Moguce da jos neko ima ovaj problem, samo me zanima da li jeneko nasao resenje.
Naime ne mogu da podesim sat na ics, jedino sto znam da se podesava sam preko satelita, ali to funkcionise samo u italiji i zapadno od njih.
Da li postoji neka varijanta da se to rucno podesi, ako neko zna bio bih mu veoma zahvalan.
sat na ics-166
- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
Jedino što mi pada na pamet je da čekaš ponoć pa da ga raskačiš sa struje ,
ako je prilazno ili da otkačiš akumulator
to je krajnja nužda ako nema drugog rešenja
ako je prilazno ili da otkačiš akumulator

to je krajnja nužda ako nema drugog rešenja

- Majoras V6
- Garaža: @ Fiat Stilo (2005) van 1.9JTD 115ks @ Mercedes W210 E230 Kompresor @ VW Polo 1.4 16v
Ima fora i ja sam imao problem(ako je isti problem),al sam nastelovao,sto ne rece kad smo se videli...
Kad si u prolazu javi se namesticu ti...
Kad si u prolazu javi se namesticu ti...

Alfa RULLS !!!
- Joksa AR166
- Garaža: Alfa Romeo 166 2.4jtd 140hp;
koliko ti masi cuka? moras da namestis vremensku zonu! mislim da smo mi na +1 !!! i onda stavis summer time, mislim da ti vreme i spoljnu temperaturu cita sa radija! ali mozda i gresim! satelit je satelit... probaj tako i ja sam se mucio u pocetku kad sam je kupio !!!
pozz

GodLike
- cabarakandi
- Garaža: alfa romeo 166 2.4 jtd
- damirv624v
- Garaža: alfa 166 2.5 v6
nije problem vremenska zona, sami minuti mi kasne nekih 15 min za celim satom,a da bih podesio sate, namestio sam neku vemensu zonu gmt+9 ili tako nesto.
fora sa akumulatorom ne pali jer ima neku bateriju pa pamti vreme, jedino da ga raskacim na 2 dane
Pokusavao sam sve, par majstora me cak u startu nazvalo glupanom, drndali se po 2h i nisu uspeli, taj isti problem sam imao i sa starom alfom, tako da sam se pomirio sa tim, ali ako neko zna konkretno koa neka kaze
@ majoras - videcu druze da te cimnem pa cemo videti sta je i kako je
a sad mi se javio i drugi problem, sredio sam trap, stavio gume, odradio reglazu ali kad zabodem neku rupu zabacuje mi zadnji deo , jedino sto mi pada na pamet da su gume preduvane, jer zadnji trap je bo ok, tj nisu delovi menjani nego je samo radjena reglaza.
Da li se nekome slicno desavalo?
fora sa akumulatorom ne pali jer ima neku bateriju pa pamti vreme, jedino da ga raskacim na 2 dane

Pokusavao sam sve, par majstora me cak u startu nazvalo glupanom, drndali se po 2h i nisu uspeli, taj isti problem sam imao i sa starom alfom, tako da sam se pomirio sa tim, ali ako neko zna konkretno koa neka kaze
@ majoras - videcu druze da te cimnem pa cemo videti sta je i kako je
a sad mi se javio i drugi problem, sredio sam trap, stavio gume, odradio reglazu ali kad zabodem neku rupu zabacuje mi zadnji deo , jedino sto mi pada na pamet da su gume preduvane, jer zadnji trap je bo ok, tj nisu delovi menjani nego je samo radjena reglaza.
Da li se nekome slicno desavalo?