Ukradena je moja alfa 147 :((((((((((((((((
- dejan555
- Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm - Lokacija: Klagenfurt am Wörthersee
Re: Ukradena je moja alfa 147 :((((((((((((((((
Koji deo grada je u pitanju???
Ja računam da je moj parking na koj gleda 100tinak stanova relativno siguran ...
Ja računam da je moj parking na koj gleda 100tinak stanova relativno siguran ...
-
ki
- Drug Član
Lokacija je nebitna, na razlicitim stranama grada su bile. 

- JaMaL
- Garaža: 75 TS
75 TB - Lokacija: Severno od Albukerkija
Poenta je da 147 je postao dovoljno jeftin, a lep auto da se sve vishe kupuje kod nas... placevi su puni polovnih... zao mi je sto je tako ali kod nas je vide kao jeftinu varijantu golfu... sto ih vishe bude... vishe ce ih krasti...
bedak stvarno...
mada ne verujem da ih kradu za prodaju... jer se tesko prodaju automobili danas... pogotovu italijani... ali trziste rezervnih delova cveta... to je najgore od svega...
bedak stvarno...
mada ne verujem da ih kradu za prodaju... jer se tesko prodaju automobili danas... pogotovu italijani... ali trziste rezervnih delova cveta... to je najgore od svega...
- dexxxter
- Garaža: 156 2.0 TS 16v
166 Facelift 3.2 V6 24v - Lokacija: Beograd
broj sasije i motora bi mogli biti ok informacija, obzirom da ti je Alfa bila na BH table, mozda se pojavi kao stranac... Nadam se dobrim vestima! 

- gane
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.8 TS
&
Alfa Romeo 33 1.4 IE - Lokacija: Zemun
Žao mi je što si ostao bez alfice,
iskreno se nadam da će ti se uskoro vratiti
Znam kako se osećaš, jer sam preživeo tu situaciju devedesetih
ovo obavezno uradi, jer će svako od nas da obrati pažnju na te sitnice kad se nadje pored neke slične 147icekilson napisao:
Srki, zakaci molim te u okviru ove teme slike svog automobila i opisi sitnice po kojima se moze prepoznati, gume, ogrebotina nesto specificno za nju.
- DushanSD
- Garaža: Alfa Romeo 156 SW GQ 1.9 JTDm 150hp 2005
Ovo je odlicna ideja. S obzirom da nas ima po celoj Srbiji i svi se okrecemo za Alfama kad ih vidimo pa se moze desiti da neko natrci na tvoju.gane napisao:Žao mi je što si ostao bez alfice,
ovo obavezno uradi, jer će svako od nas da obrati pažnju na te sitnice kad se nadje pored neke slične 147icekilson napisao:
Srki, zakaci molim te u okviru ove teme slike svog automobila i opisi sitnice po kojima se moze prepoznati, gume, ogrebotina nesto specificno za nju.
FANTAZ'JA
- Alphaville
- Garaža: Ar 159 1.9
(Ex)Ar156 1.8 - Lokacija: Lucani
Eto nedavno smo pominjali da se kradu,a sada se to i togodilo.Izbaksuzirali smo.
Suvisno je bilo sta reci jednostavno svi zelimo da se auto nadje i da bude sve ok.
Treba biti optimista jer samo nada nam i preostaje.
Zao mi je drugar,prepostavljam kako se osecas jer ja znam kako bih se osecao da se meni Ne daj boze desi.
Nema nerviranja
nista ne dobijas i samo napred,a njih koji su to uradili dabogda nasli osakacene da se malo muce!!!

Suvisno je bilo sta reci jednostavno svi zelimo da se auto nadje i da bude sve ok.
Treba biti optimista jer samo nada nam i preostaje.
Zao mi je drugar,prepostavljam kako se osecas jer ja znam kako bih se osecao da se meni Ne daj boze desi.
Nema nerviranja

- Damjan156
- Garaža: AR 156 2.0TS 155ks +chip tuning, +K&N filter
Chevrolet Captiva LT 2.0D AWD 150ks - Lokacija: Beograd
Ne mogu da verujem...
a pre sekund sam pročitao temu koju je otvorio Kilson u vezi krađe 147-ica i gle!
Majku im...
Želim ti svu sreću da se ipak Alfa pojavi...

Majku im...
Želim ti svu sreću da se ipak Alfa pojavi...
- byMaX
- Garaža: Alfa Romeo Giulia QV 510bhp AT8 2018
Alfa Romeo Giulietta 2.0jtdm3 Sport 2011
Volvo S80 2006
Mini Cooper D 2016 - Lokacija: Beograd
I ja se pridružujem "žaljenju"... Jbga, osećaj nemoći je neverovatno poražavajući. Ali neka ravnoteža mora da postoji, tako da možeš da očekuješ nešto lepo u doglednoj budućnosti!
Ne daj se!

Ne daj se!
Turismo Internacionale
- Tazio
- Garaža: EX:Alfa Romeo 155 2.0 16 v TS
NOW: Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 75 1.8 IE - Lokacija: Koceljeva
Jako mi je zao zbog kradje tvoje Alfe,kolega. Iskreno,ne mogu ni da zamislim kako je tebi i tvojima,obavezno postuj slike i karakteristike svog automobila,ima nas,gledacemo i pomoci koliko god mozemo.
Srecno...
Srecno...
Gedora te quiero !
Evo procitah sve postove i na ivici suza sam, place mi se :cray: .
Sta reci osim da mi je zao sto se to dogodilo, mamicu im lopovsku, stvarno su stoka jbt.
Ipak se nadam da ce se sve zavrsiti na najbolji nacin
.
Sta reci osim da mi je zao sto se to dogodilo, mamicu im lopovsku, stvarno su stoka jbt.
Ipak se nadam da ce se sve zavrsiti na najbolji nacin

"...owning an Alfa is a portal through which all petrolheads must pass if they genuinely want to know what it is that differentiates a car from a toaster or a washing machine" by Jeremy Clarckson (da je srbin zvao bi se Jeremija)
- ivdzabg
- Garaža: Alfa 147 1.6 ts 77 kw
Nacuo sam da je stiglo dosta engleza, kako renoa tako i alfi, najverovatnije se kradu zbog delova.
Lepota je u ocima posmatraca.
- dejan555
- Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm - Lokacija: Klagenfurt am Wörthersee
Gde su stigli?ivdzabg napisao:Nacuo sam da je stiglo dosta engleza, kako renoa tako i alfi, najverovatnije se kradu zbog delova.
Kad dignu meni da i ja dignem njima

- Mique
- Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro - Lokacija: Beograd
Au brate bas sam se sokirao kada sam procitao sta ti se desilo ,verujem ti da je osecaj uzasan !!! Ali tvoj slucaj nas dovodi do jednog zakljucka odnosno ono sto kilson kaze ; a to je da postoji jedna ekipa koja ih krade i vidi se da ''operisu'' samo 147-ice s obzirom da su kao polovne jako popularne kod nas ... Iskreno se nadam da se ovo nece nikome desiti ... :cray:
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
apel da se svi vlasnici istih auta,skupe ekipu i naprave sacekusu pa sa srpskom kobrom(letva sa ekserima) da presude pociniocima ovog zlocina
jos jedno od resenja je video nadzor
cuvas,mazis i pazis kao clana porodice i dodje stoka da to pokvari
jos jedno od resenja je video nadzor
cuvas,mazis i pazis kao clana porodice i dodje stoka da to pokvari
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
sto je najgore po zakonu ne smes mu nista i ako ga uhvatis u kradji...
banana drzava

banana drzava
- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
Pa ja mu ne bi ništa ni radio
sam se okliznuo , ne znam šta mu je bilo
priupitaj te ga malo vi drugovi
možda će se setiti nečega 

priupitaj te ga malo vi drugovi

- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
sve je suvino pricati ali auta nema,pojela maca
meni su usli u dvoristnu prostoriju kroz prozor velicine 40x40 i odneli dve profi stolarske masine i motorku,25 komada prsutica koje su taj dan zavrsile susenje,policija nije htela da izadje na uvidjaj,kazu nije velika steta,ne izlaze ako je vrednost ispod 500e
meni su usli u dvoristnu prostoriju kroz prozor velicine 40x40 i odneli dve profi stolarske masine i motorku,25 komada prsutica koje su taj dan zavrsile susenje,policija nije htela da izadje na uvidjaj,kazu nije velika steta,ne izlaze ako je vrednost ispod 500e
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- DushanSD
- Garaža: Alfa Romeo 156 SW GQ 1.9 JTDm 150hp 2005
Strašno...
ljube-kugla napisao: meni su usli u dvoristnu prostoriju kroz prozor velicine 40x40 i odneli dve profi stolarske masine i motorku,25 komada prsutica koje su taj dan zavrsile susenje,policija nije htela da izadje na uvidjaj,kazu nije velika steta,ne izlaze ako je vrednost ispod 500e

Strašno...
FANTAZ'JA
- jonicalfa
- Garaža: AR 164 V6 turbo
Postavi slike i daj broj nikad se ne zna to ti je kao sa jednim od haskih optuzenika...mozda projuri ulicom, najbolje se sakriti u gomili gde te niko ne ocekuje, objavi po raznim oglasima, pa gde prodje, ne zelim da znam kako se osecas...ja moj auto u dvoristu i ne zatvaram
p.s. u stvari znam, zaboravio sam da dve godine nisam znao gde je bila moja 155-ica na CG table
p.s. u stvari znam, zaboravio sam da dve godine nisam znao gde je bila moja 155-ica na CG table
- srkigl
- Garaža: Alfa Romeo 147 JTD 8V
Slike imaju na mojem predtsavljanju.Upecatljivi detalji je ogrebotina sa vozaceve strane iza vrta,posto je sa troja vrata moja Alfa bila.I Sony DVD player.Ludim zbog auta ali sta da radim.Iskreno se nadam da ce da me zovu za otkup i nista drugo mi ne preostaje
((((((

- srkigl
I proverena informacija iz Policije je da je jedna nestala 1.1.2010.Isto 147.Moja je druga u Gradu nestala.Moje auto je ukradeno kolege i pored sve moje muke moram da vam kazem otvorite sve oci,radite neke zastite jer svi misle ovo se nece bas meni desiti i ja sam tako mislio.
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Strasno...meni je jednom pauk odneo auto rano ujutro i to sa mesta gde nikada nije dolazio. Tako da znam kakav je osecaj, jer tih 15 minuta dok nisam dobio informaciju da je pauk, nisam znao gde se nalazim.
Daj Boze da su neki klinci uzeli da se vozikaju, pa da je pronadjes uskoro sa praznim rezervoarom.
Daj Boze da su neki klinci uzeli da se vozikaju, pa da je pronadjes uskoro sa praznim rezervoarom.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- darkbgd
- Garaža: Alfa Romeo 147 Q2 JTDm
Kao prvo mnogo mi je zao sto ti se to desilo. Generalno Alfe se ne kradu ili se kradu ali vrlo retko nazalost ti si u tim retkim slucajevima. Svaki automobil u Srbiji se krade,neki zbog delova,neki za prodaju,neki kao radno ili borbeno vozilo(sa kojim ce da se kasnije rade neka druga kriv. dela)a neki zbog otkupa.. Alfa nije interesantan automobil ni za jednu navedenu kategoriju izuzev (i nazalost najgoru) za delove iako je i to malo zeznuto za prodaju jer je mali broj koji prodaju delove za Alfu a i za taj "vruc"automobil ce da dobije neke sitne pare kao za juga ili malo vise. Sto se tice otkupa to moze da se desi ali licno ne verujem jedino ako je neka sitna ekipa klinaca (ako bude srece)koja ce verovatno i biti uhapsena prilikom primopredaje,jer ti je moj savet da saradjujes sa policijom. Mislim da otkupa nece biti,ali to je moje misljenje. Kazes poceli su da se kradu,ne mozemo na osnovu dve alfe da donosimo zakljucak ali ako su krenule da se kradu ja cu vas obavestiti o tome toliko mogu da uradim za drugare Alfiste.Sto se tice zastite neznam ko je spomenuo telefon u kolima po meni je to dobro resenje koje moze d pomogne (pa i bez ortak lokatora sto znaci i losiji telefon) ili lavlja kandza. Sad ce neko da kaze LK se otvar,da skinuli su par LK ali sa Audija,BMW automobila od 50000-100000 eura a na Alfi nece nikad ni da probaju jer malo nize od tvoje stoji Alfa bez LK. Mislim da nema mesta panici o nekoj seriji kradje Alfi to su individualni slucajevi i ja se iskreno nadam da ces da nadjes svoju Alfu na nekom zabacenom parkingu ostavljenu i tuznu jer te dugo ceka da dodjes po nju. Probaj malo ako ti je ostao biper da obilazis parkinge NBGD i Miljakovac(neznam u kom si delu grada)garaze stani ispred i biperom probaj da upalis alarm.Moze da se desi i da se nadje na taj nacin. Zelim ti puno srece
- srkigl
Hvla na savetu,ali mislim da je auto otisao u delove.ja sam rekao samo iz dobre namere da se osiguraju vozaci da im se ne desi kao meni,jer sam i ja mislio da mi se to nikada nece desiti.Hvala svima na lepim recima ali od moje alfe je ostao samo kljuc i to je to.