Život piše romane

Offtopic, kafenisanje, itd...
Korisnikov avatar
Tazio
Garaža: EX:Alfa Romeo 155 2.0 16 v TS
NOW: Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 75 1.8 IE
Pridružio se: Pet Nov 13, 2009 10:47 pm

Re: Život piše romane

Pon Jan 18, 2010 6:42 pm

Pazi ovako : Ti si super srecan covek, znaci extra si prosao (sem bacanja onolikih para na vecere umesto na neko zlo na 4 tocka).
Dan kad te ostavila,zapamti pa slavi.Jer pazi ovako,vas dvoje 5 godina u braku,ti sa stomacicem i dvoje decice,poveci dug u banci (jbg,nema se,mora se !),i ona te ONDA ostavi zbog nekog...nebitno koga ?!
A?!
Ovako,ceo zivot pred tobom,svaki put u svakom pravcu je samo tvoj,pun gas kolega!!!! :arflag :arflag :arflag :arflag :arflag
Gedora te quiero !
Korisnikov avatar
Alfanatic
Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
......................................
Pridružio se: Sub Apr 11, 2009 3:40 pm

Pon Jan 18, 2010 7:05 pm

@ SHQ
Kolega, ako može jedan mali savet od srećno oženjenog već celih 13 godina:
Nikad se ne okreći i ne žali za prošlošću! Trošiš dragocenu energiju na nešto što se promeniti ne može. To što se tebi desilo dešava se makar po jednom u životu barem 99% preostalog čovečanstva i sasvim je sigurno da nije kraj sveta! Na kraju trebaš sebi reći "ko zna zašto je to dobro" i zatvoriti tu stranicu tvog života, a možda jednog dana uvidiš kako si zaista imao sreće što se ta epizoda tako završila! Što reče kolega pre mene - šteta je minimalna i ne daj bože da je došao brak, deca i sve ostalo, pa da onda saputnica podigne sidra i shvati da joj treba neko sa budžetom od 200 E za veče! Dešava se to danas mnogo često! Najgore što možeš da uradiš jeste da se samosažaljevaš, a ne valja ni da se previše prisećaš ili preispituješ zašto je to uradila, odnosno da li će se jednog dana kajati ili ne! To je sada njen problem. Ti lepo sedi u svoju Alfu, otvori širom oči i uši, pa uživaj maksimalno u onome što sebi možeš da priuštiš, a pošto život zaista piše priče/romane - kada se tome najmanje budeš nadao doleteće Amor i probosti ti srce ljubavnom strelom zbog koje ćeš zaboraviti da je dotična ikada postojala :D
Naravno, neka iskustva trebaš pamtiti, čisto da ne ponavljaš greške! Trebaš imati takta i biti odmeren jer koliko žene vole da im se ugađa i stalno čini, toliko pored sebe vole i čvrste i stabilne ličnosti koje imaju svoje ja i koje će ponekad i isterati svoje. Kompromisi su neophodni i zdravi, ali samo kad su obostrani. Najbitnija je hemija jer ako nje nema, onda se teško može na duže staze. Ukoliko jaka (obostrana) hemija postoji, onda se sve da realizovati i uklopiti. Ali da ne gnjavim više, još jednom ću ponoviti - osmeh na lice, ključ u ruke, pa pravac Alfa i provod :thumbsup: :arflag
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
SHQ
Pridružio se: Pet Sep 11, 2009 3:36 am

Pon Jan 18, 2010 7:32 pm

Alfanatic, odlican post :-) tnx... ma hteo sam samo da se, glupo je reci ispraznim, jednostavno da mi bude lakse kad to podelim i sa ljudima koji su totalno objektivni za razliku od mene sada ili meni bliskih osoba.
Naravno da nema prisecanja i da nema vracanja u proslost, od toga se ne zivi, idem dalje, svako bira sebi put...
Korisnikov avatar
REDZEP
Garaža: tomos APN 4,peglica,sporet na drva za rad preko zime
Pridružio se: Pon Jul 27, 2009 11:26 pm

Pon Jan 18, 2010 7:35 pm

Treba da se obeznanis od alkohola jednom sa nama u drustvu...
a onda cu ti otkriti jednu veliku tajnu....BICE JOS LEPIH DANA!
Korisnikov avatar
motion
Pridružio se: Ned Nov 23, 2008 11:55 am

Pon Jan 18, 2010 7:45 pm

Shq, u pravu su svi koji ti kazu da zaboravis na nju. Najbolji lek za svaki prekid je druga devojka. Pricam iz sopstvenog iskustva. I ja sam bio ludo zaljubljen u jednu devojku, a prosao samo jos gore nego ti, necu da iznosim sve detalje. Druge devojke su pomogle da ne mislim na nju kao ranije i nisam je skroz zaboravio dok nisam saznao da se udala i da ima dete. To saznanje je bilo oslobadjajuce u potpunosti za mene, kao da je neko izbrisao gumicom sve ono sto je kuljalo u mojoj glavi dugo dugo vremena. To saznanje da se udala ce ti jos vise pomoci da je zaboravis, a i ljubav prema Alfi ce uciniti svoje :drink . Okreni se oko sebe i sagledaj realno stvari, ima toliko jednako lepih i interesantnih devojaka na svetu da nijedna nije vredna tolike patnje i zalosti za propustenim. I nemoj se nikad vise opterecivati onim sto si mozda pogresno ucinio jer zaista nisi pogresio nista, samo si bio covek prema njoj, a druga stvar je sto njoj to ne treba. Glavu gore i nadji neku koja ce znati da ceni ono sto mozes da joj pruzis.
"...owning an Alfa is a portal through which all petrolheads must pass if they genuinely want to know what it is that differentiates a car from a toaster or a washing machine" by Jeremy Clarckson (da je srbin zvao bi se Jeremija)
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član
Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:11 pm

Pon Jan 18, 2010 8:16 pm

evo jos jedan moj link da upotpunim lose savetovanje :rotfl:

uzivaj
Korisnikov avatar
Tazio
Garaža: EX:Alfa Romeo 155 2.0 16 v TS
NOW: Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 75 1.8 IE
Pridružio se: Pet Nov 13, 2009 10:47 pm

Pon Jan 18, 2010 8:46 pm

Cika REDZEP,ja nemam ljubavnih problema,al sto volim da se obeznanjujem :rotfl:
Pa ovaj....Ako bih mogao da pridruzim? Negotinski vinogradi rodili :love:
Gedora te quiero !
Korisnikov avatar
darko qv
Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015
Pridružio se: Pet Okt 30, 2009 10:06 am

Pon Jan 18, 2010 8:50 pm

UUUUUUUUUUUUUUUU..nemam komentara,stvarno sam ostao bez texta.Nego ko zna zasto je dobro. Cudni su putevi Gospodnji. :hello: :amen:
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Pon Jan 18, 2010 9:05 pm

A pogotovo popovski :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Sory SHQ, morao sam.
SHQ
Pridružio se: Pet Sep 11, 2009 3:36 am

Pon Jan 18, 2010 10:28 pm

^^ ma opusteno i meni je cela situacija smesna sada :)
Korisnikov avatar
darko qv
Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015
Pridružio se: Pet Okt 30, 2009 10:06 am

Pon Jan 18, 2010 10:41 pm

Sasha napisao:A pogotovo popovski :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Sory SHQ, morao sam.
Xaxa,pa presidente povezano je to..Gospodnji-popovski..xaxa ;) :rotfl:
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
Korisnikov avatar
barbarella
Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 jtd 2001, 156 2.4jtd 2003god, 166 2.4jtd 2003god, lancia kappa 2.0 98god :) yo Baby
Pridružio se: Uto Okt 27, 2009 11:32 pm

Pon Jan 18, 2010 11:43 pm

Mozda nebi trebala ja tu nis komentirat jer sam zensko ali budem......postoje razlicita iskustva u vezama i ljubavi!! ja sam bila 4 god u vezi i sad se odmaram, posvetila sam se drustvu i alfi!!!! imate pravo alfa nikad nece srce povrijedit!!!! ali boli kad je zedna hahahahahahahaha ma ljudi glavu gore!!!! kiss svima! :wave: :yahoo: :hug:
Jednom Alfa uvijek Alfa
Barbbara Pinky Punek
Korisnikov avatar
REDZEP

Pon Jan 18, 2010 11:54 pm

.STA,KAKO SE TI TO ODMARAS???????
A STA SAM JA TU??????????
Jao..jel vidite ljudi,doveo je u klub..tra la la ...jurimo se alfama
a ona kaze da se odmara... :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
REDZEP

Pon Jan 18, 2010 11:57 pm

Tazio napisao:Cika REDZEP,ja nemam ljubavnih problema,al sto volim da se obeznanjujem :rotfl:
Pa ovaj....Ako bih mogao da pridruzim? Negotinski vinogradi rodili :love:
pazi,puno je cika ovde...jedan je chicha a ja sam BATA...mozemo da se okupimo i nazdravimo...nazdravljamo... :arflag :arflag :arflag
Korisnikov avatar
barbarella
Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 jtd 2001, 156 2.4jtd 2003god, 166 2.4jtd 2003god, lancia kappa 2.0 98god :) yo Baby

Pon Jan 18, 2010 11:59 pm

aaaa dobrica moj!!! ma ja se odmaram cim pogledam sliku svoje alfe i tvoje pa tak odmaram........da malo si me izmucio trebala sam stiskat alficu ko vraga hahahahaha, ali ipak sam boljaaaa, ti si tu moj mentor hahahaha!
Jednom Alfa uvijek Alfa
Barbbara Pinky Punek
Korisnikov avatar
REDZEP

Uto Jan 19, 2010 12:01 am

pa naravno...vidis SHQ ..na putu naletis na alfisticu i...zivot pise novi roman lepseg zanra....
Korisnikov avatar
barbarella

Uto Jan 19, 2010 12:05 am

hahahahahaha :arflag :love: :wave: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
Jednom Alfa uvijek Alfa
Barbbara Pinky Punek
Korisnikov avatar
DushanSD
Garaža: Alfa Romeo 156 SW GQ 1.9 JTDm 150hp 2005
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:27 pm

Uto Jan 19, 2010 12:07 am

barbarella napisao:aaaa dobrica moj!!! ma ja se odmaram cim pogledam sliku svoje alfe i tvoje pa tak odmaram........da malo si me izmucio trebala sam stiskat alficu ko vraga hahahahaha, ali ipak sam boljaaaa, ti si tu moj mentor hahahaha!
Twin Spark 8v je djavo :D
p.s. barbarella :love: :blush: :blush: :arflag :)
:grin:
FANTAZ'JA
Korisnikov avatar
barbarella

Uto Jan 19, 2010 12:16 am

hahahahahahaha o pa i ti si tuuu caosssss!!!! :wave: :love: :love: :love: :blush: :blush: :blush:
Jednom Alfa uvijek Alfa
Barbbara Pinky Punek
Korisnikov avatar
barbarella

Uto Jan 19, 2010 12:18 am

moja alfa je naaaajboooljaaaaa!!!!!
Jednom Alfa uvijek Alfa
Barbbara Pinky Punek
Korisnikov avatar
presvjetli
Garaža: Alfa GTV 2000 71. Dodge,Willys...Volvo,RSV Tuono...
Pridružio se: Sre Okt 28, 2009 1:47 pm

Uto Jan 19, 2010 12:41 am

Bogdan156 napisao:Strasno brate zaista, glavu gore! A to sta se desava u zenskoj glavi mislim da niko od nas nece shvatiti zaista nikada koliko god se trudio i razmisljao...

Ne mogu da odolim...mozda je malo off ali...

...umre covek koji celog zivota ziveo skromno i bogougodno.Nije pio,pusio,jurio zene,provodio se,putovao...uopste nije sebi nijedno zadovoljstvo pruzio nego je celog zivota bio posvecen Bogu.Kad je dosao Bogu na istinu,Bogu bi zao tog coveculjka i resi da ga obraduje i ispuni mu jednu zelju.Na pitanje sta bi zeleo,covek odgovori da voleo da ode na Bahame.
-Nikakav problem, rece Bog,odmah cemo odleteti tamo!
-Niposto,rece covek.Uzasno se bojim letenja a isto tako i plovidbe....nego da li bi mi mogao napraviti most kojim bih ja sa svojim automobilom odputovao tamo?
-Auuu,sine moj veliki je to projekat,treba izgraditi toliki most pa jos pumpe,motele na njemu...imas li neku prostiju zelju???
-Imam! Zanima me zasto zene placu kad su srecne,zasto se smeju kad su tuzne,zasto teraju inat i jogune se...ukratko ZELEO BIH DA RAZUMEM ZENE!
-Sine moj,onaj tvoj most...jel zelis sa dve ili cetiri trake??? :grin:
Korisnikov avatar
DushanSD

Uto Jan 19, 2010 12:49 am

presvjetli napisao:
Bogdan156 napisao:Strasno brate zaista, glavu gore! A to sta se desava u zenskoj glavi mislim da niko od nas nece shvatiti zaista nikada koliko god se trudio i razmisljao...

...umre covek koji celog zivota ziveo skromno i bogougodno.Nije pio,pusio,jurio zene,provodio se,putovao...uopste nije sebi nijedno zadovoljstvo pruzio nego je celog zivota bio posvecen Bogu.Kad je dosao Bogu na istinu,Bogu bi zao tog coveculjka i resi da ga obraduje i ispuni mu jednu zelju.Na pitanje sta bi zeleo,covek odgovori da voleo da ode na Bahame.
-Niposto,rece covek.Uzasno se bojim letenja a isto tako i plovidbe....nego da li bi mi mogao napraviti most kojim bih ja sa svojim automobilom odputovao tamo?
-Auuu,sine moj veliki je to projekat,treba izgraditi toliki most pa jos pumpe,motele na njemu...imas li neku prostiju zelju???
-Imam! Zanima me zasto zene placu kad su srecne,zasto se smeju kad su tuzne,zasto teraju inat i jogune se...ukratko ZELEO BIH DA RAZUMEM ZENE!
:lol: hahaha hahahaha :rotfl:
Imas pivo od mene za ovo kolega :drink
hahahaha
:arflag :arflag :arflag :arflag
FANTAZ'JA
Korisnikov avatar
presvjetli
Garaža: Alfa GTV 2000 71. Dodge,Willys...Volvo,RSV Tuono...
Pridružio se: Sre Okt 28, 2009 1:47 pm

Uto Jan 19, 2010 12:51 am

DushanSD napisao:
presvjetli napisao:

:lol: hahaha hahahaha :rotfl:
Imas pivo od mene za ovo kolega :drink
hahahaha
:arflag :arflag :arflag :arflag
Ajmo :drink :grin:
Korisnikov avatar
DushanSD

Uto Jan 19, 2010 12:53 am

:drink :)

Mozda je i ovo off ali takodje nisam mogao da odolim
Dakle:

hahahaha
FANTAZ'JA
Korisnikov avatar
REDZEP

Uto Jan 19, 2010 1:27 am

nikako da skontam dule,sta ti je bre ovo na avataru????

Povratak na “Cafeteria da Romeo”