Sad mi tek nista nije jasnoduxi-kg napisao:145-ica qv ima u knizici 114 kw i 155ks kad su vecina koje sam video 110kw
ni meni ne de u glavuDushanSD napisao:Sad mi tek nista nije jasnoduxi-kg napisao:145-ica qv ima u knizici 114 kw i 155ks kad su vecina koje sam video 110kw...
300e??????/Meni je u CG reg.za moju od 110 kw 320evrica.DushanSD napisao:@darko qv: Sad mi je sve jasno, zaboravio sam za ovu razliku u usisnim granama (alu-plasticna).
Sto se tice rege evo linka za izracunavanje http://www.dunav.com/motorna_vozila/tri ... ila_ao.php pa ubaci podatke iz saobracajne (ja nisam bio siguran za kubikazu pa upisao 1974ccm i npr 2001god) i izbacio mi je 27.493,20 din.
starije 156ice sa jednom lambdom imaju jedan katalizator , novije tj euro3 imaju dva kom.Vucko_Alfista napisao:Osim grane,postoji i razlika u ubrizgavanju...
TS iz 155,145/6 i prvih 156-ica od 150ks,ima Motronic M2.10.3 ili 2.10.4(zavisi od godista),a ts od 155ks Motronic M1.5.5,to ugradjuju od sredine `98-me a prestaju 2000-te(valjda)
To je jedina razlika za koju znam,ali mozda postoji jos nesto....
Jesam.I prednje i zadnje.Nisu ni segane i bilo sta drugo.Imaju onu zastitu na sebi u donjem dijelu,obeljezene su fab.zutom bojom.NE ZNAM......Vucko_Alfista napisao:Video sam i 156 sa metalnom granom,ali to su bas one prve,sa 2.10....
@darko: Jesi li siguran da su tvoje opruge fabricke?
moje su obelezene zelenom bojom ako to ima veze nekedarko qv napisao:Kad vec pominjemo razlike imedju ova dva modela,da li neko zna jesu li razlike u oprugama,njihovoj visini i tvroci u QV iz 1996 i onaj iz 1999???Gledam na youtubu predstavljanje Alfe QV,i ja i drug istovremeno primjetimo (u jbt ova je visocija naprijed od moje)??????????????????????????Ima li neki podatak o tome??Zna li neko nesto o tome...![]()
![]()
![]()