Da li se godina proizvodnje auta utvrdjuje iskljucivo na osnovu brojeva na staklima auta i da li je to najmerodavniji podatak ili moze i drugim putem, jer na saobracajnoj je jedan podatak, a na prozorima je drugi.
POZZ, Srdjan
Utvrdjivanje prave godine proizvodnje
- nesa21
- BANOVAN
- Garaža: Alfa Romeo 146 1,4 twin spark
Re: Utvrdjivanje prave godine proizvodnje
Mozda su joj stakla menjana pa te to buni. Pogledaj koja je god proizvodnje na pojasevima ili ti je najbolje da to proveris preko Epera.
- Vuk 166
- Garaža: A6 C7 3.0 TDI '13
166 FL 2.0 TS '05
166 V6 TB '00
Ex 166 3.0 Sportronic '98 - Lokacija: NI
Najpouzdaniji je ePER koliko ja znam...ali najstariji modeli koji mogu da se provere u ePER-u su 75 i 33....levca5 napisao:Da li se godina proizvodnje auta utvrdjuje iskljucivo na osnovu brojeva na staklima auta i da li je to najmerodavniji podatak ili moze i drugim putem, jer na saobracajnoj je jedan podatak, a na prozorima je drugi.
POZZ, Srdjan
- nesa21
- BANOVAN
- Garaža: Alfa Romeo 146 1,4 twin spark
Pa najbolje mu je tako. Ukucas brojeve sasije i motora i sve ti pokaze. J Meni je za moju 146 izaslo 26 maj 1998. To mi isto pise i na pojasevima.
- Vuk 166
- Garaža: A6 C7 3.0 TDI '13
166 FL 2.0 TS '05
166 V6 TB '00
Ex 166 3.0 Sportronic '98 - Lokacija: NI
- levca5
- Garaža: 147 120 TS
Pa evo proverio sam preko epera i daje mi god. proizvodnje 2000-u, 12.mesec, a auto je u saobracajnoj na 2001-u god. Malo sam se razocarao zbog tog jednog meseca, ali j...ga
POZZ
POZZ
- Kosovic
- Garaža: /
Verovatno mu je prva registracija bila 2001. godine ...
- vojnikd
- Garaža: Alfa 159 2.4JTDm TI SW
ex Alfa 147 1.9JTD - Lokacija: Novi Sad
Nemoj da te buni, na većini auta je tako. To je neko prosečno vreme od par meseci od kad se auto sklopi, pa preko salona i sl. stigne do kupca tj. "izadje na drum". Problematično bi bilo da je više od godine. Inače, skoro na svakom delu enterijera, farovima, plastikama itd. imaš otisnut mesec i godinu proizvodnje tog dela.