u toku je farbanje zebri i kolovoznih traka po beogradu. obratite paznju jer kreteni iz beograd puta to rade uglavnom nocu i jako lose oznacavaju radove cak i predju na sledeci pesacki a ostave po jednu tablu na prethodnom pesackom skoro nevidljivu dok joj ne pridjete. meni se nocas desilo da su majstori preprecili celu ulicu v.stepe a ostavili mogucnost prolaza preko tramvajskih sina ???!!!! tako da je 166 imala nocas vatreno krstenje, na svu srecu samo izgreban branik koji je bio planiran da se farba i otisla maglenka pa ako neko ima viska:) neka prijavi. sve u svemu udarac u poprecnu tablu na putu sa 120 km/h od table nista a ja zamalo da zadavim radnike mentole da sam bio na motoru ne bi vise bio na forumu nikada.
ZATO OPREZ!
opasna pojava obratiti paznju!!!!!!!!
- dexxxter
- Garaža: 156 2.0 TS 16v
166 Facelift 3.2 V6 24v - Lokacija: Beograd
Hmmm...
Da si vozio po propisima, od svega toga ne bi bilo nista!!!
Salu na stranu. Definitivno farbaju pesacke, a i biciklisticku stazu (i na Novom Beogradu). Radovi su prakticno neoznaceni. U potpunom mraku samo izvire ludi radnici, verovatno pomalo dopingovani, tako da..... treba zestoko pripaziti!
Re: opasna pojava obratiti paznju!!!!!!!!

Salu na stranu. Definitivno farbaju pesacke, a i biciklisticku stazu (i na Novom Beogradu). Radovi su prakticno neoznaceni. U potpunom mraku samo izvire ludi radnici, verovatno pomalo dopingovani, tako da..... treba zestoko pripaziti!

- ana156
- Garaža: 147 1.6 TS plava metalik
Pa ljudiii, obeležavanje je passe, a mi Alfisti ne vozimo kao manijaci, mi sam vaspitavamo manijake. 

TRUE to YOU TS
- sergio69
- Garaža: ar 166 2,4 jtd
sve se to desava negde oko 4 ujutru prazna ulica a ja kasnim na aerodrom i sva sreca da sam isao brze. naime ja sam voziooko 100-110 i kad sam video prepreku koju ne mogu da izbegnem dodao sam gas da bi izdigao prednji kraj a ne da ga pobodem kocenjem jer bi u tom slucaju tabla za obelezavaanje verovatno uletelaa kroz sofersajbnu u vozacki prostor a to znaci i sajka i stubovi i ko zna sta jos??
ovako je jednostavno od udara odletele preko kola u zbunje a ja prosao sa stetom od 100 e
ovako je jednostavno od udara odletele preko kola u zbunje a ja prosao sa stetom od 100 e
- sergio69
- Garaža: ar 166 2,4 jtd
u stvari poente price je u tome da su majstori pregradili celu ulicu a ne kao po obicaju jednu traku , verovatno im je bilo lakse da farbaju odjednom da se ne vracaju??!! tako da jednostavno nije bilo sanse da se izbegne jer sam ja udario u tablu koja je meni bila na levoj strani puta tj okrenuta ledjima i nema reflektujucu boju
- Milorad
- Garaža: ex145 2.0ts
ex166 2.0ts
GTV 2.0ts
156 3.0 - Lokacija: Beograd
Da si postovao saobracajne propise uocio bi prepreku na vreme i ne bi ostetio auto....
po novom zakonu putari su oslobodjeni bilo kakve odgovornosti tako da pazite verujem da ce se ovo desavati sve cesce...
- dejan555
- Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm - Lokacija: Klagenfurt am Wörthersee
Da, ljudi će sve češće voziti 100-140 km/h noću ...
Radovi na putu i treba da se odvijaju noću kada nema saobraćaja !!!
Zamislite gužvu koju bi stvorili preko dana kada zatvore jednu traku u bilo kojoj ulici ...
luci166 napisao:po novom zakonu putari su oslobodjeni bilo kakve odgovornosti tako da pazite verujem da ce se ovo desavati sve cesce...
Da, ljudi će sve češće voziti 100-140 km/h noću ...
Radovi na putu i treba da se odvijaju noću kada nema saobraćaja !!!
Zamislite gužvu koju bi stvorili preko dana kada zatvore jednu traku u bilo kojoj ulici ...