LM drugari, smorili su me okviri i resio sam da napravim tablicu u velicini, tj formatu povrsine na koju ide nosac tablice. Ko treba, razume o cemu govorim Koga da vucem za rukav? Imao sam dogovor sa jednim forumasem koji se iskomplikovao, a on je sebi to napravio koristeci folije koje se koriste za znakove na putu, izdrzljivo i trajno resenje. Svaki predlog dobrodosao
Ja imam takvu "tablicu" na autu, uradjena je sa reflektujucom folijom, sutra cu ti poslati telefon firme koja moze to da ti uradi, samo izdiktiras dimenzije i broj tablice...
Poz
a mozes i sam, odes kod nekog ko radi sa folijama, kupis i odrezes velicinu reflektujuce folije koja ti treba i na kateru ti izrezu slova i brojeve i to je to
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
I spremi puno para za kaznu i advokata!!!!!
Falsifikat-"zloupotreba blanketa" Potpuno isto kao dasi napravio licnu kartu,saobracajnu,vozacku,pasos..........
ma vidjam gomilu automobila sa takvim tablicama pa ih niko ne dira, pusti nas zakon, jedno pisu a drugo rade, isto kao i za tamna stakla a i ako uradis tablicu koja ne odstupa mnogo od originala sto se velicine tice niko te nece ni cimati niti provaliti o cemu se radi, jedino ako bas zagleda ali kad te kontrolisu uvek idu pozadi i gledaju zadnju tablu i uporedjuju sa saobracajnom
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Hvala svima, posebno Markoniju na azurnosti. Tablicu sam dobio danas, a odradio je kolega alfista Bojan, na forumu msc146.
P.S. Hvala i alfamenu na postu koji temu obradjuje sa pravne strane. Ja sam legalista, ali ovo je bilo jace od mene