set kvacila koje za GT 1.9 JTD 110kw
- Markoni147
- Garaža: Ford Fiesta ST
Valeo kao Valeo jeste prva ugradnja u Alfu, i gotovo sigurno je to prvo (fabricko) kvacilo... Ali hocu da kazem da to sto si sad kupio je daleko losijeg kvaliteta od prve ugradnje... Jeste to Valeo ali ko zna koja klasa... Ako ti izdrzi upola od onoga koliko je izdrzalo fabricko budi srecan. Sascoalarm je na svoju GT stavio isto to kvacilo i pocelo je da trese posle 7-8000 km, doduse njegova je bila cipovana...
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
@duxi kg
Ne mora da znaci nista...ko zna ko ga je vozio i u kojim uslovima...Zena mog drugara je sada spalila novo kvacilo na Hondi.
Ali, to uopste nije bitno...promeni kvacilo. Trebalo je to da se uradi kada ti je radjen cilindar kvacila. Ovako sada imas dupli posao bezveze.
Ne mora da znaci nista...ko zna ko ga je vozio i u kojim uslovima...Zena mog drugara je sada spalila novo kvacilo na Hondi.
Ali, to uopste nije bitno...promeni kvacilo. Trebalo je to da se uradi kada ti je radjen cilindar kvacila. Ovako sada imas dupli posao bezveze.
Acqua-Olio-Benzina
- duxi-kg
- Garaža: Alfa GT 1.9 JTD-m 180ks : Alfa 145 QV 155ks
ma znao sam da treba da se menja ali sam se nadao da cu proci samo sa cilindrom...starac vujadin napisao:@duxi kg
- duxi-kg
resen problem...stavljen danas valeo set i radi ko novo
tj mnogo dobro cini mi se,mnogo bolje povlaci izmedju brzina...malo je mekano kvacilo al valjda treba tako tj radi ko u sir

- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
Svaka cast

GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Pevaj, ako je tako mekano. Dosta njih se zali da i posle promene ostane dosta tvrdo.
Re: set kvacila koje za GT 1.9 JTD 110kw
Jok, nego treba da je tvrdo, pa da nabacis kvadriceps...duxi-kg napisao:resen problem...stavljen danas valeo set i radi ko novotj mnogo dobro cini mi se,mnogo bolje povlaci izmedju brzina...malo je mekano kvacilo al valjda treba tako tj radi ko u sir
![]()

Pevaj, ako je tako mekano. Dosta njih se zali da i posle promene ostane dosta tvrdo.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- darko qv
Kolega kako radi kvacilo????
- duxi-kg
hvala za brigu
Re: set kvacila koje za GT 1.9 JTD 110kw
ko novo naravnodarko qv napisao:Kolega kako radi kvacilo????

- darko qv
Nista!!
..Drago mi je da je sve ok!!

- Laky GT
- Garaža: Alfa Romeo GT 1.9 JTD
Interesuje me koji set uzeti, Valeo, Luk ili Sachs? Prodavac me ubedjuje da je u Luk-ovom setu sve Valeo. Nije problem razlika u ceni, stavio bih najbolji, ali svakako ne bih placao skuplje isti set. 

- MiloshBg
- Garaža: No Alfa, no fun...
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”