ARCS karting trka,ada huja
- boza alfa 75
- Garaža: Alfa Romeo 75 2.0 ts i Afa Romeo 146 1.6 boxer
ARCS karting trka na adi huji: s obzirom da sam se profesionalno bavio ovim sportom skoro 10 godina a i da povremeno odvozam po neku trku u najjacoj klasi od 125cc za sampionat srbije,znam neke ljude koji bi mi pomogli u organizaciji ovog okupljanja,naravno i vasa pomoc bi dobro dosla...pa sad neki grubi planovi neka krenu i sad u januaru vec,nema veze,a trka bi mogla da se odrzi tamo u martu kad malo otopli...imam milion ideja u glavi kako bi sve to izgledalo ali naravno bi hteo da cujem vase misljenje o ovom hepeningu... 

- Coha_the_King
- Garaža: 164 2.0 V6 turbo - ex
156 Polizia Stradale 2.4 JTD - ex
159 1.9 JTDm SW - S_Ex - Lokacija: Beograd
Extra! Ja volim da jarim karting, pa sta god da se organizuje, zeleo bih ucestvovati. Trenutno nemam ideju sta bi i kako moglo (tek sam ustao) al smislicemo nesto vec 

-
ki
- Drug Član
Karting, naravno! Par puta smo isli ali u manjoj grupi - nikako da se skupimo..
E, ovo je cool ideja, možda bi trebalo da se prikupe informacije koliko bi to koštalo i da se vidi kolika bi bila kotizacija u tom slučaju. Da li bi bila na raspolaganju sva potrebna oprema? Inače to bi bio celodnevni superhappening.
Božo prikupi i još neku informaciju pa ćemo lakše da se organizujemo.
Božo prikupi i još neku informaciju pa ćemo lakše da se organizujemo.
AndRix
-
ZE
- Drug Član
..jedan od boljih predloga u poslednje vreme!!
P.S.Samo probaj da obezbedis za nas debele neke sa jacim amortizerima
Re: ARCS karting trka,ada huja

P.S.Samo probaj da obezbedis za nas debele neke sa jacim amortizerima

- Pittatore
- Drug Član
- Garaža: AR 155 3.0 24v Reborn
AR 166 jtd Familiare
Opel Zafira OPC Familiare XL
Yamaha FZR1000 EXUP Hajde da se volimo XD
AA500 Dvogumena raga - Lokacija: BG
- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
To će morati RTS i druge stanice da prenose uživo ,
kakav Veliki Brat i Farma
imali bi najveću gledanost

- boza alfa 75
pa evo ovako...tamo su kartinzi za rentiranje koji se koriste i najverovatnije bi njih vozili,od opreme se dobija kaciga ko je ne donese,potkapa,a sto se tice ostale opreme-moze da se vozi u najobicnijim patikama,trenerci,farmerkama ili kako god jer to nisu pravi trkacki kartinzi dvotaktni vec oni umrtvljeni cetvorotaktni sa hondinim motorom ali nema veze,brza je ono staza i nije ni taj karting spor,akd je vise slicnih kartinga na stazi onda je to uvek zagarantovano zezanje...regularna cena iznajmljivanja po kartingu je bila prosle godine 900din 10 minuta...e sad,ako nas bude vise a bice verovatno onda bi se pravio neki fazon da se voze dve ili tri grupe po dva puta ali to otom potom,taj deo organizacije ce da bude kad budemo imali definitivan broj ljudi koji bi dosli...u medjuvremenu cu ja da se raspitam kod prijatelja jednog koji je vec organizovao trke tu sta i kako nam je najbolje da radimo i naravno sto jeftinije da prodjemo
- boza alfa 75
stace svi u sedista,razmisljali su oni na stazi i o tome...a karting nema amortizere,malo cete da se truckate ali cemo da dopumpamo gume za vas da nekaci sediste asfalt 

- Driver_GT
- Garaža: Alfa 147
- Nikola
- Garaža: AR 156 1.9 JTD
Svidja mi se ideja! Oduvek sam imao zelju da vozim karting, ali nikako da je ostvarim, najvise zbog finansija. Letos sam svratio u autokomerc da pitam za cenu i bilo mi je nesto bas skupo, ne secam se koliko!
- dejan555
- Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm - Lokacija: Klagenfurt am Wörthersee
Ni ja nisam nikada vozio karting ... baš bi bilo zanimljivo...
ako, što kažu kolege, može neko sa 190cm i 100kg da stane unutra
(mada sam siguran da može, vozili su ljudi ...)
ako, što kažu kolege, može neko sa 190cm i 100kg da stane unutra
(mada sam siguran da može, vozili su ljudi ...)
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
E hvala Bogu da se napokon organizuje neka veca ekipa za karting... Ja sam kao klinac dosta vozio, a u poslednjih 10-ak godina sporadichno jednom do dva puta u sezoni, i uvek ono ja i neko koga jedva namolim da ide, u vr' glave 20-ak minuta i ajd' zdravo... Znachi ja sam ULTRA ZA!!!!! I ajde da ne bude ono sad pa ko zna kad opet... Da malo udjemo u neku formu jbga... 

- boza alfa 75
pa evo ja imam 195cm i 90kg pa stanem i vozim bez problema,nije karting pravljen samo za decu kao sto mnogi misle...necemo na autokomerc jer tamo nema ko da mi izadje u susret,a i nisam sa njima u dobrim odnosima,ostali su mi duzni mnogo toga kad su me sponzorisali 2003 dok sam vozio...videcemo pope za to uletanje na stazu i to je moguce,bilo je slucajeva
..autokomerc drzi snobina ona od djurdjevica i naplacuje 1000 din 10 minuta a staza je 10 puta sporija,losije projektovana i manje zahtevna od ade huje,na autokomercu nebi mohgli da zablejimo ko ljudi na parkingu i u kaficu jer ima malo prostora za to a i neko bi od dezurnih tamo prikenjao sigurno...huja je opustenija sto puta i ima lep kafic sa pogledom na stazu i veliki parking...

- boza alfa 75
evo ovako...ja cu se cuti ili videti sa covekom koji bi nam pomogao u organizaciji ovih dana da mi kaze kako je najbolje sve ovo isplanirati pa pravimo za par dana spisak ko bi dosao i naravno datum kad bi se to sve odrzalo
- Mique
- Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro - Lokacija: Beograd
Sjajna ideja ja sam za to

Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA
Ima li sta novo po pitanju ARCS Trophy 2010?
Najvjerovatnije bi se pridruzili ja i Darko QV pa bi trka bila (nazalost) internacionalnog karaktera
Najvjerovatnije bi se pridruzili ja i Darko QV pa bi trka bila (nazalost) internacionalnog karaktera

"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- OMP
- Garaža: GP TJet
mozda bih se i ja oprobao, mada nisam neki ljubitelj kartinga u zadnjih par godina sam probao par rentala dok je ortak drzao, mada je staza bila mala i uska pa nije bilo neko uzivanje ali jbg, a probao sam i pravi trkacki od 100 kubika sa 20+ konja ono je bolest kako ide i treba dosta znanja poterati ga kako treba 

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA
Uh oni trkacki su zlo...
Na jednoj (mozda i vise-za druge nisam siguran) brdskoj trci je jedan momak dobro poznat u Pg Jole Acimic postavio bolje vrijeme sa kartingom nego Dragan Milic sa Audijem A4 ST-Quatro...
A za ovu nasu "trku" sacekacemo Boza da se javi,da vidimo ima li kakve inf...
Na jednoj (mozda i vise-za druge nisam siguran) brdskoj trci je jedan momak dobro poznat u Pg Jole Acimic postavio bolje vrijeme sa kartingom nego Dragan Milic sa Audijem A4 ST-Quatro...
A za ovu nasu "trku" sacekacemo Boza da se javi,da vidimo ima li kakve inf...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- boza alfa 75
evo drugari,ovako stoje stvari: posto je sada hladno vreme a karting ne moze da se vozi na temperaturi manjoj od 10 stepeni,trka ce se odrzati u aprilu,kada ce se i otvoriti staza...zakup staze je moguc i znam ljude koji ce nam pomoci oko toga...znaci sto se tice karting trke tu nece biti nikakvih problema...vozicemo prvom prilikom cim to bude moglo,a to je najranije u aprilu..kad dodje vreme pravicemo i spisak ko dolazi i dogovoriti se za tacan datum odrzavanja trke...E SAD da se nebi smorili do aprila u temi "drift sa alfama malo za promenu" smo zapoceli pricu o tome da se okupimo na adi huji i provozamo nashe mashine malo po stazi da je bolje upoznate za karting trku u aprilu...POSTO CE SE OVO OKUPLJANJE RADI VOZNJE KOLA PO STAZI DOGODITI PRE KARTING TRKE VRLO USKORO,PRELAZIMO NA GORE POMENUTU TEMU DA SE DOGOVORIMO OKO SVEGA,A STO SE TICE OVE TEME O KARTING TRCI PRICACEMO O NJOJ KADA DODJE VREME I NA STAZI KAD DODJEMO SA ALFICAMA DA SE VOZIMO... ZNACI SVI ZAINTERESOVANI ZA KARTING PREBACITE SE NA OVU TEMU DA NASTAVIMO DOGOVORE O OVOM BLIZEM OKUPLJANJU NA ISTOJ STAZI,ALI DA SE VOZIMO KOLIMA A NE KARTINGOM ZA SAD...POZ I VIDIMO SE USKORO 

- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
Hej... Sta bi sa ovom idejom? Nadam se da jos uvek ima zainteresovanih...

- ivdzabg
- Garaža: Alfa 147 1.6 ts 77 kw
- Coha_the_King
- Garaža: 164 2.0 V6 turbo - ex
156 Polizia Stradale 2.4 JTD - ex
159 1.9 JTDm SW - S_Ex - Lokacija: Beograd
- Mario
- Garaža: -- Alfa Romeo 156 1.9 JTD
-- Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
-- Audi A4 B8 2.0 TDI
-> Audi A6 C7 2.0 TDI - Lokacija: Earth