cudan KM sat
- Chivanga
- Garaža: AR 145 1.4ts 16v lusso
ponekad kad palim auto KM kazaljka obidje ceo krug i zaglavi se na nekih 250 km/h a auto stoji u mestu,a km sat samo steka i okrece kilometre,inace je "mrtva" nepokazuje u voznji nista vec stoji na nuli,ako neko zna u cemu je problem neka objasni.Hvala.
moguce da ti je otisla sajla za brzinometar..ja sam taj slucaj imao na forda....
- Vuk 166
- Garaža: A6 C7 3.0 TDI '13
166 FL 2.0 TS '05
166 V6 TB '00
Ex 166 3.0 Sportronic '98 - Lokacija: NI
33 nema sajlu,bar treca serija,za ostale nisam siguran...
Zadnja Alfa sa sajlom bi trebalo da je Giulietta...
Zadnja Alfa sa sajlom bi trebalo da je Giulietta...
- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
- tumbas
- Garaža: Alfa Romeo 155 TS 1.8 8v
Moje misljenje je da imas negde los spoj sa masom...
Trebalo bi proveriti instalaciju, konektore davaca signala brzine koji se nalazi na zvonu menjaca. Generalo pretresti instalaciju i sve lose spojeve popraviti.
Sve zavisi kolko si vican sa elektrikom, na kraju videti sta je i sa samim davacem...
Trebalo bi proveriti instalaciju, konektore davaca signala brzine koji se nalazi na zvonu menjaca. Generalo pretresti instalaciju i sve lose spojeve popraviti.
Sve zavisi kolko si vican sa elektrikom, na kraju videti sta je i sa samim davacem...
155 1.8 8v
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
Vrlo moguce...Kupis kontakt sprej pa jedan dan zasuces rukave i odradis posao.Moze i VD,ali je kontakt sprej bolji.Bratu mi na Vectru 2.5 v6,radi mase zamalo da vrati auto,a tek ga bio kupio....2 cilindra bukvalno nisu radila.Cijeli kontakt sprej smo mi potrosili za dan,al zato sad radi perfect!! 
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- Stefan Zailac
- Garaža: Nešto strano i privremeno...
Proveri kako je "pinjon" (čitač na menjaču) postavljen jer hoće malo da se pomeri, ali najverovatnije ti je negde izolacija na kablu loša pa ako dođe u neposrednu blizinu + pobrljavi sat. Slično se meni dešavalo!
Čuo sam da i šestopinsk čip na tabli hoće da zeza
Čuo sam da i šestopinsk čip na tabli hoće da zeza

- Chivanga
- Garaža: AR 145 1.4ts 16v lusso