ALFA ROMEO 75 - Legende koje jure!
- boza alfa 75
- Garaža: Alfa Romeo 75 2.0 ts i Afa Romeo 146 1.6 boxer
e ljube,kako stoje xenoni na 75ici i kolko para bi me izaslo da ih stavim...? p.s meni nesto pocelo pre par dana da shkripi kad motam volan i prelazim preko pregiba i rupa u predelu levog prednjeg tocka,ne znam da l je amortizer ili cini mi se po zvuku neka gumica da shkripi...jel zna neko sta bi to moglo da bude...??? 

- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
jednostavno se ubacuju,jer se uz njih dobije komplet instalacija sa dva relea,malo se gura sa gumenim poklopcom na faru ali ni to nije problem,moraju malo da se spuste svetla i to je to,bi-xenon telescopic to je sa jednom sijalicom sto ide napred nazad,cifra je oko 150e
a skripanje se moze javiti iz donje kugle ili u donjim viljuskama u unibolovima koji su u produzetku torzija,oni zaribaju i vriste dok je suvo
tu se ubacuju kuglicni lezajevi 6003 (17x35x10),i mora da se napravi teflonska caura jer u viljusci je rupa 38mm i evo ja vozim trecu godinu,Gruja vozi od letos
trebaju 4. caure i 12. lezajeva
dugo sam cuvao taj link gde je to prikazano,ako neko zna o cemu je rec i ima nek ga nabaci
Re: ALFA ROMEO 75 - Legende koje jure!
boza alfa 75 napisao:e ljube,kako stoje xenoni na 75ici i kolko para bi me izaslo da ih stavim...? p.s meni nesto pocelo pre par dana da shkripi kad motam volan i prelazim preko pregiba i rupa u predelu levog prednjeg tocka,ne znam da l je amortizer ili cini mi se po zvuku neka gumica da shkripi...jel zna neko sta bi to moglo da bude...???
jednostavno se ubacuju,jer se uz njih dobije komplet instalacija sa dva relea,malo se gura sa gumenim poklopcom na faru ali ni to nije problem,moraju malo da se spuste svetla i to je to,bi-xenon telescopic to je sa jednom sijalicom sto ide napred nazad,cifra je oko 150e
a skripanje se moze javiti iz donje kugle ili u donjim viljuskama u unibolovima koji su u produzetku torzija,oni zaribaju i vriste dok je suvo
tu se ubacuju kuglicni lezajevi 6003 (17x35x10),i mora da se napravi teflonska caura jer u viljusci je rupa 38mm i evo ja vozim trecu godinu,Gruja vozi od letos
trebaju 4. caure i 12. lezajeva
dugo sam cuvao taj link gde je to prikazano,ako neko zna o cemu je rec i ima nek ga nabaci
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- boza alfa 75
da da...pa dobro,aj evo sad jos jedno pitanje: jel ti to radis,jel bi mogao da mi pogledas...?
hvala na infu za xenone!!! 

- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
sto mi je sinula jedna ideja,samo moram da stavim jedan na drugi menjac da vidim da li ima mesta za tu akciju
imam otvoren opelov menjac,koji je milina za saltanje a stavljali su iste i na 160ks,tako da sigurno trpi,prenosi su skoro identircni kao na dizelu i djulieti 2.0,pa bi recimo isla opelova lamela a posto se na opelovom snopu skida konusni zubcanik na nutove,na 75-icinom bi mogao da se napravi nutovana cev i da se koristi postojeci diferencijal,verovatno bi moralo zvono da se vari,ali to nije problem postoje ljudi i za to
opelov snop menjaca je velicine akumulatora od 75A a 75-icin je kao dva akumulatora a razlika u tezini je drasticna,opelov ceo menjac je tezak kao 75-icin diferencijal
birac brzina bi mogao i na sajle da se napravi ako treba,mada postoji opelov menjac i sa 6 brzina,od calibre turbo
uh kako bi to bilo lepo da sve stane
imam otvoren opelov menjac,koji je milina za saltanje a stavljali su iste i na 160ks,tako da sigurno trpi,prenosi su skoro identircni kao na dizelu i djulieti 2.0,pa bi recimo isla opelova lamela a posto se na opelovom snopu skida konusni zubcanik na nutove,na 75-icinom bi mogao da se napravi nutovana cev i da se koristi postojeci diferencijal,verovatno bi moralo zvono da se vari,ali to nije problem postoje ljudi i za to
opelov snop menjaca je velicine akumulatora od 75A a 75-icin je kao dva akumulatora a razlika u tezini je drasticna,opelov ceo menjac je tezak kao 75-icin diferencijal
birac brzina bi mogao i na sajle da se napravi ako treba,mada postoji opelov menjac i sa 6 brzina,od calibre turbo
uh kako bi to bilo lepo da sve stane
- boza alfa 75
velika je to zajebancija..al ako imas strpljenja onda se baci na posao...
ALFA 75 TRIBUTO:

ALFA 75 TRIBUTO:
- boza alfa 75
- boza alfa 75
Na ovoj stranici mozete gledati klipove alfe 75..uzivajte
Supercharged 3.0 V6:
Turbodelta:
alfa 75 turbo vs ferrari modena spider:
turbo i qv v6:
drift:
IMSA na dyno-u:
hrvati i alfe:

Supercharged 3.0 V6:
Turbodelta:
alfa 75 turbo vs ferrari modena spider:
turbo i qv v6:
drift:
IMSA na dyno-u:
hrvati i alfe:
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
- Nikola
- Garaža: AR 156 1.9 JTD
Ne smem ovo da gledam, lozim se kao pubertetlija! Umesto da mi se sve vise svidjaju noviji modeli, ja balim na 75-cu. 

- Mique
- Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro - Lokacija: Beograd
Lozis se na matorke ?!?!?!

Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
predji u klub baboje.aca
i treraj matorke
i treraj matorke
- boza alfa 75
cuti nikola i vozi tu 156icu
...ne znas na kakve nas testove i muke ponekad bace nashe sektashice...ali ima jos zivota u njima,odrzavamo ga kolko god mozemo

- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
bilo je reci da vlasnici yuga idu u raj jer su pakao vec prosli,pa tako nesto slicno je i alfa 75
meni je trebalo tri godine da je savladam i ima jos neke sitnice koje nisam uspeo ali nisu ni hitne
nema sta se ne moze popraviti i uvek joj nesto treba kao i mladoj zeni
meni je trebalo tri godine da je savladam i ima jos neke sitnice koje nisam uspeo ali nisu ni hitne
nema sta se ne moze popraviti i uvek joj nesto treba kao i mladoj zeni
Da li za Alfa Romeo 75 2000TD odgovara kardan od neke druge Alfe 75 (benzinci). Da li su duzine kardana iste i da li je isti broj vijaka na gumama.
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
aj ti sokole u virus pa se predstavi,pa da nastavimo dijalogheron napisao:Da li za Alfa Romeo 75 2000TD odgovara kardan od neke druge Alfe 75 (benzinci). Da li su duzine kardana iste i da li je isti broj vijaka na gumama.
- boza alfa 75
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA.........superfly tnt napisao:ne nego nisi zadovoljio prvi put pa prolazis pakao nanovo.

GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
vidim da je netko stavio hrvate i njihove 75ice. pa eto htio bi samo reci da di si samo nasao tu sramotu od filma, em taj balavac nije alfist em je film bezveze. sramoti nas
jos mi stavlja sivu kobilu u filmic.
evo da nam osvjetlim malo obraze

- Zeljko155
- Garaža: 156 JTD
- boza alfa 75
neka neka...ako je ovo pakao kroz koji sad prolazim,onda pakao i nije tako losa stvarsuperfly tnt napisao:ne nego nisi zadovoljio prvi put pa prolazis pakao nanovo.

- boza alfa 75
svaka cast momci!!!superfly tnt napisao:vidim da je netko stavio hrvate i njihove 75ice. pa eto htio bi samo reci da di si samo nasao tu sramotu od filma, em taj balavac nije alfist em je film bezveze. sramoti nasjos mi stavlja sivu kobilu u filmic.
![]()

Pozdrav ljudi! nov sam ovamo, imam 75 ts 4 god,znaci auto je vrh. Imam par sitnica koje nisam mogao da resim sam...
- Zeljko155
- Garaža: 156 JTD
to mozes uciniti ovde:
viewforum.php?f=6
Pozdrav!
Re: ALFA ROMEO 75 - Legende koje jure!
Pozdrav druze i dobrodosao!!!malisa napisao:Pozdrav ljudi! nov sam ovamo, imam 75 ts 4 god,znaci auto je vrh. Imam par sitnica koje nisam mogao da resim sam...

Odma predstavi masinu u Alfa Virusu!

to mozes uciniti ovde:
viewforum.php?f=6
Pozdrav!

- Vuk 166
- Garaža: A6 C7 3.0 TDI '13
166 FL 2.0 TS '05
166 V6 TB '00
Ex 166 3.0 Sportronic '98 - Lokacija: NI
Koliko trosi 2.0 td? I kakv je to motor? Trom,dobar,ide,ne ide,mnogo lose ide...ne ide nikako?
Razmisljam da vratim smrdljivca posle farbanja,odradim servis pa neka stoji tu dok se ne steknu uslovi za v6....