he, he... ali mnogo im bre blage kazne... a gde je zatvor, oduzimanje vozila, dozvole, lichne karte, zdravstvene knjizice, krshtenice, krvi, bubrega, pankreasa itd kao po nashem lepom novom zakonu...
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Upravo sam video reklamu za javno preduzece Putevi Srbije, sa crnom Alfom 166 i mnogo lepom devojcicom u glavnoj ulozi
Vidim ja nesto mi mnogo poznat enterijer... bas me je pozitivno iznenadilo!
Jel jos neko video tu reklamu? Ne mogu da nadjem na Youtube-u...
Garaža: ex AR 166 2.4 jtd 2005.g., ex AR 155 2.0 16v Super '98, ex AR 155 1.7ts '94, ex AR 164 2.0ts '89, ex AR 164 2.0ts '91, ex AR 164 2.5td Super '96, ex AR 164 2.0tb Super '96, ex AR 164 2.0ts Super '98.
Tija bakcili, svi gi ja potepam,znaš kako? Prvo si progutam jednu kocku šeker,pa se oni svi navadu na njojzi. Ondak si popijem 'ednu jaku crnu kavu da gi zaćoravim, pa kad si ne znaju kude će,tage si popijem 'ednu ljutu rakiju te gi potepam svi.
Evo ga jedan klip koji su napravili nasi severni susedi povodom 100 godina Alfe:
P.S. Malo sam se najezio
"...owning an Alfa is a portal through which all petrolheads must pass if they genuinely want to know what it is that differentiates a car from a toaster or a washing machine" by Jeremy Clarckson (da je srbin zvao bi se Jeremija)
Šteta što veliki broj postova u ovoj temi ne sadrži neku ključnu reč uz link na video klip kako bi kasnije lako našli klipove koji nas zanimaju.
Ne sumnjam da je velika većina vas videla, a verovatno je i bilo na forumu, ali juče sam ga gledao u 1080p na 47" LCD-u i, bukvalno, puls mi se ubrzao:
James Bond - Quantum of Solace - 159 chase scene in HD