Ma naravno bre,to je svima poznato,on je do sada valjda uspeo bar dozvolu da nabaviFlavio napisao:Ma koji vam je bre !?!
To tatko pazario 100% a mali svojata,kao i BXa![]()
Sheta_Junior napisao: Tata izadje iz kola,pogleda pored puta jarak,katakombe, ali vidi da ce da prodje.Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak,digne ga na put,spusti citrica i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Sheta napisao: Ja sam covece na CBC branio ozbiljan auto za razliku od tebe, i imao sam "Malo" vise iskustva sa "Malo" vise automobila pocevsi od peglice pa do mecke S-klase i znao sam tacno sta imam i sta taj auto moze i gde mu je mesto. Polovina ljudi na CBC-u nije ni cula da postoji taj auto. Druga stvar, CBC je vecinom skup ljudi koji ne mogu ni da zamisle u cemu sam sve imao prilike da se vozim, jer je njima to jednostavno neshvatljivo i nikada nece biti drugacije.
Sheta napisao: Yugisa, kazi mesto i vreme gde hoces da dodjes ili da dodjemo. Ovako, dva svedoka ti dovedi, dva svedoka ja, posto ja jos mesec dana nemam polozeno, vozice jedan penzioner. Idemo opkladu auto za auto. Idemo na trkaliste, ne u saobracaj radi bezbednosti. Ako ne smes, smatracu da nemas muda i da samo jako kenjas.
Mislim decko je retard kao sto smo vec zakljucili tako da se ne obazirem na njegove kenjaze..."Better one day in Citroen, than a life in Fiat, Lancia, Alfa, etc..."