Savet za kupovinu creva za 147 JTD
- srkigl
- Garaža: Alfa Romeo 147 JTD 8V
Puklo mi je neko crevo posto auto slabo vuce gde da nadjem kvalitetna creva od interkulera???Tako mi je rekao Rale.Pa ako je neko menjao neka mi napise gde,sta,kako i koja cena?Hvala unapred
- testera
- Garaža: Alfa Romeo 159 2.0 170 CV berlina
Koje je puklo, gornje ili donje. Zavisi gde je puklo, kod mene je gornje lepljeno ali je na takvom mestu da se to moglo lepo odraditi(Desha je krpio). Drzi vec 7 meseci. U Delti mislim da je gornje oko 7.000 din. Dusan147 je ima neko jeftinije, a dobro resenje. 

- srkigl
Pa nisam vozio kod majstora subota je.Tok dogadjaja:Upalim auto pocne da mi trepce kilometraza,ugasim auto i sve ok osecam da losije i nepravilno vuce,ide u obrtaje a auto ne vuce kako treba,dimi kao lud crn dim.I zovem raleta i on mi kaze da je puklo neko crevo od pritiska jer su dotrajala a odradio sam remap pa je veci pritisak.Ne znam koje al ne bih da krpim kupio bi orginal novo,da se ne cimam oko toga.Kako se tebi auto ponasalo?
- testera
Isto posle remapa, puklo. Meni je na takvom mestu da nisam mogao da ne primetim. Gornje, odmah cim otvoris haubu pukotina dugacka par cm. Gubio je snagu i zvizdao.
- srkigl
Hvala ti brate puno.Znaci to je to?U ponedeljak cu to da odradim.Ipak mislim da je u Delti najbolje kupiti?Tvoje misljenje?
- testera
Sigurno najbolje, ali ne i jedino resenje.
Meni kada je puklo nije bilo na lageru, porucivalo se. Pozdrav

- srkigl
- Srla
- Garaža: Alfa Romeo
Imao sam isti slucaj, ja sam isto ko i dusan147 kupio neku zamenu i fino je sluzila ako te zanima mogu ti dati broj ili adresu ali je u novom sadu. Ako si za tu opciju i puklo ti je donje crevo javi se posto imam viska.
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
ne smeta mi, ali - mislim da ste promasili sektor za savete i raspravu u vezi 147... 

- srkigl
Sutra vozim kod majstora pa cu da vidim koje je crevo,a za promasen sektor se izvinjavam 

- srkigl
Auto otislo kod majstora pa sutra ce biti gotovo.Kad dovezem pisem koliko me je kostalo ako se nekom ovaj peh desi ubuduce 

Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”