FORMULA 1
- alessandro
- Garaža: 1998 Lancia Delta HPE 1.6 16V
Ko li ce sada biti prvi vozac? 

Everything should be made as simple as possible but not simpler.
- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
Celo jutro na radiu B92 objavljuju vest da Sumi vozi Valensiju!
Licno bi mnogo voleo da ga vidim ali naravno ne ocekujem da ce da pobedi, jer ce svi da teraju kao ludi samo da ih "penzioner" ne odere i otrese od patos.
Daj boze da zavrsi trku i jedan bod bi bio ravan pobedi,da sve bude u redu i da niko ne nastrada.
Bez obzira na sve svim vozacima F1 svaka cast ljudi bre to teraju do 00 ....voziti najlosiji bolid dve tri sekunde po krugu slabije od najboljeg sa razlicitim strategijama, zahtevima ekipe i teh. podrskom....pa to je bre uspeh nad uspesima!
Neka su svi zivi i zdravi a nekoga ce mo uvek vise voleti od drugog i to je zivot ali molim vas bez pluvanja svi zasluzuju postovanje
Licno bi mnogo voleo da ga vidim ali naravno ne ocekujem da ce da pobedi, jer ce svi da teraju kao ludi samo da ih "penzioner" ne odere i otrese od patos.
Daj boze da zavrsi trku i jedan bod bi bio ravan pobedi,da sve bude u redu i da niko ne nastrada.
Bez obzira na sve svim vozacima F1 svaka cast ljudi bre to teraju do 00 ....voziti najlosiji bolid dve tri sekunde po krugu slabije od najboljeg sa razlicitim strategijama, zahtevima ekipe i teh. podrskom....pa to je bre uspeh nad uspesima!
Neka su svi zivi i zdravi a nekoga ce mo uvek vise voleti od drugog i to je zivot ali molim vas bez pluvanja svi zasluzuju postovanje

- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA
Svi oni voze do 00,nema sta,mada mislim da ce do kraja sezone da ih "otrese kao cigance slinu"...Nije od sampion samo zato sto najbolje vozi,nego i zato sto niko kao on ne zna da podesi bolid,izabere gume,prenese mehanicarima utiske iz voznje i predlozi sta da poboljsaju i na sta da obrate paznju...Na pola od njegovih slika i snimaka sto sam gledao-objasnjava rukama nesto mehanicarima u boksu...
Sto se bolida F-60 tice,i on sam je ucestvovao u razvoju,i do trke mislim da se nece razdvajati od mehanicara i da ce dosta toga unaprijediti a ima i fantastican odnos sa Lucom Badoerom,koji do detalja poznaje Sumijev stil voznje,tako da to sto nece voziti ne predstavlja toliki hendikep koliki bi predstavljao da je u pitanju drugi vozac,i drugi tim...A i kada je on u pitanju,mislim da ce cijeli tim mnogo ozbiljnije pristupiti bas svemu...
Sto se bolida F-60 tice,i on sam je ucestvovao u razvoju,i do trke mislim da se nece razdvajati od mehanicara i da ce dosta toga unaprijediti a ima i fantastican odnos sa Lucom Badoerom,koji do detalja poznaje Sumijev stil voznje,tako da to sto nece voziti ne predstavlja toliki hendikep koliki bi predstavljao da je u pitanju drugi vozac,i drugi tim...A i kada je on u pitanju,mislim da ce cijeli tim mnogo ozbiljnije pristupiti bas svemu...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- Masinac
- Drug Član
- Garaža: AR 166 dizlo
Nemam reci koliko sam odusevljen.
Evo citam na poslu i ...
Skoro da sam izgubio intresovanje za trke ali sad znam da cu odgledati sve kvalifikacije i trke do kraja.

Evo citam na poslu i ...

Skoro da sam izgubio intresovanje za trke ali sad znam da cu odgledati sve kvalifikacije i trke do kraja.

- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
ok ne znam da li je imao informaciju o Seninom stanju, preterao sam u tom delu, priznajem. moguce da je da su u tom trenutku imali informaciju da postoji sansa da prezivi.
moja poenta je: obratite paznju na face ostalih ucesnika i svih okolo. ne verujem da su svi sem Sumahera pokisli samo zato sto oni nisu pobedili.
radujem se njegovom povratku kao i svi vi, ali necu navijati za njega (nikad nisam) vec cu navijati za F1 kao takav i Skuderiju Ferari koju postujem oduvek. bice veoma koristan za SF zbog podesavanja bolida i otklanjanja svih dosadasnjih mana, i naravno da promrda malo smorenog Finca!
moja poenta je: obratite paznju na face ostalih ucesnika i svih okolo. ne verujem da su svi sem Sumahera pokisli samo zato sto oni nisu pobedili.
radujem se njegovom povratku kao i svi vi, ali necu navijati za njega (nikad nisam) vec cu navijati za F1 kao takav i Skuderiju Ferari koju postujem oduvek. bice veoma koristan za SF zbog podesavanja bolida i otklanjanja svih dosadasnjih mana, i naravno da promrda malo smorenog Finca!
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Re: FORMULA 1
E vidish, kada vec prichamo o Kimi-ju... Od njega ni glasa na ovu temu... Mozda je prezauzet pripremama za relly?

- SCHUMACHER
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
Mozda je prezauzet penzijom,ipak iza sebe ima jednu titulu,a i godine su to,u F1 se trka jos od 2001-ako se ne varam...On mi je favorit (od sadasnjih vozaca naravno),ali me razocarao,a i ne mogu da cekam kad ce njemu "da se digne",pa da odvozi kako treba,zao mi je Massu,ali on izgleda ne umije,a Kimi nece,tako da je rezultat isti...Zato ce tata da im pokaze par trikova...Zao mi je samo sto ce na sledecoj trci u kadru biti samo Schumacher na kojoj god poziciji bude,i sto ce njegov povratak baciti sjenku na borbu za titulu...Zamislite samo npr Button ili Vettel na krovu svijeta,sad su glavni,daju intervju,i prolazi Schumi i TV ekipa sa sve kamermanima ih ostavlja i trci za njim da ga snime kad im mahne,a ovi dvojica ono totalno smoreni:E usta ga jbm,dje sad naidje...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- Alex156
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.5v6 (2002)
Takodje druze ovu sezonu nisam ni pratio, ono ako naletim pogledam jedno petnejstak minuta i menjaj kanal... Ali sada cu da gledam sve od pocetka do kraja.Masinac napisao:Nemam reci koliko sam odusevljen.
Evo citam na poslu i ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- brzi_pas
- Garaža: GTV V6TB, 159jtd, 75 V6 24v,75 6V...
Shumi(Abi) poznajesh li ovoga (sa CDM-a)
[quote=Fabia_Elegance!;1251633]Heh, ne mogu da spavam. Sanse nema.
Mogu mislit koliko ce ljudi bit tu samo zbog njega, a tek gledanost! Ovo je jace od ponovnog dolaska Isusa na zemlji.
Jesam li bio u pravu kad sam mu dao nadimak NAJVECI?
p.s. Placam admina, debelo, da banuje svakog forumasa koji bude napisao nesto ruzno o njemu!
Doktor, profesor, Bog, NAJVECI is BACK![/quoute]

[quote=Fabia_Elegance!;1251633]Heh, ne mogu da spavam. Sanse nema.
Mogu mislit koliko ce ljudi bit tu samo zbog njega, a tek gledanost! Ovo je jace od ponovnog dolaska Isusa na zemlji.
Jesam li bio u pravu kad sam mu dao nadimak NAJVECI?
p.s. Placam admina, debelo, da banuje svakog forumasa koji bude napisao nesto ruzno o njemu!
Doktor, profesor, Bog, NAJVECI is BACK![/quoute]

- SCHUMACHER
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
To onaj sto kaze da je iskidao Marijana...E usta ga jbm,vazda mi je isao na zivce,jos u MEX dok sam radio...Vidi se koji je kapacitet,"zemlji",napisao "z"-malo...

"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- mimmy
- Garaža: Ex Alfa 33 Boxer
Ex Alfa 156 1.8 TS
Ex Fiat Coupe 2.0 20V Turbo
Alfa 147 1.6TS - Lokacija: U garazi
Ima da ih naštimuje.........kao hor bečkih dečaka!!!
Mnogo su se bre opustili,došlo vreme da čika Najbolji zavede red
SCHUMACHER napisao:Svi oni voze do 00,nema sta,mada mislim da ce do kraja sezone da ih "otrese kao cigance slinu"...Nije od sampion samo zato sto najbolje vozi,nego i zato sto niko kao on ne zna da podesi bolid,izabere gume,prenese mehanicarima utiske iz voznje i predlozi sta da poboljsaju i na sta da obrate paznju...Na pola od njegovih slika i snimaka sto sam gledao-objasnjava rukama nesto mehanicarima u boksu...

Ima da ih naštimuje.........kao hor bečkih dečaka!!!
Mnogo su se bre opustili,došlo vreme da čika Najbolji zavede red
75...quando Alfa era Alfa!
Vitezovi lože kardanskog vratila
Vitezovi lože kardanskog vratila
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
S tim sto u vezi cele price ima jedna ograda, a to je da ce Schumacher u sledecih nekoliko dana biti podvrgnut ispitivanjima da se vidi da li moze da nastupa na trkama, pa ce posle toga biti doneta odluka.
Danas sam razmisljao kako doskociti glupoj odluci da ne moze da se testira u medjusezoni...jedna od ideja mi je da snimi reklamu kako vozi bolid, a reklama se snima jedno nedelju dana bez prestanka...
Danas sam razmisljao kako doskociti glupoj odluci da ne moze da se testira u medjusezoni...jedna od ideja mi je da snimi reklamu kako vozi bolid, a reklama se snima jedno nedelju dana bez prestanka...

Acqua-Olio-Benzina
- Blade
- Drug Član
- Garaža: Alfa romeo GT q2
Alfa Romeo 156 TI (Chadjava)
Alfa Romeo 156 V6 SP2 '02
Alfa Romeo 33 Veloce `88
Alfa Romeo 33 Permanent 4
Alfa Romeo 33 1.7 16v
Alfa Romeo 166 3.2
Alfa Romeo 75 Karburatori
Alfa Romeo Spider 916
Ex: Alfa Romeo 33 S2 QV `89 part car
Ex: Alfa Romeo 156 2.5 V6 SP3 '01
Ex: Alfa Romeo 33 S3 part car
Ex: Alfa Romeo 33 S2 1.7 QV part car
Ex: 33 S1 1.3 - Lokacija: Zemun
Ja tek sada saznao ne verujem Shumi is back
Samo da nesto ne zabrlja a sto se tice bolida bice mu problem vise kod kocenja i krivine nema elektronike i celave gume da voza ali ako se uhoda u petak ima bre da dere za vreme trke u najavi puca ga adrenalin
Nego niste skroz u pravu za Kimi-a on je decko maler ali veliki koliko god on dobro vozio nema srece ali ni malo
Mozda se sad malo i razmrda ipak vozi sa jednom od legendi F1 u timu pa da se ne obruka
Edit:Dobra ti ideja daj da im saljemo Mail

Nego niste skroz u pravu za Kimi-a on je decko maler ali veliki koliko god on dobro vozio nema srece ali ni malo

Mozda se sad malo i razmrda ipak vozi sa jednom od legendi F1 u timu pa da se ne obruka

Jednom alfa uvek alfa !!!
Prva. S2 33 1.7
Druga. S3 33 1.7 P4
Treca. Macchina bella 156 1.9 16v
Četvrta. 156 V6 Sp2
Peta. 166 FL 3.2
Šesta. GT Q2
Sedma. S3 33 1.7 16v
Osma. Alfa Romeo 75 Karburatori
Deveta. Alfa Romeo Spider 916
Prva. S2 33 1.7
Druga. S3 33 1.7 P4
Četvrta. 156 V6 Sp2
Peta. 166 FL 3.2
Šesta. GT Q2
Sedma. S3 33 1.7 16v
- OMP
- Garaža: GP TJet
a ja sam se sad skenjao kao niko, kad su trke u Valensiji i Spa tad su i trke domaceg sampionata u Kraljevu
koje naravno ne propustam kao ni ostale iz kruznog sampionata a da maler bude jos veci i ostale 2 trke f1 se poklapaju sa nasim sampionatom, Monca sa banja Lukom(aj tu realno i necu ici ko ga je*e a i daleko je) a Singapur sa Batajnicom, ako je bude bilo a prica se da ide sigurno
e nek ide u pm kako se pogodilo 

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- starac vujadin
- Blade
- Drug Član
- Garaža: Alfa romeo GT q2
Alfa Romeo 156 TI (Chadjava)
Alfa Romeo 156 V6 SP2 '02
Alfa Romeo 33 Veloce `88
Alfa Romeo 33 Permanent 4
Alfa Romeo 33 1.7 16v
Alfa Romeo 166 3.2
Alfa Romeo 75 Karburatori
Alfa Romeo Spider 916
Ex: Alfa Romeo 33 S2 QV `89 part car
Ex: Alfa Romeo 156 2.5 V6 SP3 '01
Ex: Alfa Romeo 33 S3 part car
Ex: Alfa Romeo 33 S2 1.7 QV part car
Ex: 33 S1 1.3 - Lokacija: Zemun
Jest odlicna ideja imas onaj anycool sa tv-om
A mozes i da snimas navcr ili komp ili dvd sa hdd ako imas nesto od toga
i kad neko spomene F1 ti zacepis usi i pocnes da se deres pevas ili mumlas
A bice trka i na torrentu pa ne moras da snimas samo se pridrzavaj ovog iznad tako da neces propustiti iznenadjenja kojih bude bilo
A mozes i da snimas navcr ili komp ili dvd sa hdd ako imas nesto od toga
i kad neko spomene F1 ti zacepis usi i pocnes da se deres pevas ili mumlas

A bice trka i na torrentu pa ne moras da snimas samo se pridrzavaj ovog iznad tako da neces propustiti iznenadjenja kojih bude bilo

Jednom alfa uvek alfa !!!
Prva. S2 33 1.7
Druga. S3 33 1.7 P4
Četvrta. 156 V6 Sp2
Peta. 166 FL 3.2
Šesta. GT Q2
Sedma. S3 33 1.7 16v
Prva. S2 33 1.7
Druga. S3 33 1.7 P4
Četvrta. 156 V6 Sp2
Peta. 166 FL 3.2
Šesta. GT Q2
Sedma. S3 33 1.7 16v
- OMP
-
ma
- Drug Član
Vozio je on i sa slikovima i bez elektronike.A i brzine je šaltao ručno i sa kvačilom.Blade napisao:Ja tek sada saznao ne verujem Shumi is backSamo da nesto ne zabrlja a sto se tice bolida bice mu problem vise kod kocenja i krivine nema elektronike i celave gume da voza ali ako se uhoda u petak ima bre da dere za vreme trke u najavi puca ga adrenalin
![]()
Nego niste skroz u pravu za Kimi-a on je decko maler ali veliki koliko god on dobro vozio nema srece ali ni malo![]()
- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
Lauda... Lepo je chovek u startu rekao - ili Schumi ili niko... a nije ni bash mala kinta, a?

- starac vujadin
Da bi nekako doskocio zabrani testiranja, Schumacher je kontaktirao privatne vlasnike Ferrarijevih bolida jer mu je, logicno, potrebno da sto vise vozi. Oni ce mu pozajmiti svoje bolide koji su stari 2-3 godine (ne mogu ovogodisnji i proslogodisnji)...Takva vrsta probe ne spada u testiranja. Nadam se da ce u Ferrariju biti "posteni" kao McLaren, pa ce prilagoditi te bolide da lice sto vise na ovogodisnji
...
Inace, juce je ceo dan proveo u Maranellu gde se upoznavao sa volanom i komandama od ovogodisnjeg bolida.

Inace, juce je ceo dan proveo u Maranellu gde se upoznavao sa volanom i komandama od ovogodisnjeg bolida.
Acqua-Olio-Benzina
- alessandro
- Garaža: 1998 Lancia Delta HPE 1.6 16V
Naci ce se vec nacin da se Schumi pripremi
A cisto sumnjam da on taj bolid nije vec malo negdje provozao
Evo, vec na ovoj temi se vidi koliko znaci povratak Schumachera u F1... Do sada bismo nabacili poneki post vezano za kvalifikacije ili utrku, svake 2-3 sedmice, a sada...
Ko ce sada cekati Valensiju 

Evo, vec na ovoj temi se vidi koliko znaci povratak Schumachera u F1... Do sada bismo nabacili poneki post vezano za kvalifikacije ili utrku, svake 2-3 sedmice, a sada...

Everything should be made as simple as possible but not simpler.
- OMP
nisam ni sumnjao da se ce covek snaci kako da obrne sto vise krugova pre same trke
inace on ima 2 bilida ferarija, jedan je kupio a jedan su mu navodno poklonili
oba su stara bas tako 2-3 sezone tako da....
a procitah i negde, ali nezvanicno naravno i samo se suska da ce se za njega napraviti izuzetak da moze da testira f60 do sledece trke
mada iskreno mislim da je to samo neka prazna prica ne verujem da ce dozvoliti takve protekcije a i posteno ne bi bilo u redu, jbg kako za sve tako i za njega 

a procitah i negde, ali nezvanicno naravno i samo se suska da ce se za njega napraviti izuzetak da moze da testira f60 do sledece trke

- SCHUMACHER
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
Pa ne bih se bas slozio sa tobom,ali samo donekle-ovo je vanredna situacija,ali opet s druge strane imaju test vozace,pa neka se snalaze...Inace licno smatram da je Schumijev povratak jednako bitan,ako ne i bitniji za F1,nego za Ferrari,tako da bi mogli da naprave neki ustupak...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- OMP
pa tek bi onda pljuvali ovi sto ga sad pljuju i negoduju njegov povratak kad bi za njega napravili izuzetak oko testiranja