Alfa 146 1,6 TS... kad je na leru i kad naglo dodam gas, malo zabrunda i tek posle pola sekunde digne obrtaje...
Kada lagano dodajem gas, nema kašnjenja.
Rekoše mi da proverim kablove i svećice, al` ja reko` prvo da priupitam ovde.

pozdrav
Ja sam imao isti takav problem + po neki put detonaciju kad baš naglo stisnem do daskefreedom napisao:Heh... pa gde je tu draž druženja sa Alfom?![]()
Mislio sam malo da sam čačnem oko jednostavnijih predloga... a ako ne uspem... onda dijagnostika... možda.![]()
Mislim, ne smeta mi to nešto posebno... u vožnji je sve OK
samo reko` da priupitam... možda je nešto veće u najavi, pa ako je neko imao slučaj.
ali zadovoljstvo nikakvo!freedom napisao:ma evo vec par dana se natezem al nikako da stignem da odem na ultrazvucno ciscenje dizni... jbg to je 20€ mala razlika u odnosu na "gas u patos"
acasmc@146 napisao:ali zadovoljstvo nikakvo!freedom napisao:ma evo vec par dana se natezem al nikako da stignem da odem na ultrazvucno ciscenje dizni... jbg to je 20€ mala razlika u odnosu na "gas u patos"![]()
ovako ga cepas i popravljas istovremno!![]()
![]()
Vidis to nije slucaj stalno ,mada se mnogi majstori vode tom logikom ... ja sam imao isti problem , dobio predlog kao tvoj ,nije uspelo, zamenio protokomer idekideki napisao:to "zeza samo hladan, na benzinu" je definicija zapusenih dizni. dobar je tebi protokomer.
Kako covek da zna koje dizne ima ako ih nije skinuoalfaskorpion napisao:ti imas zute dizne jel tako ?
freedom napisao:Kako covek da zna koje dizne ima ako ih nije skinuoalfaskorpion napisao:ti imas zute dizne jel tako ?
![]()
sala mala... nema ljutnje.
odo da trazim imbuse...
negde sam video da preporucuju da se skine rele pumpe za gorivo pre bilo kakvih radova na sistemu dovoda goriva... sta kazu iskusniji majstori?