slaba struja u kabini 164ts
Drugari molio bih vas za pomoc.ventilator,plafon svetlo,lampice na tabli slabije svetle.Mislim da mi je negde pao napon i da do tih potrosacaca ne dolazi 12V nego manje.sta bi moglo da bude.akumulator je nov a alternator dobro puni ako je suditi po skazaljci.
- srdjan_pop
- Garaža: Alfa Romeo 146 1.6 TS
Zdravo imenjace i kolega po vozilu.
Ako nadjes dobrog elektricara, koji nije sivonja za rasturanje i zna posao na 164, zamolio bih te da javnes, posto i ja imam par "bubica" na svojoj 164.
Ja amaterski gadjam da ti je negde losa masa....
Srecno!

Ja amaterski gadjam da ti je negde losa masa....
Srecno!

ma fora cele price oko elektricara,sto se svi hvataju za alternator,tu im je kinta a pojma nemaju.Jedini pravi elektricari koji znaju fore oko 164 su kod Ninica,medjutim skupi su.
- Vuk 166
- Garaža: A6 C7 3.0 TDI '13
166 FL 2.0 TS '05
166 V6 TB '00
Ex 166 3.0 Sportronic '98 - Lokacija: NI
Jel si merio napon? A sto se tice alternatora,najbolje da izmeris kakav je napon na akumulatoru dok radi motor...
- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
Ili ti je negde los kontakt na osiguracu ili ti je losa masa. Ovo drugo mozes da proveris tako sto direktno jednom zicom dovedes masu na recimo sijalicu u kabini pa ako svetli jace onda ti je losa masa.
kada je auto na leru napon mora da bude od13,8V do 14,3V,to mozes da proveris klasicnim unimerom ,ako ti je u tom opsegu onda ti je alternator ok,drugi uzrok moze da bude losa masa ili neki od releja koji su za osvetljene u autu i ventilator kabine ali pre ce biti da je masa jer na 164 je masa kabine zakacena na jedno mesto(iznad suvozacevih nogu),pokusaj sam da nadjes kvar jer sigurno nije veliki,ako odes kod majstora ispraznice ti dzepove.