Auto secka na mali obrtajima
- mijalko
- Garaža: Alfa Romeo 33,1991, 1.7ie 8v
Imam alfu 33 "91 , auto na malim obrtajima secka a dok ubrzavam ili usporavam ide normalno... sta moze da bude,majstor mi kaze da mogu da budu par stvari ali kao da promenim razvodnu ruku,kapu i kablove ali ako neko zna sta moze da bude neka se javi da ne bacam pare bzvz... pozz
Ako pogledas zadovoljsto,cena nije ni bitna...
- Blade
- Drug Član
- Garaža: Alfa romeo GT q2
Alfa Romeo 156 TI (Chadjava)
Alfa Romeo 156 V6 SP2 '02
Alfa Romeo 33 Veloce `88
Alfa Romeo 33 Permanent 4
Alfa Romeo 33 1.7 16v
Alfa Romeo 166 3.2
Alfa Romeo 75 Karburatori
Alfa Romeo Spider 916
Ex: Alfa Romeo 33 S2 QV `89 part car
Ex: Alfa Romeo 156 2.5 V6 SP3 '01
Ex: Alfa Romeo 33 S3 part car
Ex: Alfa Romeo 33 S2 1.7 QV part car
Ex: 33 S1 1.3 - Lokacija: Zemun
Ae pretstavi alficu ovde malo detalja i koju sliku sta si radio koliko je kod tebe i tako
Kako mislis secka cima trza nemiran ler ili ?

Kako mislis secka cima trza nemiran ler ili ?
Jednom alfa uvek alfa !!!
Prva. S2 33 1.7
Druga. S3 33 1.7 P4
Treca. Macchina bella 156 1.9 16v
Četvrta. 156 V6 Sp2
Peta. 166 FL 3.2
Šesta. GT Q2
Sedma. S3 33 1.7 16v
Osma. Alfa Romeo 75 Karburatori
Deveta. Alfa Romeo Spider 916
Prva. S2 33 1.7
Druga. S3 33 1.7 P4
Četvrta. 156 V6 Sp2
Peta. 166 FL 3.2
Šesta. GT Q2
Sedma. S3 33 1.7 16v
- mijalko
Pa to je ova bela alfa sa moje slike,kupio sam je prosle godine sasvim slucajno,na preporuku druga koji nema pojma o automobolima ali se vozio u njoj i odusevio se,a pritom mu se i svideo auto na izgled... Tada sam bio pri nekoj kinti i prodao stari Golf 1 i kupio Alfu,od prvog dana kad sam je kupio sam se zaljubio u njui dan danas sam odusevljen kako ide i kako izgleda,za te pare izgleda kao najbolja kupovina,brz i lep auto za 2000 eura,tesko moze da se nadje... A tek kako se cuo kad sam ga kupio,to je neverovatno,da se najezis... imao je neki extra auspuh,verna kopija Remusa i nije su cuo prejako a ni preslabo,bas onako kako treba da bi ti proradili leptirici u stomaku... sad sam vec morao da mu zamenim auspuh i pokusao da nadjem slican ali nije mi poslo za rukom,mada je i ovaj ok... Inace auto je 1991,1.7ie sa 8v. oko 110 konja ima... A zeza me to sto secka-ne gubi gas nego bas kao da ce da se ugasi-stuca... A slike cu da izbacim cim budem provalio kako da ih stavim
ako neko pomogne to ce biti odmah... 

-
ma
- Drug Član
Može da bude neka svećica,kabl...Na malim obrtajima zeze posle radi.Motorčić ler gasa takođe.Proveri sve to
- Blade
- Drug Član
- Garaža: Alfa romeo GT q2
Alfa Romeo 156 TI (Chadjava)
Alfa Romeo 156 V6 SP2 '02
Alfa Romeo 33 Veloce `88
Alfa Romeo 33 Permanent 4
Alfa Romeo 33 1.7 16v
Alfa Romeo 166 3.2
Alfa Romeo 75 Karburatori
Alfa Romeo Spider 916
Ex: Alfa Romeo 33 S2 QV `89 part car
Ex: Alfa Romeo 156 2.5 V6 SP3 '01
Ex: Alfa Romeo 33 S3 part car
Ex: Alfa Romeo 33 S2 1.7 QV part car
Ex: 33 S1 1.3 - Lokacija: Zemun
Pazi ajde neki detalji sta je radjeno oko elektronike i da li je radjeno nesto trebo si u virusu da opises sta je radjeno pa da znamo kako da ti pomognemo ovako na daljinu 
inace moze da bude svasta nesto od losijih svecica kablova kape ruke pa do senzora

inace moze da bude svasta nesto od losijih svecica kablova kape ruke pa do senzora

Jednom alfa uvek alfa !!!
Prva. S2 33 1.7
Druga. S3 33 1.7 P4
Četvrta. 156 V6 Sp2
Peta. 166 FL 3.2
Šesta. GT Q2
Sedma. S3 33 1.7 16v
Prva. S2 33 1.7
Druga. S3 33 1.7 P4
Četvrta. 156 V6 Sp2
Peta. 166 FL 3.2
Šesta. GT Q2
Sedma. S3 33 1.7 16v
- mijalko
Pazi,on na leru radi normalno... ali kad krenem i kad ga vozim u drugu ispod 3000 obrtaja i ne ubrzavam i ne usporavam od secka kao da stuca i da hoce da se ugasi... iskreno od kad sam ga uzeo ja mu nista od elektronike nisam radio,a majstor koji mi odrzava auto je odrzavao isti auto i kod prethodnog vlasnika,pa mi kaze da mu nije menjao kablove na razvodnoj kapi od kako ga odrzava... Ali ja reko da pitam jer mozda je neko imao isti problem pa da mi kaze o cemu se radi da ne bacam pare bzvz ako nije to... a radi isto i na plinu i na benzinu...
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Kablovi,kapa,ruka,svecice najpre,jer,najverovatnije da imas vakumski uredjaj za tng,koji nekoristi gotovo nista od senzora na motoru koje inace koristi benzinski ECU.
Ili imas nesto bolje od prostog venturi plinskog uredjaja
...
Edit
Nadjoh te u Virusu
Re: Auto secka na mali obrtajima
U tom slucaju,bice da je ipak do strujemijalko napisao:... a radi isto i na plinu i na benzinu...

Kablovi,kapa,ruka,svecice najpre,jer,najverovatnije da imas vakumski uredjaj za tng,koji nekoristi gotovo nista od senzora na motoru koje inace koristi benzinski ECU.
Ili imas nesto bolje od prostog venturi plinskog uredjaja

Edit
Nadjoh te u Virusu

- DJOLLE
- Garaža: AlfaROMEO 155TS 1.8 8V Super
svecice ili kablovi...to je ono na sta svi prvo pomisle,jer se to upravo desava kod mene 

BELI GROM
- mijalko
Hvala ljudi,mislim da nisu svecice jer kad sam ga uzeo prosle godine vlasnik auta mi je rekao da je menjao svecice i da je stavio neke najskuplje koje je nasao jer mu je u leru podrhtavao auto pa je mislio da je zbog toga... a ja letos kad sam mu radio polugeneralnu sam video da nije zbog svecica nego mu je otisao nosac motora pa sam mu to zamenio i sad je sve ok... samo i te kablove da mu zamenim i gotovo... nisam smeo 1000 km da ga vozim iznad 3000 obrtaja,danas mu je majstor dotegao glavu tako da cu jos jedno 100-200km da iskuliram ali posle,brrrrmm.... ima da bude samo preko 4000obrtaja
jer strasan zvuk pravi tad...
Bice i nekih klipova tad,pa cu da pustim linkove... pozz

Sta je na kraju bilo, jer sam i ja skoro uradio osvezavanje i imam slican problem kad ga vozim na malim obrtajima?
- mijalko
Nisam jos nista uradio jer mi je auto u Nisu i neregistrovan.tj cekam da mi stignu tablice jer trenutno nema novih tablica u SUP-u! Popizdeo sam sto ne mogu da ga vozim i sredim,ali sta cu,moram da cekam... javljam cim resim problem...
- Kasapin
- BANOVAN
- Garaža: sluzi za probu benda
Prosto, izvlaci jedan po jedan kabli sa svecica i slusaj onda kako ti radi auto ili kakav zvuk daje....
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Vidim da je vec pala banana
ali,da kazem za ostale
.
Ovu metodu cupanja kablova svecica strogo izbegavati kod svih sistema sa elektronskim paljenjem i novijih.To dolazi u obzir samo za tzv. platinska paljenja.Kod svih ostalih rizikuje se crkavanje neke od elektronskih komponenti zbog nenormalnih vrednosti struja i napona,prilikom "probe na masu" i sl..

Ovu metodu cupanja kablova svecica strogo izbegavati kod svih sistema sa elektronskim paljenjem i novijih.To dolazi u obzir samo za tzv. platinska paljenja.Kod svih ostalih rizikuje se crkavanje neke od elektronskih komponenti zbog nenormalnih vrednosti struja i napona,prilikom "probe na masu" i sl..
- alfaskorpion
- Garaža: AUDI A4 B8
- mijalko
cudno,gaston mi je preporucio to isto da uradim sa kablovima a covek zna o 33-ojci kao da je sam pravio koliko sam video do sada po postovima...