Dragi forumasi,
prvo da vas pozdravim i da vam kazem da mi je drago sto sam nasao jedan ovakav forum.
A sad pitanje. Da li neko ima neko savete za kupovinu 146-ce?
Cisto da vas upoznam sa problematikom. Od kada se 146 pojavila ja sam se zaljubio u nju, takodje ovo je moja prva kupovina automobila. Kada kazem ljudima sta bih kupio svi do jednog mi kazu da nisam normalan da cu da se zarobim, da su delovi i servis preskupi itd.
Ima li neko komentara na ova upozorenja i naravno savete za kupovinu?
Hvala unapred za odgovore.
Kupovina Alfa 146
- nikola91
- Garaža: Alfa 145 1.6 boxer
Pa ti sto su ti rekli da nisi normalan ako kupis alfu itd... ti ljudi nikad nisu vozili alfu... 

ALFA SE KUPUJE SRCEM!!!
Ma, svi oni kazu dobra je Alfa, i ja bih voleo da imam Alfu a onda kao auto ti treba da on tebi sluzi a ne ti njemu, mnogo ces da das para na odrzavanje, to se kvari itd.
- OMP
- Garaža: GP TJet
pozdrav, ovo nije bas soba za ovakva pitanja, vec u delu "planiram kupovinu" tj ovde viewforum.php?f=8
ali nema veze neko od moderatora ce vec prebaciti tamo, imas dosta tema gde je pisano o kupovini raznih alfinih modela na ovom forumu pa mozes malo da potrazis i saznas dosta toga
alfa 146 je odlican auto, kao i sve ostale, i vrlo pristupacan za odrzavanje
procitaj ovde sta je pisano u vezi 155ice koja je malte ne mehanicki ista kao 146/45 i sve ce ti biti jasnije
viewtopic.php?f=8&t=46946
ali nema veze neko od moderatora ce vec prebaciti tamo, imas dosta tema gde je pisano o kupovini raznih alfinih modela na ovom forumu pa mozes malo da potrazis i saznas dosta toga

alfa 146 je odlican auto, kao i sve ostale, i vrlo pristupacan za odrzavanje
procitaj ovde sta je pisano u vezi 155ice koja je malte ne mehanicki ista kao 146/45 i sve ce ti biti jasnije
viewtopic.php?f=8&t=46946
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Hvala za savete i linkove i izvinjavam se sto sam postavio temu ovde te molim moderatore da je prebace na odgovarajuce mesto.