(i ograničenim kapacitetima

http://www6.b92.net/automobili/vesti.php?nav_id=404885
Lakse je da svoj lopovluk svale na nekog klinca. Nisam cuo da je neko dobio takav sms.Pittatore napisao:Uhvatise nekog klinca hakera koji je pustio buvu sa oko 1000 SMS-ova
Pa tvoje iskustvo nije direktan sudar, pojas u gradu itekako moze da spasi glavu, tako da ne treba izbegavati vezivanje u gradu... Moj drugar ima 18 kopci na glavi zato sto se nije vezao, a sudario se kod sajma... Dakle nikad ne znas kada ce ti pojas spasiti glavu tako da ga treba uvek vezivati bez obzira na kazne i sve ostalo...Bogdan156 napisao:ja sam se ranije vezivao samo na otvorenom putu i pojas u gradu stvarno ne znaci nista, imao sam skoro sudar i nisam ni osetio nista, tako da pricam iz iskustva.
Gde i u koje vreme???Bogdan156 napisao:Evo uzese mi kerovi veceras 2000 dinara, crkla mi sijalica na desnom faru i hteo da mi pise prijavu, nema sanse da pusti. Sve je isto, jos uvek mito i to je to.
Eno ih i nocas su stajali tamo. Znaci pazite se.dejan555 napisao:Imaš pravo, tamo ih nisam viđao
(zatrebale im pare za klopu u perperu ... pa si ti naišao)
E vidis tu su te izj.b.li,imao si pravo na licu mesta da zamenis sijalicu.dejan555 napisao:Gde i u koje vreme???Bogdan156 napisao:Evo uzese mi kerovi veceras 2000 dinara, crkla mi sijalica na desnom faru i hteo da mi pise prijavu, nema sanse da pusti. Sve je isto, jos uvek mito i to je to.
Imaju oni svoje punktove i prekršaje koje tu kontrolišu...