FORMULA 1

Offtopic, kafenisanje, itd...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Garaža: Laguna Coupe, Smart
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:27 pm

Re: FORMULA 1

Sre Feb 24, 2010 11:27 pm

Probali su neki sa Alfinim motorima u Formuli 1 nekoliko puta u proslosti, pa su se proveli k`o bosi po trnju...nisu mogli da sastave dve trke bez odustajanja. Nemojte toliko da se lozite.
Acqua-Olio-Benzina
Korisnikov avatar
speedfreak968
Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti
Pridružio se: Uto Nov 25, 2008 10:52 am

Čet Feb 25, 2010 12:13 am

Ih pa nemoj sad... Nije Brabham bio bash toliko losh sa Alfinim motorima... A shto se 50-ih tiche, istina, Ferrari se izlomi da nadmashi Alfu... Nije im bash tako brzo poshlo za rukom.... :arflag

Ostalo necu da komterishem... Ugrishcu se za jezik ovaj put...
Slika
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Čet Feb 25, 2010 1:39 am

sz13shumi napisao:Sad se ovima iz Ferarija ne svidjaju novi timovi i sad su oni lesinari, treba malo da se prisete kad su izbacivali Alfa Romea ko je tad bio lesinar oni su i dan danas lesinari sto ovaj nas ne uspe da nekako obezbedi Alfin motor pa da im bude vraceno milo za drago da ne kradu vise ni Alfine boje jer je samo njihov amblem bio na Alfinim Formulama.
Shumi iskuliraj. Ferrari je institucija u F1 i moze im se jer ubijanjem srednje jakih timova, F1 ce postati nezanimljiv a ujedno ce i oni biti na velikom gubitku. Sto da ne kazu sta imaju kad i ti mozes da napises svasta? A kad smo kod Alfe, ona nema automobil sa postenom osnovom ni za ST klasu, a kamo li da pakuje agregat za F1. Takav motor je za njih sada naucna fantastika kako po pitanju tehnologije a tako i novca. :rolleyes:
Korisnikov avatar
REDZEP
Garaža: tomos APN 4,peglica,sporet na drva za rad preko zime
Pridružio se: Pon Jul 27, 2009 11:26 pm

Čet Feb 25, 2010 2:34 am

Laki je u pravu,lozite se bez veze.Ako Alfista ne navija za Ferari i nije pravi Alfista. Ferari je u timu imao alfine konstrukcije takoreci nastao od Alfe a sad ovde forsirate neki Stefan.. Pa iskreno se radujem njihovom ucescu..da vidimo malo komike u formuli!!!
....Alfine motore da ubace u formulu...a koje????
Korisnikov avatar
alfamen
Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9
Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 11:46 am

Čet Feb 25, 2010 9:44 am

REDZEP Poslato: Čet Feb 25, 2010 2:34 am
Laki je u pravu,lozite se bez veze.Ako Alfista ne navija za Ferari i nije pravi Alfista. Ferari je u timu imao alfine konstrukcije takoreci nastao od Alfe a sad ovde forsirate neki Stefan.. Pa iskreno se radujem njihovom ucescu..da vidimo malo komike u formuli!!!
....Alfine motore da ubace u formulu...a koje????

Kako to da se nas obozavani Ferrari jedini nesto buni (nisam cuo McLaren,Mercedes,Wiliams,Red Bull, itd) a duvao je u istu tikvu i stalno se uvlacio Max Mozliu.
Ima stara izreka koja kaze:"Rdjavom k...u i dlake smetaju"
Bolje bi im bilo da gledaju svoja posla ( da vrate Ferrari na prvo mesto) nego da
Sviraju k...u!
Izvinjavam se na ruznim recima ali nisam mogao da izdrzim!
:arflag :arflag :arflag :arflag :arflag
Korisnikov avatar
REDZEP

Čet Feb 25, 2010 11:37 am

Alfamene,u pravu si sve je tacno to sto si rekao,ali mislim da oni bolje znaju zasto taj Steva tim zovu lesinarima.
Kod nas ti je sve lesinarsko,i monopolisticko.Ovo ima jako duboke korene i ne bi me cudilo da Miskovic i tu nema nekog udela(ako je nanjusio nesto mutno i pokvareno).
Ovo mi lici na pranje para i to su oni provalili.Nema tu niceg sportskog i nema takmicarskog duha.
Korisnikov avatar
darko qv
Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015
Pridružio se: Pet Okt 30, 2009 10:06 am

Čet Feb 25, 2010 1:54 pm

Ooooooooooooooo..oteze se ova prica,i ubismo temu.Dodjosmo smo do Djinjica,Tesle i turskih cilima... :grin: .
Sa svime se slazem,al isto kazem da je bolje da gledaju svoja posla.A ako udje Stefan Gp,ja cu biti njihiv navijac sigurno....ZATO STO SU NASI!!!!!!!!!Pa,makar bili i najgori lesevi....navijacu za njih,jer su nase gore list.Ferrari po meni i ima smijesne vozace,kad Kimi ne vozi.Ko drzi onog Masu meni to nije jasno??Kakav je to vozec,kad mu se talenat spere po stazi s kisom?Boze mi pomozi...
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
Korisnikov avatar
alfamen
Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9
Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 11:46 am

Čet Feb 25, 2010 1:57 pm

Naravno da peru pare, pa to svi rade!
Imaju i oni svoje "Miskovice" i sve to rade na jednom visem nivou ali zar ima razlike u tome da li ce te ubiti(nedaj Boze) neko puskom ili strelom??? Rezultat i posledice su iste......Davno sam naucio da ne postoje apsolutno ne ,politicari i partije-stranke koji rade za narodno dobro, vec za svoje dobro i samo svoje a ako se desi da i usput narodu bude bolje(kolateralna korist) to je slucajno a oni ce da trube na sva usta kako je narodu bolje. I nikada se to nece promeniti, nikada!
Da li mislis da Turci kao i mi ili bilo koji narod su promenili nesto u zadnjih 100godina od Kemal pase ataturka?????
Nista bas nista. Mentalitet je isti, nesto vise para je uglancalo tursku obalu i vece gradove a na istoku nedajboze!
Tako je svuda pa kad je tako onda hocu -voleobih da vidim i formulu pod nasom zastavom pa nek traje kolko traje i koliko bude para(prljavih ili cistih)

Nego da se ostavimo praznih prica i da te bre brate pozdravim :arflag i pozelim sve najnajbolje u zivotu! :love:
Korisnikov avatar
REDZEP

Čet Feb 25, 2010 2:15 pm

Nisam ja protiv nasih u formuli,daleko od toga.Nego,zasto tek sad?Zasto je automobilizam bio marginalni sport u SFRJ?Secaam se prica mojim matoraca,gledali su Grand Prix oko Kalemegdana,Nas Bogdan bio 3. u bugatiju,gospodin covek a bilo je takvih gospodina vise tada.Da se posle rata nastavilo tim tempom mesto nacionalizacije automobila i vila sad bi bili u vrhu...to sam hteo da pojasnim..
Bugari su uvek imali bolje razvijen auto moto sport...bili su dobri u speedwayu i sklapali su RENAULT BULGARY...trkacki...
Korisnikov avatar
starac vujadin

Čet Feb 25, 2010 2:44 pm

Stefan GP moze da bude 100x nas, on ce samo da nas bruka i jeste lesinar. Lik je prevarant koga je Bernie pre neki mesec nanjusio da s njim moze da radi sta hoce i tako je i dosao u poziciju da bi stvarno mogao da debituje u F1. Pre toga je obmanjivao javnost kako samo sto nije i hteo da iskamci pare od FIA preko suda za nepostojecu prekrsaj. Onda mu se sreca osmehnula...
Koji su to smesni timovi, a sve sa opremom proizvodjaca koje Bernie gura...neki od njih nemaju pare za testove, a ovaj nas u prikolici ceka sa strane da neko ne startuje...clan staba mu je McLarenov spijun...sve kompromitovane licnosti koji ce da igraju Bernijevu "tajvansku kanastu". Ovo, bre nikada nije bilo - da imamo dva tima koji ne mogu da se sastave i neki treci ceka, a niko jos nije testirao te bolide.
Acqua-Olio-Benzina
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Čet Feb 25, 2010 3:55 pm

Starche, sad ce neko novi da se javi i da kaze kako te postuje, voli itd, ali da mnogo k*kis jer si protiv svog tima i logicno, svog naroda. :rotfl:

Redzepi, bez politicharenja plz.
Korisnikov avatar
starac vujadin

Čet Feb 25, 2010 4:23 pm

I ja volim nase :arflag
Acqua-Olio-Benzina
Korisnikov avatar
kovalski
Garaža: ex 156 1.9 JTD 16V giugiaro
remap;
ex 166 2.0 TS
ex 156 SW 2.0 SP3
ex159 SW
ex GTV CUP limitata No_076 2.0 TS
Vectra C CDTI 16V
Yamaha FZ6R
Pridružio se: Ned Jan 25, 2009 5:50 pm

Čet Feb 25, 2010 6:48 pm

ma ja bre ne volim nikog ni Maxa, ni Ferrari, ni ove "naše"- niti ih tako doživljavam.... a kad bolje razmislim možda ne bih navijao ni za Alfu de je kojim slučajem u F1, a i zašto bih?
Volim onu drugu scuderiu iako su i oni spominjani kao uljezi u F1

Au na šta liči ovaj "početak" - neozbiljno.
Ovi iz Ferrarija su u pravu, pa sa kim će da se trkaju, OK McLaren, Merc, RB, a šta sa ostalima i zbog čega mora da bude 13 timova na gridu, dovoljno je i 10 kao prošle godine.
Čak mislim da nije problem ni u konkurenciji, već u neozbiljnosti same FIA-e, pa nije valjda sve u parama, šasiji, sponzorima. Da je tako imali bi 20-30 mešetarskih (i lešinarskih) timova spremnih da uskoče u F1.
Mislim, kakva su to glupa pravila, pa da USF1 preskoči prvih 4-5 trka i onda startuje u Barceloni- zbog čega?
Ne može svako u F1 na silu i po svaku cenu
Korisnikov avatar
REDZEP

Čet Feb 25, 2010 7:50 pm

Ne volim steficu GPejca kao sto nikad nisam voleo partizan!
Voleo bih da im riknjavaju motori :quadrifoglio
ZE
ZEPP 46
Drug Član
Drug Član

Čet Feb 25, 2010 8:02 pm

Tuzno je sta se desava,pred pocetak,po meni,jedne od najzanimljivijih sezona F1.Razumem,da su svi sportovi odavno postali unosan posao,u kojima je "normalno" da ima lobija,nezakonitih radnji...itd.Sto se tice Stefana,ja licno sam u dilemi,da li je dobro da se neko srpsko ime pojavi u samom svetu F1,ili je bolje da "takav"covek i ne reprezentuje ovu zemlju??!! Trenutno,nemam nikakvo precizno misljenje,tako da,necu dalje o tome.A sto se tice Ferrarija,licno,ne navijam za njih,mnogo su "gluposti" napravili od 2007...ostali bez,po meni,mnogo bitnih ljudi (Brown,Todd,Shumi,Kimi..)..a o vozackoj postavi....necu...dosta sam pisao o tome.
Mislim da nas puno "klupskih" sukoba ocekuje sledece godine,Luis i Janson,Shumi i Nico,Felipe i Nando...tako da navijam za Vetell-a i Newey-a..(i nadam se da ce im se 2011.pridruziti Kimi ;) ).A prijatno iznenadjenje ocekujem od Kobayashi-ja.
Korisnikov avatar
SCHUMACHER
Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 11:54 am

Pet Feb 26, 2010 2:09 pm

Zabolje njih sta mi mislimo o Stefan GP-u itd,uradice sto su naumili,a sto Zepellin rece,ne znam da li je taj tim adekvatan (ali je jedini) da predstavlja Srbiju (Balkan),ako se izblamiraju (ne na stazi nego pored nje-svojim nekim postupcima),potvrdice ono sto svijet vec misli o nama (a mozda ne bez osnova)...

Btw (nevezano za Zepellina)
Ne navijate za Ferrari a'?
Razmislite jos jednom:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

:wave:
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
Korisnikov avatar
REDZEP

Pet Feb 26, 2010 4:49 pm

hehehehh
... re=related
Korisnikov avatar
REDZEP

Pet Feb 26, 2010 4:55 pm

... re=related
Korisnikov avatar
REDZEP

Pet Feb 26, 2010 4:56 pm

Shumi...malo je nas ovde.... :arflag
Korisnikov avatar
starac vujadin

Pet Feb 26, 2010 6:04 pm

Redzepe, super ti je ovaj lik iz Monte Carla...

...a sada malo respekta

Acqua-Olio-Benzina
Korisnikov avatar
kovalski
Garaža: ex 156 1.9 JTD 16V giugiaro
remap;
ex 166 2.0 TS
ex 156 SW 2.0 SP3
ex159 SW
ex GTV CUP limitata No_076 2.0 TS
Vectra C CDTI 16V
Yamaha FZ6R
Pridružio se: Ned Jan 25, 2009 5:50 pm

Ned Feb 28, 2010 1:33 pm

Mercedes SLS AMG- Safety Car

SlikaSlika

SlikaSlika

Slika
Korisnikov avatar
SCHUMACHER
Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 11:54 am

Pon Mar 01, 2010 10:34 am

Redzepe:Malo,malo,al' ne bi bila fora da nas ima vise ;)
Ipak smo mi autenticni Alfisti :)
Cuo sam da ce ovaj Merc "predvoditi" kolonu ove godine...Najgore je kad neke fabrike (koje to ne umiju) pokusaju da naprave moderni auto u retro stilu kako bi ubili "dvije muve jednim udarcem"-a naprave mutanta i ne ubiju nijednu muvu...
Zamalo zaboravih:Pogledajte kazaljke obrtomera i brzinomera ;)
Wanna be 156 :rotfl:
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
milance
Garaža: alfa romeo 147 1.9 jtd 16v
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 10:12 am

Pon Mar 01, 2010 12:02 pm

meni ova nova mecka bas izgleda bruka...
nekako mu je i retro a i in :D
kako bih je posedovao...
Bogdan156
Garaža: Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-jet
Pridružio se: Sub Jun 13, 2009 9:18 am

Pon Mar 01, 2010 1:08 pm

Unutra mi je prelep, spolja odvratan...
Korisnikov avatar
OMP
Garaža: GP TJet
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 5:23 pm