ruzan ali se nekako prolepsao kako je proslo malo vremena kada sam ga gledao na top gear-u sinoc sada mi se bas dopada

Iz tog ugla lice zadnja svetla ali inace nisu slicna na astri su mnooooogo kraca na alfi duzaMV_ns napisao:Razocarenje. Svaka cast za postavljanje onih slika gde se vidi koliko zadnji deo zaista lici na Astru.
Ma da. Ispada tako, al mislim da neće biti sličnosti neke velike. Ali i ta Astra je dopadljiva tako da joj to nije minusBlade napisao: Iz tog ugla lice zadnja svetla ali inace nisu slicna na astri su mnooooogo kraca na alfi duza![]()
Pa jel novi megan podseća na stari. Ili onaj prethodne generacije na onaj pre njega?milance napisao:auto je sranje.nimalo ne podseca na sadasnju 147.
od napred mi lici na onu lanciu thesis a od pozadi astra ili cak novi megan.ni unutra mi nije nista posebno.ova sigurno nece naslediti moju 147.
Slažem se, mene najviše podseća na Fiat Bravomilance napisao:@bymax ne treba da lici ali barem malo da podseca odakle vuce korene.ova ne podseca ni na sta.
meni se jednostavno ne svidja,volim italijanska kola ali ovaj mi uopste ne lici ni na italijana a kamoli na ALFU.
nema ni agresivnosti ni elegantnosti bas nista.
prosecan hecbeck koji ni sa cim ne odusevljava kazem barem mene.
taman da se stopi sa ostalima u klasi.