snima se drugi deo naseg kultnog filma nacionalna klasa, samo se bojim da ce kao i svaki sledeci deo nekog kvalitetnog i kultnog filma biti los i neuspeo ali ajde da sacekamo pa vidimo, bitno da je isti reditelj a kako sam cuo Dragan Nikolic je ponovo u glavnoj ulozi ali ovoga puta kao otac mladog reli vozaca
Pa ne snima se bas nego su samo dosli na ideju da bi mogli to urade satro zbog bezbednosti.Pa oni nemaju ni scenirao napisan a ni budzet za taj film,to je za sada samo najava i iskreno bih voleo da ne dodje do nastavka jer je gotovo svaki nastavak kultnih filmova bio tesko s*anje
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Moglo bi to da bude dobro...ja kao laik koji voli taj film u glavi imam 4-5 ideja o nastavku, Goran Markovic sigurno 10xvise...sve zavisi od scenarija i para
pa cim se prica znaci i da ce poceti sa snimanjem, scenario je sigurno u glavi ili je cak poceo da se prenosi u pisanu tj stampanu formu a sto se novca tice ne sumnjam, cim je Lekic tu
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Sta znam,ne bi bila losa fora...Floyd njega da kao opominje zbog brze voznje,a kad vidi da je to jace od njega pokaze mu par trikova u voznji i pripremi auta,pa ih ovaj razvali-naravno...
Moja tada (prije 2 god) djevojka,a sad zena je umirala od smijeha kad sam joj pustio film,prepoznala me do detalja (ne radi mi merac...ti ces da me naucis kako idu brzine...ne radi mi djunta...odemo do Simketa,malo posedimo i vozim te kuci...)
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
Prvi deo mozda i nadjes a ovaj nepostoji jos i pitanje je da li ce ikada postojati
Jednom alfa uvek alfa !!!
Prva. druga serija 33 1.7 Veloce
Druga. treca serija 33 Permanent4
Treca. Macchina bella 156 1.9 16v
Četvrta. 156 V6 Sp2 ili TI work in progress
Peta. 166 FL 3.2
Šesta. GT Q2
Sedma. treca serija 33 1.7 16v
Pa pisi lepo onda
vidi preko nekog peer-a pre ces tu naci
Jednom alfa uvek alfa !!!
Prva. druga serija 33 1.7 Veloce