ovako riknule su mi sijalice za manuelnu klim tako da mi ne svetle oni tockici. ja sam iz kraljeva i ovde ih nisam nasao. zanima zna li neko gde ima da ih kupim,cacak,kragujevac,krusevac ili beograd?
inace sijelica i ulozak idu zajedno za one koji nisu upuceni. evo slike kako to izgleda.
Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020 Škoda Kodiaq Peugeot speedfight 3
Ako se radi o AR 156 javiće se Damjan 156 on je studirao zamenu sijalica , pojedinci su letovali druge sijalica ali kod Damjana je to bilo kratkog veka pa je na kraju kupio u Delti odgovarajuće po bezobraznoj ceni.Pogledaj u njegovoj temi dok se on ili još neko nejavi.
nije brate radi se o alfi 147 i znam i ja da si neki lemili, ne na alfi vec na drugim autima i da je kratkog veka i da je veliki posao pa mi se to ne radi ali ako ne budem mogao da ih nadjem ne gine mi to
Ja sam kod mene lemio i radi jos uvek bez greske, kupis one male sijalice sto se ubadaju, nozice ispravis, odlemis staru sijalicu iz tog plasticno lezista, izbusis 2 male rupice da mozes provuci zice od one druge, zalemis i onda sve lepo sastavis i eto radosti.
Imas u mojoj temi sa slikama sve, samo neznam na kojoj strani je.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
e ovako sto se tice sijalica mrzelo me da ih lemim pa sam malo potrazio i nosio sijalicu po radnjama i trazio,isao sam i do alfinog servisa u preljini ali nisam nasao nigde. Onda sam skinem tablu i isao od radnje do radnje i probam sijalice i nadjem jednu koja pase samo tako. lik ne zna od kog je auta jer mu je bila u kutiji sa svim takvim slicnim sijalicam, ali je za fijatova vozila radnja. inace sijalica izgleda ovako:
platio sam je pedeset dinkica. tako da kome zatreba i ne mrzi ga da se seta ima moje iskustvo. pozdrav za sve
Sto lemite?? Kupe se za Fiat-a male sialice, izgledaju kao one za jelku, i samo se izvuku i gurnu nove nazad u plasticno leziste. U Fiatinu u NS, kostaju 17din komad...
Sticks and stones may break my bones, but whips and chains excite me. So tie me up and throw me down and tell me that you like me.
Pa ako si nekad skidao te sijalice znao bi da su zalemljene u leziste da nisu samo utaknute, znaci mora da se odlemi.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
E moj prijatelju zasto lemiti? Pa pitacute od stalnog menjanja (odvrtanja i zavrtanja sijalice) kad ti ode kontakt na samoj ploci...sta ti onda vredi sijalica kad je ploca ostecenja e zbog toga se lemi....jer kasnije strada kontakt izmedju sijalice i ploce.U 50% slucajeva je do kontakta i tu je nemoguce izbeci lemljenje.
Ma nemoze covek da vas opasulji, nelemi se direktno na plocu nego se lemi u taj plasticni drzac ili sta vec, pa se onda sve vrati kao da je kupljena nova original iz delte.
Enzo Ferrari
Kupljene od 0.84 jacine, zalemljene i sve sljaka kako treba Koliko sam video po danu, pa cu veceras kad krenem u grad da vidim kako sija Jos jednom hvala...
Da li neko zna kako se zove ta sijalica? Ima dosta sličnih...
Ja sam nabudžio neku sličnu, ovu sa slike: http://www.vsukonline.co.uk/shopimages/ ... 12v_2w.jpg
Mislim da se ta sa slike zove B8.5D. Njih već nije teško naći, mislim da idu i u golfa 2.