Tih par krugova mi je stvarno znacilo..., i posle.., kad sam razmislio, uopste je nisam zaboravio, iako je nisam vec duze vreme vozio u slicnim uslovima, sedoh paf po gasu, kao da sam svaki dan u njoj!!!!
ajde tokyo nabavi neku sektasicu , imas rok do 29.5.2010. pa da se zaletimo do madjara i da pravimo nered. kazu da ce nam dat burnout teren.
uglavnom sekta iz zagreba bi isla na susret, ali bi napravili djir kroz 3 glavna grada. mozda vama iz srbije to i ne pase ali bilo bi dobro da barem dio puta budete snama. ako nis da se vidimo na susretu.
evo c/p
povodom 100 godina alfe islo bi se u mađarsku na susret. kako nam je vecini prksupo ici u milano ovo se cini kao super rjesenje.
da nebi samo isli na susret i nazad smislili smo put koji bi obuhvatio budimpestu bratislavu i beč. djir ima oko 1000km ( radili smo i vise) tako da to nije tako strasno. upad na susret je 8 eura po autu. spavanje bi bilo u petak u pešti, ujutro u subotu dolazak na susret i predvecer pokret za bratislavu. spavanje tamo i nakon dorucka odlazak u bec. popdone malo djir po becu kavica i to pa lagano put pod noge za zagreb.