ali 500din komad

uzeo sam ja to pre neki dan u svom osiguranju, glupost obicna, verujem da pola ljudi ono neci ni znati kako da popunikovalski napisao:
primerak "izveštaja o saobraćajnoj nezgodi". Videću da ga sutra skeniram- običan obrazac gde se popunjavaju polja za vozilo A i vozilo B i "okolnosti koje su dovele do nezgode"
Do 50.000 dinara!!?ljube-kugla napisao:bitno je da se ima taj izvestaj,u suprotnom su neke katastrofalne cifre
Zakon daje za pravo svakom poslaniku da se pozove na imunitet ako je zatečen u vršenju prekršaja ili dela za koja nije zaprećena kazna zatvorom.
Znaci, oni mogu da bahanalisu kao i do sada bez da odgovaraju...U praksi, to znači da oni ne moraju da odgovaraju za prelazak ulice van pešačkog prelaza, nepropisno parkiranje, vožnju bez oborenih svetala, nevezivanje pojasa ili preticanje žutom trakom.
Ne smeš ni radar detektor da imaš...STOKA IDIOTSKA!dekideki napisao:*kad smo kod rupa, dramilo se zesce o radar detektorima a ja ih nisam nasao u zakonu. pise samo za ometace radara (dzemere...)
manja kesa - shake, stopala, nosevi, prsti ili delovi doticnih...-PVC kesa manja 20x30 cm, 1kom.
-PVC kesa veca 40x60 cm, 1 kom.
JaMaL napisao:manja kesa - shake, stopala, nosevi, prsti ili delovi doticnih...-PVC kesa manja 20x30 cm, 1kom.
veca kesa - glave, ruke, veci udovi ili sta pretekne iz male
morao sam..., ne razumem sta ce mi kese... povracanje? velika nuzda?
JaMaL napisao:manja kesa - shake, stopala, nosevi, prsti ili delovi doticnih...-PVC kesa manja 20x30 cm, 1kom.
veca kesa - glave, ruke, veci udovi ili sta pretekne iz male
morao sam..., ne razumem sta ce mi kese... povracanje? velika nuzda?