Kalendar ARCS
-
ki
- Drug Član
Jos par dana za eventualne predloge!
Inace kalendari bi se radili u maloj seriji u dimenzijama A3 formata sa 13 stranica, te cena nece biti ni malo naivna - kretace se u rangu izmedju 700-900 din. Sta mislite o ovome da li i dalje da radimo na ovoj prichi?
Inace kalendari bi se radili u maloj seriji u dimenzijama A3 formata sa 13 stranica, te cena nece biti ni malo naivna - kretace se u rangu izmedju 700-900 din. Sta mislite o ovome da li i dalje da radimo na ovoj prichi?
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
takav kalendar kakav prizeljkujemo ne moze da bude jeftin. svejedno, mislim da ce se ogromnim procentom rasprodati. ne verujem da je iko od nas gajio iluzije da to moze da kosta 200 dinara, npr.
licno, ne vidim to kao neki udar za budzet, bilo ciji. pa to je samo 8 litara benzina!
a da ne pricam da skoro ceo tiraz nece videti kontejner 1.1.2011.
pa ni mnogo mnogo godina kasnije... 

licno, ne vidim to kao neki udar za budzet, bilo ciji. pa to je samo 8 litara benzina!

a da ne pricam da skoro ceo tiraz nece videti kontejner 1.1.2011.

- milosica
evo i ja imam jedan predlog:
ja sam profesionalni fotograf ( doduse malo iskustva sa fotkanjem automobila, ipak je to posebna kategorija) ali sa fotografijom imam preko 10 god iskustva www.milosnesic.com
jedina mala mana je vreme koje preostaje do kraja godine i to sto ja trenutno zivim u pragu. ali ako mislite da je dobra ideja, a ja mislim da je sjana!, onda moze da se uradi kalendar za sledecu godinu, na tenane i da se sve izabrane alfe fotkaju ponovo, ja nudim svoje usluge free!
organizuju se alfisti, ja dodjem u maticu i snimimo na raznim lokacijama, druzimo se par dana i putujemo po lepoj srbiji, odaberu se fotke i lepo spakujemo sa grafickom obradom, dizajnom i postprodukcijom jedan lepi, dizajnirani i shik kalendar kakav zasluzuje alfa romeo! to je moj predlog, vise bi voleo da vidim tako nesto...
ako mislite da je to ok i izvodljivo onda ni sledeca godina nije kasno niti daleko
ako organizatori cele price misle da je to moguce i ako sam nekoga zaintrigirao molim, bez oklevanja, stupite u kontakt samnom, na webu su kontakti (mail itd.)
vise vidim prolece-leto za tako nesto, jer je vreme lepse i lokacije za snimanje mogu na tenane da se izaberu kao i automobili, kontaktiraju vlasnici i sve se organizuje.
nije komplikovano jer su svi na forumu a verujem da se vecina i poznaje licno!
veliki pozdrav i nadam se brzom pocetku realizacije sjajnog kalendara AR Srbija!!!
Milos
ja sam profesionalni fotograf ( doduse malo iskustva sa fotkanjem automobila, ipak je to posebna kategorija) ali sa fotografijom imam preko 10 god iskustva www.milosnesic.com
jedina mala mana je vreme koje preostaje do kraja godine i to sto ja trenutno zivim u pragu. ali ako mislite da je dobra ideja, a ja mislim da je sjana!, onda moze da se uradi kalendar za sledecu godinu, na tenane i da se sve izabrane alfe fotkaju ponovo, ja nudim svoje usluge free!
organizuju se alfisti, ja dodjem u maticu i snimimo na raznim lokacijama, druzimo se par dana i putujemo po lepoj srbiji, odaberu se fotke i lepo spakujemo sa grafickom obradom, dizajnom i postprodukcijom jedan lepi, dizajnirani i shik kalendar kakav zasluzuje alfa romeo! to je moj predlog, vise bi voleo da vidim tako nesto...
ako mislite da je to ok i izvodljivo onda ni sledeca godina nije kasno niti daleko

ako organizatori cele price misle da je to moguce i ako sam nekoga zaintrigirao molim, bez oklevanja, stupite u kontakt samnom, na webu su kontakti (mail itd.)
vise vidim prolece-leto za tako nesto, jer je vreme lepse i lokacije za snimanje mogu na tenane da se izaberu kao i automobili, kontaktiraju vlasnici i sve se organizuje.
nije komplikovano jer su svi na forumu a verujem da se vecina i poznaje licno!
veliki pozdrav i nadam se brzom pocetku realizacije sjajnog kalendara AR Srbija!!!
Milos
- dejan555
- Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm - Lokacija: Klagenfurt am Wörthersee
Hoće biti i mala, stona varijanta kalendara???
onako duguljast, a iz profila trouglast
onako duguljast, a iz profila trouglast
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
@milosica
Sjajna ideja ali mislim da je možda bolje da se realizuje u toku leta 2010 a da se materijal iskoristi za kalendar 2011. Kao što kažeš da se lepo natenane izaberu automobili i lokacije pa da se sve to odradi profi
Sjajna ideja ali mislim da je možda bolje da se realizuje u toku leta 2010 a da se materijal iskoristi za kalendar 2011. Kao što kažeš da se lepo natenane izaberu automobili i lokacije pa da se sve to odradi profi

Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- Masinac
- Drug Član
- Garaža: AR 166 dizlo
- milosica
@sErGiO
grazzie sergio
pa da, mislim da je ideja sasvim na mestu a i drago mi je da ti se dopada. uvek je bolje kad se ima vise vremena. zato se nadam da ce i drugi na forumu da se sloze i da cemo sigurno pokrenuti celu akciju!

grazzie sergio

pa da, mislim da je ideja sasvim na mestu a i drago mi je da ti se dopada. uvek je bolje kad se ima vise vremena. zato se nadam da ce i drugi na forumu da se sloze i da cemo sigurno pokrenuti celu akciju!

- Mique
- Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro - Lokacija: Beograd
Kao pokretac cele price ne vidim razlog zasto bi to radili na leto i za 2011. godinu ????
Imamo svi toliko lepih slicica Alfica da ne vidim razlog cemu to odlgati.Treba samo nastaviti u istom tempu.Naravno kalendar kupujem ma koliko da kosta.Evo prvi na spisku...

Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
-
ki
- Drug Član
Ok, definitivno ga pravimo. Razgovarao sam i sa par servisa/radnji, zainteresovani su za kupovinu.
Kalendar za 2010 radimo od svih postojecih (najboljih) slika od osnivanja pa do danas. 2011 je druga pricha i rachunamo na tebe Milosica, nadam se da ce isti postati tradicija!
Ima materijala, ne brinite. Manjkamo malo sa starijim makinama, ali sta je tu je...
Kalendar za 2010 radimo od svih postojecih (najboljih) slika od osnivanja pa do danas. 2011 je druga pricha i rachunamo na tebe Milosica, nadam se da ce isti postati tradicija!

Ima materijala, ne brinite. Manjkamo malo sa starijim makinama, ali sta je tu je...
- milosica
@Mique & kilson
ma drugari naravno! nisam ja mislio da se otkaze 2010! to nikako...molim vas
verujem da ima dosta materijala za kalendar...samo sam dao predlog za sledecu godinu, da se svi radujemo i da postane tradicija!
da se to pokrene i da se uradi svake godine bolji i bolji kalendar..to je sve
nikako nisam hteo da budem shvacen da se ova god. preskoci...a za 2011 leto je bolje zbog vremenske prognoze, ima vremena da se sve dogovori i da se unapred zavrsi kalendar i da onda i ranije vidi svetlost dana i da se stavi u promet
ja sam tu i spreman!
ps. nazalost ja nemam ni jednu fotku trenutno svoje AR ali ako uspem posaljem i ja koju
sretno M
ma drugari naravno! nisam ja mislio da se otkaze 2010! to nikako...molim vas

verujem da ima dosta materijala za kalendar...samo sam dao predlog za sledecu godinu, da se svi radujemo i da postane tradicija!

nikako nisam hteo da budem shvacen da se ova god. preskoci...a za 2011 leto je bolje zbog vremenske prognoze, ima vremena da se sve dogovori i da se unapred zavrsi kalendar i da onda i ranije vidi svetlost dana i da se stavi u promet

ja sam tu i spreman!
ps. nazalost ja nemam ni jednu fotku trenutno svoje AR ali ako uspem posaljem i ja koju

sretno M
- Markoni147
- Garaža: Ford Fiesta ST
-
ki
- Drug Član
Slozili smo se da je tvoja bivsa suvise lepa, pa je necemo staviti na kalendar.. 

- Markoni147
- Garaža: Ford Fiesta ST
- vnov
- Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip
Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v
Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI
Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v
Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v
Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020
Škoda Kodiaq
Peugeot speedfight 3 - Lokacija: Beograd
- B@ne J
- Garaža: Alfa Romeo 159 SW 1.9 jtdm16v
Sheta_Junior napisao: Tata izadje iz kola,pogleda pored puta jarak,katakombe, ali vidi da ce da prodje.Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak,digne ga na put,spusti citrica i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
Ja kalendar uzimam pod obavezno
A za Milosa sam ZA kako god okrenes. Mislim da bi to bila prava stvar.
I sam se bavim fotografijom, ali nemam toliko iskustva i kvalitetne opreme za istu...
A za Milosa sam ZA kako god okrenes. Mislim da bi to bila prava stvar.
I sam se bavim fotografijom, ali nemam toliko iskustva i kvalitetne opreme za istu...
- kovalski
- Garaža: ex 156 1.9 JTD 16V giugiaro
remap;
ex 166 2.0 TS
ex 156 SW 2.0 SP3
ex159 SW
ex GTV CUP limitata No_076 2.0 TS
Vectra C CDTI 16V
Yamaha FZ6R - Lokacija: Žabalj
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Uzecu 1 sigurno.
Mozda jos 1-2 al',otom-potom ...
LM,da se uspiskujemo
ako treba,da ne kuckamo ovako sporadicno "hocu jedan,hocu 2"
??
Mozda jos 1-2 al',otom-potom ...
LM,da se uspiskujemo

- dejan555
- Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm - Lokacija: Klagenfurt am Wörthersee
Ova crno bela je vrhunska!!!
Možda deo tiraža da se uradi samo u crno beloj tehnici???
Meni bi se to više uklopilo u enterijer
Možda deo tiraža da se uradi samo u crno beloj tehnici???
Meni bi se to više uklopilo u enterijer

- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
- Blade
- Drug Član
- Garaža: Alfa romeo GT q2
Alfa Romeo 156 TI (Chadjava)
Alfa Romeo 156 V6 SP2 '02
Alfa Romeo 33 Veloce `88
Alfa Romeo 33 Permanent 4
Alfa Romeo 33 1.7 16v