2.Brera J5 3.2 C
3.147 GTA
4.Ako ostane malo para,uzeo bih i neku Montrealku

Verujem da nema Alfiste kome 8C ne bi bio ultimativni cilj, ali se mora obratiti pažnja na par faktora. Prvi i osnovni jeste naši putevi i zaista ne znam kako, kada i gde takav automobil ovde voziti, a da čoveka duša ne zaboli zbog neminovnog matretiranja auta i vozača. Viđao sam ovde po koji Ferrari, Lambo, Porsche, ali mahom su u pitanju ljudi koji ne znaju šta će od love, pa im to dođe neki statusni simbol pri čemu se uopšte ne uzbuđuju oko oštećenja ili održavanja. Najveći deo nas ovde je ipak neka druga priča i ne treba nam statusni simbol.ctrl alt del napisao:Ispade da se 8C ne bi baš lepo prodavala u Srbiji ako je ovo anketiranje na Alfa forumu neko merilo.
REDZEP napisao:Mique...nisam video da bi neko spucao pare na shvabu...a u temi STA BI STE VOZILI SEM ALFE doslo mi je da povracam
A svi u crno obojeni!REDZEP napisao:Kad sam video da su neki navodili pasate i golfove...QQ LELE!!!!...A BMW kao nadogradnja licnosti i potpora samopouzdanju,da li kod zena ili cega vec ne znam.
BMW,fantastican auto za Stravinje Bana,narocito ako imas ortaka koji je kupio isti pa zajedno picite slalom kroz Silikonac od baste do baste u fazonu(gledajte me,gledajte me...)