samo materijal bez majstora oko 250 eVucko_Alfista napisao:Koliko si platio sav materijal?
Blade napisao:Odlicno odradjeno ali bas dobroali je bila i dobra osnova nije bila bas problematicna
![]()
Inace ne mogu da ne primetim i da pitam sto niste i branike odradili u bojii sto staviste one lajsne od keca sa strane
Koliko vredi takav posao majstora tj koliko ruke ?
Blade napisao:Odlicno odradjeno ali bas dobroali je bila i dobra osnova nije bila bas problematicna
![]()
Inace ne mogu da ne primetim i da pitam sto niste i branike odradili u bojii sto staviste one lajsne od keca sa strane
Koliko vredi takav posao majstora tj koliko ruke ?
to je bilo na njoj kad sa je uzeo,inace je bila nikad farbana i nikad varena sto nije ni sad sa cenom sam proso extraBlade napisao:To je isla bas prijateljska cenainace nesecam se koji je model 33 imao te lajsne mozda su od sprinta ? A ima fabrickih varijanti sa branicima u boji serije 1 izmedju ostalog i moja serije 2
floyd030 napisao:to je bilo na njoj kad sa je uzeo,inace je bila nikad farbana i nikad varena sto nije ni sad sa cenom sam proso extraBlade napisao:To je isla bas prijateljska cenainace nesecam se koji je model 33 imao te lajsne mozda su od sprinta ? A ima fabrickih varijanti sa branicima u boji serije 1 izmedju ostalog i moja serije 2
![]()
![]()
boju moras sam da odaberes a majstora mogu ja da ti preporucim.........dejan555 napisao:floyd030 napisao:to je bilo na njoj kad sa je uzeo,inace je bila nikad farbana i nikad varena sto nije ni sad sa cenom sam proso extraBlade napisao:To je isla bas prijateljska cenainace nesecam se koji je model 33 imao te lajsne mozda su od sprinta ? A ima fabrickih varijanti sa branicima u boji serije 1 izmedju ostalog i moja serije 2
![]()
![]()
Pouka priče: za farbenja Alfu oterati u BOR !!!![]()
BTW, auto na početku uopšte nije izgleda lošije od moje 147 koja je,
verujem, 10 godina novija, ako ne i više ....
Baš sam se razmišljao da je prefrbam u crveno ...
strawbery pearl.... ovako je mnogo crna
Trenta Tre napisao:Svaka cast,super je ispalo![]()
p.s.Odavno nisam video ovako limarijski dobro seriju 2.