samo ovakvi su važeći

Kod mene u AR ih nema vakih

imalo kod kineza za 100din

Kaže zakon da nisu neophodni zimski pneumatici, mada ćemo verovatno čuti još x tumačenja dok se sve ne slegne!! Za sada stoji da ili vozač mora staviti zimske gume, ili može imati letnje pri čemu obavezno moraju imati šare minimum 4mm dubine i širine, a uz to i lance za pogonske točkove!!alfaholic napisao: Sta je sa tim zimskim gumama na pogonskim tockovima, ja od diskova nista manje od '15 ne mogu da stavim, a ni gumu vecu od /60, kako cu to da izvedem, nije mi jasno...
U Vojvodini sneg i ako padne, napravi pometnju jednom godisnje na dan, ili dva, za to imam lance, zasto imati obavezno zimske gume, nije mi jasno...
Znaš li možda koja je cena ovog "markiranog" prsluka
Podržavam predlogfreedom napisao:Tihomirce... skeniraj tu tvoju EN471 etiketu pa da prilepimo na ove kineske sto imamo
Nabavljeno u nekoj Beogradskoj firmi po 200din bez PDV-a ,DushanSD napisao: Znaš li možda koja je cena ovog "markiranog" prsluka?
Hvala za info TihoTihomirce napisao:Nabavljeno u nekoj Beogradskoj firmi po 200din bez PDV-a ,DushanSD napisao: Znaš li možda koja je cena ovog "markiranog" prsluka?
evo isčupao sam telefon pa možete da ih zovnete koga interesuje![]()
Telefon 0113113573 ne znamkako se zove firma i dal ima maloprodaju
Bogdan156 napisao:Pa zar to vec nije bilo tako, buduci da sam polozio pre godinu dana, mene su tako ucili i zbog toga se padalo...
Pa ja se nešto ne sećamdekideki napisao:jeste bilo je.