Donacija za decu sa posebnim potrebama

Offtopic, kafenisanje, itd...
Korisnikov avatar
cuno
Garaža: AUDI S4 B7 Avant
Pridružio se: Sre Jul 01, 2009 11:41 am

Donacija za decu sa posebnim potrebama

Uto Okt 27, 2009 2:20 pm

Pozdrav za sve Alfiste!

Ovom prilikom vam se obraćam sa molbom da svi koji rade u svojim firmama i kompanijama probaju da za decu sa posebnim potrebama iz udruženja za cerebralnu i dečiju paralizu grada Pančevo da sa odgovornim ljudima u svojim kompanijama dogovore ili malu novčanu donaciju ili paketiće za novu godinu za ovu dečicu.

Ako ste samo jednom imali prilike da budete prisutni dodeli paketića za ovu decu onda znate kakvu to nemerljivu sreću izaziva kod njih.

Apelujem na vas da date sve od sebe da izdejstvujete ovu donaciju da bar malo ulepšamo život ovoj deci koji im je i onako dovoljno težak.

U koliko uspete u ovom poduhvatu molim vas da imena odgovornih osoba i kontakt telefone ostavite ili u ovoj temi ili na moj pm ili tel 064 12 15 943.

Ja ću onda te kontakte proslediti predsedniku udruženja koji će zatim kontaktirati navedene osobe i dogovoriti se o detaljima!

Unapred zahvalan,
Ivan
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Re: Donacija za decu sa posebnim potrebama

Pon Nov 23, 2009 12:35 am

Postoji li neki ziro racun za uplate? -Ja bih uplatio ne kao firma vec kao fizicko lice, a mislim da ce i klub uplatiti. ;)
Korisnikov avatar
cuno

Pon Nov 23, 2009 8:34 am

Taman sam pomislio kako je moj post bio uzaludan kad evo tračka nade da ima ipak ljudi dobre volje koji žele da pomognu.

Tekući račun postoji i ja ću ga danas saznati pa ću ga postaviti na ovom postu.

Po :wave: zdrav od Ivana!
Korisnikov avatar
cuno

Pon Nov 23, 2009 11:39 am

Evo tekućeg računa za uplatu:

305-0010000002090-35

Primalac:
Udruženje za cerebralnu paralizu i dečiju paralizu Južnobanatskog okruga Pančevo

Unapred se zahvaljujem svima koji uspeju da odovoje bilo koju sumu za uplatu!

Pozdrav od Ivana! :arflag

Povratak na “Cafeteria da Romeo”