Sta ko radi?
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
Xmmm...radio sve i svasta....preko kladionica,hotela,restorana,u radnji za mob.tel.,biljnoj apoteci,na standovima......Zavrsio srednju turisticku,sada studiram menadzment...,a ne radim nigdje,,,....,a trazim posao...

GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- Tazio
- Garaža: EX:Alfa Romeo 155 2.0 16 v TS
NOW: Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 75 1.8 IE - Lokacija: Koceljeva
Jooj...
Bio voditelj na maloj lokalnoj radio-stanici i DJ u diskoteci (lokalnoj,nego!)
Posle vojske,skontam da mi tu i nije bilo toliko lose,pa radio nekih 5 godina kao profesionalni vojnik ili ugovorac
Sad stalno zaposlen kao sudsko obezbedjenje.
Pored automobila,strast mi je teretana,rvanje,s grupicom bolesnih poput mene treniram...
I uzivam.... 
Bio voditelj na maloj lokalnoj radio-stanici i DJ u diskoteci (lokalnoj,nego!)
Posle vojske,skontam da mi tu i nije bilo toliko lose,pa radio nekih 5 godina kao profesionalni vojnik ili ugovorac
Sad stalno zaposlen kao sudsko obezbedjenje.
Pored automobila,strast mi je teretana,rvanje,s grupicom bolesnih poput mene treniram...
Gedora te quiero !
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Diplomirao na Fakultetu politickih nauka, srecom, bez dana u toj struci.
Odmah se uhvatio nekakve zajebancije, za vreme studiranja radio kao DJ, mada ne u danasnjem smislu, vec pustao muziku po klubovima, uglavnom r`n`r...posle sviruckao, tezgario na Jadranu i po bisoj Jugi, ali ne dugo.
Obreo se slucajno u novinarstvu i, eto, tu sam vec 15 godina. Radio u svim medijima, uglavnom sport.
Odmah se uhvatio nekakve zajebancije, za vreme studiranja radio kao DJ, mada ne u danasnjem smislu, vec pustao muziku po klubovima, uglavnom r`n`r...posle sviruckao, tezgario na Jadranu i po bisoj Jugi, ali ne dugo.
Obreo se slucajno u novinarstvu i, eto, tu sam vec 15 godina. Radio u svim medijima, uglavnom sport.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- jonicalfa
- Garaža: AR 164 V6 turbo
- dovlax2
- Garaža: 156 2.4jtd
radio sve i svašta
(naravno), zadnjih 7 god. radim kao sistem administrator u gradskom zelenilu
- Mario
- Garaža: -- Alfa Romeo 156 1.9 JTD
-- Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
-- Audi A4 B8 2.0 TDI
-> Audi A6 C7 2.0 TDI - Lokacija: Earth
Zavrsio srednju Tehnicku, smer Tehnicar za komp. upravljanje (CNC)...
Trenutno sam na Singidunumu, smer Informatika (1 god).
Privatno se bavim web dizajnom, web programiranjem, programiranjem (software za automobile), chiptuning, reverse engineering-om (krekovanjem/skidanjem zastita/pravljenjem zastita)... itd.
Trazim posao...
U planu mi je otvaranje Igraonice, realizacija tek na prolece... jos uvek nisam siguran koliko je to isplativo...
Mlad sam, ima vremena
(tako kazu, ali ja ne osecam tako) 

Trenutno sam na Singidunumu, smer Informatika (1 god).
Privatno se bavim web dizajnom, web programiranjem, programiranjem (software za automobile), chiptuning, reverse engineering-om (krekovanjem/skidanjem zastita/pravljenjem zastita)... itd.
Trazim posao...
U planu mi je otvaranje Igraonice, realizacija tek na prolece... jos uvek nisam siguran koliko je to isplativo...
Mlad sam, ima vremena
- ivdzabg
- Garaža: Alfa 147 1.6 ts 77 kw
Sve oko grafike, web-a, SQL-a i ostalih gluposti. Trenutno sam na T.F. Mihailo Pupin u Zrenjaninu, pa ako nekome treba prevoz iz BG-a na ispite (naravno onda kad i ja imam
) nek se javi.
Sobzirom da ne radim nista trenutno ako nekome treba segrt za dzabe (samo da su u pitanju auto-mehanika-elektrika-elektronika) nek javi.
Sobzirom da ne radim nista trenutno ako nekome treba segrt za dzabe (samo da su u pitanju auto-mehanika-elektrika-elektronika) nek javi.
Lepota je u ocima posmatraca.
- pop 156
- Garaža: ar 156 1.8ts ar 159 1.9JTS
- branimir_
- Garaža: Alfa 156 berlina TS 2.0 Selespeed
- cuno
- Garaža: AUDI S4 B7 Avant
Re: Sta ko radi?
Svaka čast! Ovo me oduševilo a naročito moju ženu!branimir_ napisao:Vidim da imam nekoliko kolega ovdje.
Branimir, Banja Luka, dipl. inz. arhitekture....u jednom arhitektonskom projektnom birou....A+B studio....radimo najbolje u Bl![]()
![]()
![]()
![]()
Ako treba nekom alfisti da sprkeljam neki enterijer....neka se javi.
Naravno, besplatno!
Evo ovo sam skoro radio...
za jednu malu bebu![]()
Pozdrav od Ivana
- branimir_
- Garaža: Alfa 156 berlina TS 2.0 Selespeed
Hvala, hvala!
Ako nesto zatreba, a da je iz mog polja djelovanja.....bez ustrucavanja!
Savjet....crtez....animacija....sirimo pozitivnu energiju (neko rece na ovom forumu)
Ako nesto zatreba, a da je iz mog polja djelovanja.....bez ustrucavanja!
Savjet....crtez....animacija....sirimo pozitivnu energiju (neko rece na ovom forumu)
- Serapion
- Garaža: 156 JTD
"Petrohemija" Pancevo, proizvodnja plastike na reaktorskom postrojenju. Ako nekome nesto mogu da pomognem, vrlo rado! 
- Presretach
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Pozdrav,
radio sa racunarima `90.
Posedujem svoju firmu sada radim odrzavanje helikoptera i aviona,
paralelno radim i reciklazu najlona i pravljenje istog.
Vidim da HEHAD drzi farbaru, ako teteba najlon (onaj zeleni) posto mi to proizvodimo, cucemo se
.
Trenutno imam mali hobi overklokovanje racunara, hladjenje vodom i tecnim azotom zarad sto boljih performansi, ako nekog zanima tu sam
.

radio sa racunarima `90.
Posedujem svoju firmu sada radim odrzavanje helikoptera i aviona,
paralelno radim i reciklazu najlona i pravljenje istog.
Vidim da HEHAD drzi farbaru, ako teteba najlon (onaj zeleni) posto mi to proizvodimo, cucemo se
Trenutno imam mali hobi overklokovanje racunara, hladjenje vodom i tecnim azotom zarad sto boljih performansi, ako nekog zanima tu sam
Očistimo Srbiju! http://www.ocistimosrbiju.com