Pa daaaa......mada........jedna 33 me i zarazila,davno.Blade napisao:Ma pusti njihove komentare ne obraci paznju na njihmimmy napisao:E danas me iznervirala konstatacija da smo mi alfisti kao sekta.S obzirom da je komentar dosao od krajnje nebitne osobe,ne bih toliko obracala paznju,da to nije recenica koju sve cesce cujem.Zar je toliko tesko shvatiti da neko postuje i bezgranicno voli jednu vrstu automobila,a da pri tom ne ugrozava nikoga-ruku na srce,jeste da nam noga nekako sama naleze na gas,ali ne znam da je ijedan pravi alfista skrivio neki tezak udes,ili napravio neki tezak prekrsaj.Ato sto se prepoznajemo na kilometar........pa slican se slicnom raduje,a i nekako smo prepoznatljivi,po samo nama znanim znacima.Muzika draza od bilo kakvih kenwooda,bose-a,ili neceg takvog-rezanje nase ljubimice,srce do neba i spremnost da se da i poslednji dinar za nesto na alfici............bas sinoc pricam oko kola sa gazdom gde radim koji vozi lagunu i dolazi poznanik i moj i njegov koji vozi 147 i ima je oko godinu dana i ovo mu je prvi kvar, kaze da ga nesto zeza podizac tek ce ti ovaj e da to ti je alfa non stop se kvari a ovaj a koliko se tebi puta pokvarila laguna ovaj ni jednom
A onda stupam ja i gazdina zena kako ni jednom kada non stop si kod majstora a i ja objasnjavam zadnjih 5-6 kvarova tako da opusti se i ne opterecuj se razno raznim izjavama ljubomorni pa sta ce i naravno uzivaj u voznji![]()