apsolvent arhitekture(10 komata do kraja ali ide polako ), jedno vreme radio kao merchandiser za henkel, mozda se i opet vratim tom poslu na jesen, u slobodno vreme radim sve oko kola, mehaniku, limariju i ostalo, sto za pare sto za prijatelje takodje volim i da se zezam sa dizajnom, folijama i izradom natpisa i reklama pa kad ima posla i toga se rado latim posebno kad su u pitanju trkacki automobili kojih sam dosta uradio sto se dizajna tice i to je to.
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Evo i ja da se predstavim: mašinski inženjer, sam svoj gazda, zastupam par svetskih kompanija na polju filtracije u procesnoj industriji (prehrambena, farmaceutska, petrohemijska, rafinerije itd). Ako nekom zatreba savet iz ove oblasti ili kakav filterčić (ako neko ima svoju privatnu rafinerijicu recimo... )neka se slobodno javi!
Ja radim kao dežuri vozač putničkog auta u Knjaz Milošu ,
mogući prelazak na veliki kamion od kojeg jedva uspevam da se odbranim
Inače diplomirani električar (BANDERAŠ)
podjednako volim elektriku i mehaniku
nediplomirani dizajner...ostavio fax zbog alfi,ubijali me u pojam glupi mehanicari
pa sam naucio i taj zanat,kad su me vozali farbari i limari i njima sam doskocio.
Arhitekta, projektant.
Radim u privatnom projektnom birou i veoma volim svoj posao!
Najsrecniji sam bio kada sam kao klinac sa drugarima u Budvi na Slovenskoj plazi doterao prve kavasakijeve skutere i iznajmljivali ih po ceo dan.(prvi na Jadranskom moru-21kom)
U isto vreme zimi na Kopaoniku takodje prvi doneli ski-doo motorne sanke i bavili se iznajmljivanjem.
OMP ajde brate zavrsavaj to! ako treba bilo kakva pomoc vikaj more!
Jedno vreme oko godinu dana dok sam trazio posao arhitekte,radio u WURTU-lepo iskustvo
Konstruktor-projektan i preduzetnik.
Sopstveni projektni biro specijalizovan za aluminijumske i čelične konstrukcije. Aluminijumske ostakljene fasade, kompozitni paneli, složene metalne konstrukcije...
Koliko mi je poznato prvi i jedini takav u zemlji.
A životna želja:
REDZEP napisao:...ostavio fax zbog alfi,ubijali me u pojam glupi mehanicari
pa sam naucio i taj zanat,kad su me vozali farbari i limari i njima sam doskocio.
Evo i mene Zavrsio Elektrotehnicku skolu(Elektrotehnicar energetike) Obozavam da radim nesto oko auta Studiram Zastitu zivotne okoline tako da svi znamo kakav je studenski zivot i ona cuvena zkletva Od sutra pocinjem da ucim! Ovo mi je poslednja cigareta! Skini se,necu ti nista!
Dipl.ing Poljoprivrede-Agroekonomista,trenutno zaposlen u Kompaniji "Dunav Osiguranje"gfo Kruševac kao Offis Menađžer(nakon 20 godina službe),a drugo ležanje pod alfom ili lanciom iz zezanja-kao nešto popravljam.
Bavim se freelancingom... graficki dizajn, web dizajn, arhitektonske vizuelizacije, 3D modeli, animacije... svasta nesto, sve dok je neki kreativan posao
ing. elektrotehnike (visa skola), ali posao nije u struci...
Radim u coca-coli, u obezbedjenju Distributivnog Centra Nis.
A takodje i kao fotograf (svadbe, ispracaji itd... )
zavrsio poljoprivrednu skolu ,TEHNICAR BILJNE PROIZVODNJE,radim u EPS-U,privredno drustvo KOSTOLAC kao dispecar proizvodnje uglja,a ovako jedno vreme sam farbao aute ,sada ih cesto poliram (zbog zdravlja)zaludjenik sam za alfe,i tako to
Hhmmm... da dodam i sebe u listu.
Kao i vecina mladih radio svasta u zivotu, za studije zaradjivao na gradjevini preko leta da bi platio visu elekro skolu, smer nove racunarske tehnologije...nazalost ostala 2 dela ispita da zavrsim skolu.. dosta je proslo ali sam se zarekao da cu doneti diolomu kuci...vratio se..radio u par firmi, bio admin sistema u jednoj vecoj kompaniji, razvozio kolica za neku firmu koja radi uvoz i carinu, pa radio u skoli racunara kao predavac da bi evo vise od 6god radio u prodavnici racunara kao serviser i prodavac i sve sta ide uz to. Upadne i po neki web projekat da se uradi izmedju posla i spavanja i tako.
Vreme ide li ide...nadamo se necem boljem...
Ne stizem da pratim aktivno desavanja ovde..nemojte da mi zamerite..trenutno je faza prezivljavanja i skupljanja parica za neko Cuore Sportivo Italiano
Uglavno veliki POZZZZZ od mene
ognjen napisao:Srednja masinska skola,radim na benzinskoj stanici MOL
Kojoj,u kom gradu,gde jel alfistima sipaš malo više
Daj kaži nešto ,pošto radiš na pumpi o gorivima koje sipamo(benzin,plin)kvalitet,oktanski boj,omjer propana i butana i tako to-pošto smatram da si provalio neke stvai na pumpama.
Zavrshio srednju gradjevinsku, arhitektonski smjer, tako da sam "tehnicar visokogradnje"...
Visa poslovna u Ns, tako da sam i "ekonomista"....
Zaposlen u arhitektonskom birou TEI (najjaci i najveci u Cg, since 1989) tu se malo igram sa projektima.... i zavrshio neke kurseve i dobio neke licence da bi mogao da se bavim tim...
Vikendom chipujem malo makine po podgorici (RAletova produzena ruka za CG )
A radio dosta toga, od razniraznih menadzera, dizajna do gradjevine...