ulica kod poste. a koja je greska bila u pitanju kad ste iscitali ? da li se secas koda ili opisa ?@ ale944 nemam plin, gde si ti u Krnjaci?
koji si ulozak stavio , koji bosch br ?I meni se auto ponašao normalno sa i bez greške resetuju ga par dana ok pa ispočetka, kad je zamenjen uložak ptotokomera
Jel ti tu imas servis?ale944 napisao: ulica kod poste.
sta si platio 8000vnov napisao:Protokomer 8000 rsd
rad,dijagnostika 2400 rsd
20.06.2008.
sto bi menjao kuciste, na njemu nema sta da se pokvaripitam zato sto su meni kod ninica trazili 8000 za ulozak a 11500 rsd sa kucistem
da ali za porscheJel ti tu imas servis?
To je cena za uložak.alfaromeo napisao:sta si platio 8000vnov napisao:Protokomer 8000 rsd
20.06.2008.
protokomer sa kucistem ili samo ulozak![]()
pitam zato sto su meni kod ninica trazili 8000 za ulozak a 11500 rsd sa kucistem
hvalavnov napisao:To je cena za uložak.alfaromeo napisao:sta si platio 8000vnov napisao:Protokomer 8000 rsd
20.06.2008.
protokomer sa kucistem ili samo ulozak![]()
pitam zato sto su meni kod ninica trazili 8000 za ulozak a 11500 rsd sa kucistem
Potpuno ista situacija pre 15 minuta...Neka epidemija?Alex156 napisao:Izgleda da su i mene napali gremlini... Dakle pali mi zutu lapmicu i izbacuje gore pomunutu recenicu na ekran od kompa... Prvi put sam bio kod majstora decko resetovao gresku i sve je bilo ok nekih mesec dana pa mi je opet prijavio istu gresku i to je trajalo jedno dvadesetak dana i onda se ugasila sama odsebe...sad pre jedno deset dana ista stvar prijavi mi istu grsku i negasi je....
Vase misljenje kolege ? Sta bi tu moglo biti, gremlini ili neki kvar....
a koju gresku je izbacio ? lampica (mcsf) je samo signal da postoji neka greska, treba je iscitati...moze biti svastaTipujem da je nesto sa strujom, ali ne znam jel bi tad izbacivao ovu gresku?!
moguce da kineski protokomer umre posle par meseci.. a mozda i nije do njega.Drugari menjao sam protokomer jer mi je alfica pucala na hladno ,puno je trosila ,i nije imala snagu. U pocetku je sa novim protokomerom bilo OK ali sad posle par meseci opet pukne na hladno kad mu malo jace dam gas. Trosi malo manje ali nema veze jer voli gas (retko ispod 3000). Dal je moguce da je lose ozubljena, takodje hoce da se ugusi,trokira,kod hladnog starta pa i da se ugasi. Kad to prodje sve je ok. ?? (A mozda je ipak malo lenja??)
normalan miris iz katalizatora... jos ako naliva malo vise goriva to je to...Interesantno je da kad sam stavio to kinesko sranje smrdelo je zesce na sumpor tj zumanac .
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”