Imas u Elekon eximportu (valjda tako bese i imas ih na netu), ali kod mene na staroj 156-ici (99-ogod) nije bio dobar (probao vise njih diektno u servisu) pa sam morao da se "isprsim" sa 170 e za original BOSCH-ov
Ja sam bio protivnik tih kinenskih i bas spremio pare za Bosch (9.000 u jednom Boshovom servisu), i onda popricam sa covekom iz Elekona i on kaze da da daje godinu dana garancije na kineske, koji su 3.800.
Odem tamo i on je napravio neki uredjaj za ispitivanje protokomora, tako da na stolu najpre vidi da li je dobar. Posle sedne sa tobom u kola sa dijagnostikom i vozite par kilometara, a on za to vreme pogleda sve parametre.
Inace, oko protokomera je luda kuca... u Delti kosta 39.000 za moj auto, kod Dese oko 200 evra, u Boschovom servisu sam nasao za 9.000...
I, normalno, svi te uveravaju da je najbolje da uzmes bas kod njih.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.