Ja sigurno necuSCHUMACHER napisao:Sigurno,u Grckoj kad sam bio (van sezone) bio sam "zeljan" da vidim dobru ribu,a cuo sam da je i sa ostatkom Evrope slican slucaj...Mada ko ih...

Ja sigurno necuSCHUMACHER napisao:Sigurno,u Grckoj kad sam bio (van sezone) bio sam "zeljan" da vidim dobru ribu,a cuo sam da je i sa ostatkom Evrope slican slucaj...Mada ko ih...
Slazem se sa tobom, medjutim moj stav oko toga je da sto je Alfa redja na ulicama to mi je draza... Da Alfu 159 voze svi, i uopste Alfu bilo koji model, kao sto svi voze Passate, Golfove, Audije i Mercedese verovatno mi ne bi bila ni najmanje interesantna, kao sto mi Passat i Golf nisu interesantni ni u kakvoj izvedbi...Mique napisao:I dalje mi nije jasno zasto 159 nije zabelezio bolje rezultate na trzistu .... Auto je ubedljivo najlepsi u klasi,ima odlicne motore kao i opremu a i jeftiniji je od konkurencije
A sto se tice Delte, pitam se sta jos treba da urade da bi izgubili zastupnistvo za Alfu, posto pretpostavljam da Alfa ima kriterijume i sigurno je ugovorena odredjena kolicina koja mora godisnje da se proda...Tako da smo u paradoksalnoj situaciji da svi znaju da je 159 odlican auto, ali bi je mnogi kupili polovnu...a ko ce onda da je kupi novu?
Što se WTCC tiče, koliko ja znam, Alfa se povukla pre svega iz finansijskih razloga. Jeste 156-ica tada bila na zalasku karijere, iako se solidno držala, ali već se tada videlo da se stalo sa razvojem i da se nema para za takve aktivnosti.darko qv napisao:Ova druga je super za pozadinu ako imate wide screan.....Inace moram da kazem da se slazem sa svim sto je do sad u ovoj temi napisano,posebno sa onim dijelom zasto 159 nema na trkama....jel moguce da je zbog toga sto nemaju 2.0 motor???????Mislim na wtcc naravno.
ne mogu da verujem da cu reci ali jeste fuj..ni meni se ne svidja..159 je toliko vec lep da nema potrebe nista da se dodatno stavlja...igorkrnic napisao:fuj
Povratak na “Alfa Romeo 159 | Brera/Spider | 8C Comeptizione/Spider”