
Da, pritom tada skoro da nije postojao automobil koji nije imao okrugle farove, pa i nije bas da je to neki znak prepoznavanja koga treba doslovno slediti. To se moze resiti na mnogo razlicitih nacina a da se ne gura taj 8C look koji je svima odvratan, ispade lepo prvi put, a nakon toga su se svi zgrazavali, ostade uteha da Alfe uvek mnogo bolje izgledaju u metalu nego na fotografijama, pa tako i MiTo i Giulietta prolaze vrlo zapazeno, bar kad je izgled u pitanju, iako je Brera i 159 neuporedivo ubedljivija i konkretnija.kilson napisao:Pa upravo buljavi farovi su bili znak raspoznavanja duetta. Mislim da bi bilo odlicno da se ovaj koncept jos malo priblizi osnovnim crtama starog dobrog spidera. Meni su odvratni ovi Pointiac usisi...
... joj kada pomenu Breru, danas mi u Francuskoj uleti jedna u makazice... da je neki drugi automobil bio u pitanjualfaholic napisao: iako je Brera i 159 neuporedivo ubedljivija i konkretnija.