nego dobar mu izgovor, kao auto od ortaka, ostavio da ga sredim

zivo me zanima sta je bilo posle i dobro se setio lik da stavi kameru, ovaj kako je krenuo da ga proba ladno bi pola beograda provozao da je mogao

Nikada nisam branio necije snove, pa ni snove o Zimermann diskovima...ali ako mogu ukazem ljudima da postoji i bolje, pa sad kako hoce...neko dobije nove snove, neko ostane na starim. I njemu bih rekao: "nije lose, ali probaj Clio Sport ili Cooper S da vidis sta je prava stvar". I tebi je tvoja Alfa 155 san snova, mada ima i boljih automobila, ali ja postujem tvoju strast i ljubav.dekideki napisao:daj, Nemanja, ne brani ga. a mene si svojevremeno javno ismejao kad sam napisao da su mi Zimermann sport diskovi san, zahvaljujuci tebi sam i spoznao Tarox i Brembo (koji sam na kraju i uzeo).![]()
*a onda se posle pitas sto se klio sport tako dobro prodaje
off replika: nisam to nikad rekao. 155 je idealna Alfa za mene iz vise razloga, to pricam svima, ali da je san snova, nije. znam da ima boljih automobila, a ovo sve pisem jer ne zelim da te shvate da nisam nikad seo ni u jednu drugu Alfu. znam da nisi tako hteo da ispadne, ok.starac vujadin napisao:I tebi je tvoja Alfa 155 san snova, mada ima i boljih automobila, ali ja postujem tvoju strast i ljubav.