Jel ovogaZEPELINBG napisao:Svi koji nisu došli imaju razloga da žale..bukvalno ne postoji ni jedna jedina zamerka..ja sam još uvek pod utiscima

Jel ovogaZEPELINBG napisao:Svi koji nisu došli imaju razloga da žale..bukvalno ne postoji ni jedna jedina zamerka..ja sam još uvek pod utiscima
magic33 napisao:Polako.Obrada,montaža,ovo,ono...
Sta los vidis da sam ispravljo Trentu plus ne znam cirilicu nije los nego katastrofaZEPELINBG napisao: ko tebi dade da pišeš![]()
ajde, ajde! i ja sam vozio na plin, pa jos sve u 2.oj brzini, pa mi bili otvoreni prozori, pa nisam napumpao gume sa 2.0bar na 2.2bar.....dekideki napisao:bravo, dechko!
***odlican ti taj chip, btw...
sasakm: hvala za snimak!ja zaista, sa ovom Alfom - ovakvom kakva je, ne mogu bolje od ovog!
sad, to sto sam krenuo godina dana kasnije posle dizanja ruke koju sa cekao da se spusti pa da krenem........... a ona se ne spusta.......
![]()
to je drugo pitanje.
e cuo sam i ja za to!siki napisao:Priča se po pit stopu da je neko napravio diverziju na AR 155(crvene su u pitanju)kad su onako loše išle-vreme katastrofa(skinuli kabal sa dizni)
Tako je to kad ostaviš haubu otvorenu i motor na IZVOLTE![]()
![]()
Da, da i ja sam to cuo...siki napisao:Priča se po pit stopu da je neko napravio diverziju na AR 155(crvene su u pitanju)kad su onako loše išle-vreme katastrofa(skinuli kabal sa dizni)
![]()
Sada svi cute. Mozda se preracunavaju. Mozda je razmisljaju da traze i kiselu vodu?Ljudi, sta ce vama to vino, i ovako ima Alfin znak na sebi?
Neki alfista bi vam kupio 10l "Ruzice" ili "mozda "Smederevke" pa da ga popijete u slast... Ovako ta flasa ima badava da stoji u nekoj vitrini i da hvata paucinu, a prasinu i da ne pominjem...
o sisu im j...m! kod koga je da ga ustrojimo, pa da posle vidi Smedervku!Gocy napisao:Da, da i ja sam to cuo...siki napisao:Priča se po pit stopu da je neko napravio diverziju na AR 155(crvene su u pitanju)kad su onako loše išle-vreme katastrofa(skinuli kabal sa dizni)
![]()
Prenecu nesto sa FLCSSada svi cute. Mozda se preracunavaju. Mozda je razmisljaju da traze i kiselu vodu?Ljudi, sta ce vama to vino, i ovako ima Alfin znak na sebi?
Neki alfista bi vam kupio 10l "Ruzice" ili "mozda "Smederevke" pa da ga popijete u slast... Ovako ta flasa ima badava da stoji u nekoj vitrini i da hvata paucinu, a prasinu i da ne pominjem...
Trajanje je bilo odredjeno brojem prijavljenih za voznju (na zalost samo 1/5 ucesnika) a raspaljivanje rostilja nam je godinam bilo onemogucavano kisom na dan skupa, pa smo digli ruke.chikavili napisao:Cestitam ARCS na organizaciji, mada sam bio malo razocaran duzinom trajanja (ocekivao sam duze) i cinjenicom da se nije raspalio nikakav rostilj na licu mesta (veliki minus)
Evo mog skromnog doprinosa fotkama:
...
I meni neko duguje voznju kroz tunel, a taj neko ce se vec sam prepoznati
Hahaha i trava je bila visoka za Alfedekideki napisao: *staza se rodila za mali hechbek sa jtd motorom, moja prognoza se isplatila. nazalost...
Šta ćeš-RADNIČKA KLASAGocy napisao:Da, da i ja sam to cuo...siki napisao:Priča se po pit stopu da je neko napravio diverziju na AR 155(crvene su u pitanju)kad su onako loše išle-vreme katastrofa(skinuli kabal sa dizni)
![]()
Prenecu nesto sa FLCSSada svi cute. Mozda se preracunavaju. Mozda je razmisljaju da traze i kiselu vodu?Ljudi, sta ce vama to vino, i ovako ima Alfin znak na sebi?
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”