Naravno, registracija od skoro 2000 evra je nešto što 99% nas ne može ili ne želi da da na godišnjem nivou...
Ako neko ima sliku te Alfe, postavite je...
Ma za 7 hiljada, evra. važiMarkoni147 napisao:I meni izgleda odvratno... Meni je ponudjena za 12000 EUR...
U celoj situaciji ovde je najveci pajser Deltadejan555 napisao:Ko je veći "pajser"???
Kapiram, hoce da je se sto pre resiMarkoni147 napisao:Taj auto je Deltin, ali je Andrej sa njima potpisao ugovor da ce je voziti 2 godine i da posle toga ona prelazi u njegovo vlasnistvo...
Bas su nasli pravu osobu da im bude promoter...U celoj situaciji ovde je najveci pajser Delta
byMaX napisao:Ja bih ga kupio za te pare i ubacio mu 1.750TBi, jer je u njemu tona opreme koja je vredna bar 10 hiljada i polovna. Taj auto i bez motora vredi toliko, samo na našem tržištu ne može da ide za više zbog troškova.
Brate nije to julka pa se sprdas i svake godine menjas motor ovo je auto koji se i dalje proizvodi koji nov u takvoj varijanti staje skoro 40k eura i nisam bas siguran da mu se menja motor tako lako i jednostavno a i sem toga zasto bi tako nesto uradio ?///? OK , GM je motor , onda cu ga zaobici i uzecu nesto drugo ali ako tako gledamo FPT je razvio i napravio ovaj 1750Tbi a ne sama AlfaVucko_Alfista napisao:Zasto bi bio greh zameniti motor za GM blokom?![]()
Nemam ja nista protiv tog motora niti GM-a,ali svakako bi vise voleo da je unutra pravi Alfin motor...
Da imam tolike pare da je uzmem i placam registraciju svakako bi promenio sve sto mi se ne svidja,pa i motor...
Povratak na “Alfa Romeo 159 | Brera/Spider | 8C Comeptizione/Spider”