BG saobraćaj

Offtopic, kafenisanje, itd...
Korisnikov avatar
dejan555
Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm
Pridružio se: Pet Jun 12, 2009 8:26 pm

Re: BG saobraćaj

Ned Feb 21, 2010 11:19 pm

Večeras vidim da ima i nedeljni špic:
u 19h kolaps preko mostova ka gradu skoro kao ponedeljkom u 9 !!!

Verovatno su i danas zatvorene desne trake na gazeli.

Što se mene tiče, žute trake ne postoje dok gazelu ne oprave.
A ako te famozne kazne sa kamere koje šalju poštom ne budu
slali preporučeno nego kao ono iz parking servisa može
pošta slobodno samo tim kaznama da se zatrpava jer
to niko nije dužan da primi a mogu i komšije da mi kradu poštu
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Konačno, ako na gazeli ne posotje žute trake,
šta će onda na brankovom mostu ???
Korisnikov avatar
damirv624v
Garaža: alfa 166 2.5 v6
Pridružio se: Sub Dec 19, 2009 1:49 pm

Re: BG saobraćaj

Sre Feb 24, 2010 8:06 am

Ljudi evo par informacija iz prve ruke.
Posle 5 god izasao sam 2 dana da taxiram, nesto nisam imao posla pa da ubijem vreme i uzmem koju kintu.
Sto se tice pop lukine, napravljena je dobra stvar ka gradu, jer se ispod mosta dosta brzo prodje, pa pored underground-a dodjes do francuske ambasade i tu si, po mojoj proceni isto ti vremena oduzima kao i nekad pop lukina, ali je veliki problem izlazak iz tog dela, tj jedini nacin da ides ka nbg je sad pop lukina, posto iz carice milice ne mozes vise desno, i tu je cekanje po 10-15 min, jer su se svi sjatili na pop lukinu, dok carice milice ka tunelu je isto haos, sad ti semafori jako malo drze, ali je prohodnost dobra.
Najbolji nacin za povratak na nbgd po meni je izvlacenje na tunel jer odatle vise nema stajanje nigde, tj treba se organizovati samo bez skretanja.
Zuta traka se ionako ne postuje, jer uvek imas 10% vozaca koji pokusavaju da idu zutom, sto uz GSP i taxi napravi istu guzvu, pa iz iskustva kazem da onda i 10% taksista predju u srednju i eto opet gluposti.
Ali kao sto neko rece, dok ne zavrse obilaznicu i naprave jos 2 mosta mi nemamo resenje.
Bila je lepa ideja pre 2 god da te busevi od kontija voze gratis u centar, ali nije zazivelo, jer nasim vozacima je pod must da idu kolima u centar.
Ja ako idem u centar da zavrsim nesto na kratko dodjem kolima do sc, tu lepo uzmem taxi i za 250 dinara sam u gradu, sto potrosis vremenski i na gorivo kad ides kolima u grad, jer zaglavis 3-4km dok trazis parking, pa parking koji placas plus gorivo i izgubljeno vreme, mene je dovelo da racunice da mi je jeftinije taxijem ,a ako je frka za kintu, ovaj posao ti i bus zavrsava od sc

Povratak na “Cafeteria da Romeo”