Aiuto!
Kupio sam polovni (ispravan) brisač i oću da ga ugradim. Skinuo sam oblogu zadnjih vrata i stao. Tu je neki kabal (verovatno od grejača stakla) i ništa više.
Šta da radim, voleo bi da sam odradim montažu, ali elektrika... Na šta da se kačim?
Jel hoces da bude kao fabricki ili neka budzevina? Ako hoces fabricki,na eblenderu gde palis brisace treba da postoji prekidac za zadnji brisac,ako imas prekidac onda ces samo da ze zezas sa razvlacenjem zica. Ako nemas prekidac na tebi je da odlucis da li ces kupiti novi ablender ili ces samo da ubacis neko dugme...?
Sto se tice povezivanja motora,iz nejga izlaze tri zice,crna je masa,plavo bela je plus koji preko osiguraca od 20A dolazi iz releja koji ukljucuje kada das kontakt, i trebalo bi da imas zeleno belu,e ona bi trebala na trenutak da dobije minus da bi motor krenuo,e kada krene posle nekog vremena treba da stane kao sto bi se na staklu vratio na pocetni polozaj...evo i sema:
P.S. Sta si uradio sa maglenkama?
Vučko hvala najlepše.
Kakva je oznaka za zadnji brisač? Kuda da vučem kabel kroz kabinu? Predstoji mi skidanje okesanog plafona pa je to možda prilika da se provuče kakva žica za brisač.
A maglenke nikako do majstora. Mislim da je to samo problem spoja dugmeta na sradnjem panelu (ili njegove zamene). Ona intervecija sa proverom releja nije dala nikakav rezultat.
Pazi,moguce da zice idu do konektora za vrata gepeka ali ne idu dalje kroz vrata,zato bi najbolje bilo da skines tapacir sa leve strane u gepeku(kada gledas auto od nazad),tu ces naci jedan konektor koji drzi neki plasticni dzac zakacen za metal valjda ,od tog konetora zice idu dalje do vrata. Ako mozes uslikaj ga a vidim koje zice su visak...verovatno ih ima...
Vučko, evo tih žica i konektora. Usput sam izvukao (kao da nije bila ni spojena) jednu sivo-crnu žicu, znaš li zašta je? Slikao sam konektor pre i nakon rastavljanja da se bolje vidi.
Nadam se da češ moći nešto videti pa da završim ovo poglavlje. Slikao sam i one releje napred za maglenkem pa molim te pogledaj
Konektor sa slike koji držim ide desno na slici spoja i on izvodi žice koje idu uz zadnji stub i manžetnu u ram zadnjih vrata (prema gore za dodatni štop i dole pa donjim rubom na desno za grejače pretpstavljam ( a možda i za brisač, jer je/su žica-e u bužiru ). Šta misliš, da li je zadnji grejač alternativa brisaču, i da li mogu da se jednostavno zamene ?)
Drugi deo konektora izvodi žice za zadnje grupe svetala i masu.
Posebni kablovi (valjda komandni) dolaza donjim desnim rubom ispod tapacirunga i tu je i žica kontakta sonde tanka goriva). Ne stužem da ponovo skinem tapacirung jer sam ga morao vraćati, pa nemam nove slike ali ako baš treba...
Zadnji grejac nema veze sa brisacem niti mozes brisac da vezes na njega. Mislio sam da slikas drugi deo konektora,onaj iz kog si izvukao taj sto drzis jer mi se cini da na njemu vidim plavo-belu i zeleno-belu,objasnio sam ti gore koja za sta sluzi,crnu tj, masu mozes da izvuces odakle hoces,znaci neki sraf na karoseriji,pozeljno bi bilo da nadjes sraf gde su druge mase vezane u gepeku. Na 145/6 zice za uredjaje koji nisu ubaceni u auto ali su se ubacivali u drugim verzijama idu do prvog dela nekog veceg konktora pre tog uredjaja ali ne nastavljaju dalje i sve su uglavnom povezane na drugom kraju. Ostaje ti jos da vidis da li tvoj ablender ima prekidac za zadnji brisac,trebalo bi da imas jedan slican prekidac kao onaj za stelovanje brisaca na koliko ce se paliti,samo za zadnji brisac ima dva polozaja...
A ona siva zica je povezana samo na modelima sa tajmerom unutrasnjeg svetla...a ti to ocigledno nemas...
U zadnje vreme imam sve duze i duze postove...